Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominik 25*

Jakich cech wygladu zewnetrzenego nie tolerujesz u faceta

Polecane posty

Gość Dominik 25*

Gość a jesli jest dwoch
chyba nie ma takich...najwazniejsze zeby mial w sobie to "cos"

Gość hryzotopek wrzecionko
owlosienia nadmiernego

Gość niestety ale malego wzrostu
:(

Gość ConstellationLyra
niechlujstwa, brak dobrych manier, bylejakiego stylu ubioru, nałogów, tatuaży na twarzy i kolczyków -chyba że tylko na uszach ale nie takie wsiurskie, wąsów i nadmiernego zarostu

Gość euzebia sracz
niski wzrost

Gość anianiasndi
to co koleznka wyzej pisala + facetow wychudzonych, to strasznie malo meskie... o grubasach to juz nie bede nawet wspominac.. ;)

Gość ConstellationLyra
i niecierpie brzucha piwnegi i nadwagi ... tfu a niski wzrost, jeśli zakładacie że to np 175 cm wzrostu to bez przesady.. Jared Leto tyle ma a ma niesamowicie śliczne proporcjonalne ciałko

Gość ffggfhgjj
a ja lubie chudych facetow! nie lubie grubych i umiesnionych. wysokich, ze duzym owlosieniem ciala, ogolonych na zero lub z krotkim jezykiem

Gość anianiasndi
mala errata do mej wypowiedzi wyzej!! jesli chodzi o wyglada toleruje wszystkich:D lecz poprostu tacy mi sie nie podobaja....;P

Gość oznajmiam
brzydkich zębów, grubych paluchów, koziej bródki

Gość ffggfhgjj
wasow tez, na szczescie mlodzi faceci raczej wasow nie nosza ;)

Gość euzebia sracz
proporcjonalne cialo ok moze miec ale i tak dla mnie facet z 185cm musi miec. glownie dlatego,ze sama jestem wysoka,ale nawet jakbym nie byla to taki gosciu 170 to dla mnie jakis troll.sorry ze to mowie,ale takie mam odczucia.

Gość jestem facetem trochę niższym
ffggfhgjj: a broda?:P

Gość anianiasndi
ok, facet moze byc chudy... lecz na twarzy.... gdy jest wychudzony to normalnie jest okropne!! niczym zulle..... dzieci z somali :o heheh

Gość ConstellationLyra
i żeby nie wy glądał jak dresiarski paker z tatuażami na dupie i wszędzie broń boże

Gość oznajmiam
dlaczego nie widzę postów?? nic mi sie nie wyświetla!!!!

Gość ConstellationLyra
spoko euzebia sracz, ja mam 160 więc tacy ze 175 są dla mnie idealni

obrzydliwe są jeszcze żółte zęby albo co gorsza szczerby między zębami co teraz często zdarza się nawet u młodych mężczyzn:o porażka....facet z nałogami też odpada,ja mialam to szczeście że trafiali mi sie bez nałogów:-p no i długie włosy!!!! są obrzydliwe jeszcze jak są przetłuszczone i wiszą takie strąki okropność!!:o

Gość ConstellationLyra
Ewelaa co do długich włosów to zależy jakie są , ja długie włosy są czyste i ciekawa fryzura to nawet lepiej niż by miał krótkie... no i poruszyłaś ważny problem uzębienia- polscy faceci są tchórzami i boją się chodzić do dentysty... widziałam takiego przystojniaczka a jak się uśmiechnął.. no szkoda gadać ... jeszcze lepsi są ci którzy chodzą ze złamanymi jedynkami

no dokładnie polscy faceci nie dbają o swoje uzębienie i mówie o tym otwarcie!! a co do tych włosów to ja absolutnie nie potępiam facetów z długimi włosami. Niech sobie je zapuszczają,są dziewczyny które gustują tylko w długich włosach u facetów. To było tylko moje zdaje,po prostu nie podobają mi sie i tyle i jeżeli o mnie chodzi to nigdy nie chciałabym mieć chłopaka z długimi włosami,tak samo z łysymi. Dla mnie facet musi mieć choć troche \"owłosioną\" głowe:-p ale też nie za bardzo. No ale są przecież różne gusta i guściki;)

Gość ffggfhgjj
brodka moze byc mala, ale nie zadna typowa broda:P i tam wczesniej mialo byc oczywscie ze nie z krotkim jeżykiem, nie językiem:P

Gość doomguard
Ja mam kremowe zęby ponieważ w dzieciństwie byłem chory i dostawałem leki na astme co zmieniają kolor kości....Szkoda, że część kobiet nie pomyśli, że nie zawsze to wynik zaniedbania....już grubasy dostają więcej zrozumienia...Wybielanie nic nie da bo to nie zew warstwy są zółte tylk ocały ząb można troche porawić wygląd ale 8 tyś minimum....studiuje więc skąd mam mieć taką kasę ? Oczywiście dziewczyny nie mam :)

Gość y5a
krotkich wlosow i WĄSÓW..za to burdki dookola ust kocham :P

Gość w anglii
burdki? tzn. małej burdy?:P burda «ordynarna kłótnia, awantura, bijatyka»