Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdtets

Czy liczy się tylko wygląd ?

Polecane posty

Gość dsdtets

Jakie macie doświadczenia z brzydkimi dziećmi ? Czy dorośli robią im przykrości ? Czy rodzice faworyzują ładne ? Czy rodzic mający brzydkie dziecko ma do niego żal? Zmam teorie ze liczy sie wnętrze ale doszły mnie słuchy że jest inaczej.

Gość zdesperowana nieszczeliwie
rodzic kocha swoje dziecko mimo wszystko!!! gorzej brzydkemu :( w szkole , dzieciaki nie są tolerancyjne , wszystko co inne niż norma jest złe , okropne i spotka się z wyzwizkami i szyderstwami

Gość zdesperowana nieszczeliwie
można sobie psyche niezle "skopać"

Gość monika..20.._
mysle ze dla rodzicow to nie ma znaczenia ale "reszta" bardzo na to patrzy

Swoje dzieci należy zawsze mocno kochać i nie wahać się im tego okazać, co nie równa się rozpieszczaniu - dzieci dobrze wychowywane i w poczuciu pełnej akceptacji ze strony rodziców zawsze ułożą się dobre relacje z równieśnikami nawet jeśli nie są najpiękniejsze!

Brzydkie (dziwne:P) dzieci wcale nie mają tak źle :classic_cool: Chore, z widoczymi usterkami, piegusy, zezulce, rude, wysokie, niskie, chude, grube, czarne, skośnookie, leworęczne czasem mogą mieć nieprzyjemności, no ale bez przesady :P

Gość taaaa
brzydcy mają przerąbane od piaskownicy

Gość ehhh tam
Mam 20 lat. Moja matka caly czas daje mi do zrozumienia ze jestem gorsza bo gruba. Przez cale zycie od malego. Pamietam jak dzieci sie ze mnie w przedszkolu smialy a ja jej to mowilam to ona zamiast mnie wspierac to mowila mi ze to moja wina ze sie ze mnie smieja:(. Teraz nie potrafie zwiazac sie z zadnym facetem bo od malego mialam wmawiane ze jestem gruba i brzydka i do niczego. Nie nosze spodniczek bo mama ciagle mowila ze mam paskudne nogi, nie nosze bluzek na ramiaczkach bo mama ciagle mowila ze mam zle ramiona i tak w kolko...

Gość ddrrrir
Czy złe ciotki czynły wam uwagi ?

Gość moja matka miała
do mnie w dzieciństwie pretensje że jestem za wysoka, z chuda i nosze okulary-zawsze mówiła , cytuję "że też pan bóg pokarał mnie takimi dziećmi".

Gość o ludzie co za matka
ja nigdy nie uslyszalam czegos takiego od rodzicow mimo tego ze nie dosc ze nosze okulary to ma jeszcze zeza