Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

czy jak byłybyscie facetem albo jestescie facetem to chcielibyscie.....

Polecane posty

Gość typowy facet
jak masz ładna twarz to mógłbym cie wziąć jako kochanke ( jedna z wielu :) .........ale jak nie to nie..........oczywiscie na dziewczyne bym cię nie chciał bo sa mam 179 cm 🖐️ :) 🖐️

nie no silikony...wiecie że to bardzo nie bezpieczne ? silikon może się rozpaść a wtedy będzie zatruwać wasz organizm i możecie przez to stracić wzrok -bo się silikon dostanie do krwiobiegu-albo i nawet umrzeć? jak się nie przyjmie to ciało może zacząć zżerać silikon i ten sam efekt cięcia mogą się nie zagoić i będziecie miały takie ropiejące dziury pod biustem ...czasem jest za późno i trzeba amputować pierś...lub jeden woreczek silikonowy może pęknąć czy jakoś tak i jedna pierś będzie obwisła a druga tak jak trzeba ....nie no to jest za duże ryzyko...najlepiej po prostu się zaakceptować..ja mam małe piersi i i tak je lubię ...mogą być lepsze takie niż wielkie obwisłe d ...ja przynajmniej na starość będę miała jędrny biust :)

Gość zyrafaaaaaaaaaaaaaaa
tez sie staram zeby miec jedrny ;)

No widzisz :D Klub jędrnego biustu a nie obwisłych cycków :P hehe...Jestem pewna że się zaakceptujesz tylko musiałabyś spróbować i posłuchać mojej rady :P żeby stanąć przed lustrem...bo to trzeba trochę pewności siebie...nie wiem czy jeszcze leci ale na programie club czy jakoś tak w nocy leci taki programik on się chyba nazywa "mama Jina" :) świetny :P Radze obejrzeć parę razy bo pogadanki tej Jiny są na prawdę świetne...radzi ona głównie żeby poczuć się seksowną i silną kobietą która też ma prawo wymagać :P

Gość w anglii
Jarek 84, włosy ci rosną na plecach🖐️

jarek ty cioto 🖐️ jak sie mowi biust to ze ma sie jedrny, a tzytzki jedrne :Dtu trzeba troszke inteligecjii 🖐️

Ciii... dzieki za rade spróbuje zobaczymy ci z tego wyjdzie jak cos pozuytywne =go to dam Ci znac ok:)

Gość w anglii
Ciii... przeczytaj jeszcze raz temat:P co jest po "albo"?:P

mi mowia ze mam ladny brzuch... ja jak sie widze to normalnie... :O zebra wystaja.... zawsze chcialam chodzic w butach na szpilkach :D natasha Ty na modelke idz ;)

heheh :D 🖐️ *natasha* w zasadzie jakby nie patrzeć, jesteś za długa jak na kobietę i masz tylko jeden jędrny tzytz, więc nie nadajesz się na partnerkę :classic_cool:

zyrafaaaaaaaaa kazde mi mówi własnie zebym poszła na modelke al jakos .nie wiem sama dzieki dziewczyny za rady bardzo serdecznie lepiej mi troche:):)papa a ty niewyrozumiały Jarku wogóle mi nie pomagasz i mam dwie jedrne piersi :P

udowadniac Tobie nie bede najwazniejsze ze sama wiem bo nie maiłabym powodu kłamać a Twoje zdanie na temat moich piersi mnie nie obchodzi bo sama najlepej wiem jakie mam je jędrniutkie i okrąglutkie i nie za małe cycuszki hehe:) dziekuje za te zabawna rozmowe DOWIDZENIA PANU

jarek by tylko chcial tzytzki ogladac 🖐️ niestety biedny chlopak nie ma laski i caly dzien przesiaduje na kobiecym forum :classic_cool:

zyyraafaaaaa - trafiłaś w 10-tkę :( ale natasha ma niewymiarowe tzytzki więc nie chce ich oglądać :O

nie ma to jak zalozyc topik "nienawidze siebie, czy chcielibyscie byc z dziewczyna co tak wyglada: blablabla"a na koncu "dzieki,znajomi mowia ze powinnam isc na modelke" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D odpowiadajac jeszcze raz na pytanie postawione w temacie, z absolutna pewnoscia odpowiadam teraz: NIE :)