Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tcfcv

czy jeśli facet jest szarmancki to dla kobiet jest ciotą??

Polecane posty

Gość kilof
Zanim wszedlem do tego watku, wiedzialem, ze kobiety napisza, ze szukaja szarmanckich, ale tacy juz wygineli. Prawda jest taka, jak juz wczesniej kilka osob napisalo - nie warto byc szarmanckim. Dlaczego tyle kobiet wybiera facetow, a potem narzeka? ze pije, bije, oszukuje, zdradza, woli kumpli, itd...? Bo takich wlasnie lubicie. Jak facet raz czy drugi, zostanie olany, a zobaczy, ze jego koledzy, ktorzy mniej szanja swoje kobiety sa przez nie kochane, zmieni nastawienie na gorsze.

A Ty nie masz mozgu :O Ide,bo juz nie mam ochoty czytac tych Twoich glupich wpisow :O 🖐️

Ja juz raz powiedzialam NIE WSZYSTKIE KOBIETY SA TAKIE SAME.I z mezczyznami jest tak samo.

wszyscy wymiękają gdy to napiszę, ja wiem :D Bywaj jedyna niematerialistyczna i dobra kobieto 🖐️ :)

Gość kilof
Wiem, ze nie wszystkie sa takie same :D

Gość meydae
Dla mnie szarmancki facet to PRAWDZIWY FACET....ale niestety sa na wyginięciu:(

Gość meydae
ale taki, ktory przyleje raz na tydzien tez moze byc:)

Kobiety tak samo poszukuja facetow szarmanckich, jak i wrazliwych, romantycznych, itd... Ale oczywiscie wybieraja innych facetow, calkowicie pozbawionych tych cech.

chciałbym zaznaczyć, iż wtedy, gdy ginęły dinozaury na świecie nie było ludzi, więc nie mogliśmy wyginąć wraz z nimi :classic_cool:

Gość mariusz II
prawdziwe kobiety tez wyginely :( 😭

A powiem Ci,ze sa jeszcze kulturalni faceci:) Mi np kolega zawsze otwiera drzwi i puszcza przodem... Zwykly kumpel..Nie chlopak.No moze z jego strony cos jest,ale nie jestesmy razem.Ani nie bedziemy:) Bo lubie go jak kumpla

Gość mariusz II
a no wlasnie, lubisz go jako kumpla, bo jest szarmancki. Gdyby byl inny w stosunku do Ciebie, wierz mi, patrzylabys na niego, jak na mezczyzne. Dlatego wlasnie nie warto byc szarmanckim. Mam nadzieje, ze juz teraz rozumiesz :)

ja też puszczam kobiety przodem w drzwiach ale na tym koniec.... a są jeszcze jakieś oznaki szarmanckości? bo cały czas tylko o tych drzwiach mowa...

To była taka przenośnia Jareczku.Z szarmanckimi mężczyznami jest jak z dinozaurami - nikt ich nie widział, ale wielu o nich słyszało:D

Nie jestem blondynka ale nie kumam ;) Kolega jest wobec mnie mily i dlatego patrze na niego tylko jak na kumpla...A gdyby nie byl mily,to patrzylabym na niego inaczej tak? Takie jest Twoje zdanie?

Gość mariusz II
wlasnie!

Wedlug mnie liczy sie caloksztalt...Jak facet sie zachowuje,jak odnosi sie do kobiet,mowi o nich... Tobie do szarmanckiego Jarus duzo brakuje :classic_cool: Drzwi to chyba taki najprostszy przyklad...a inne...hmmm-pomoze niesc jakies zakupy,jesli widzi,ze kobieta nie daje sobie rady z tym co wywlokla z Biedronki :classic_cool:... pomoze jesli samochod sie zepsuje (oczywiscie kobieta powinna zaplacic,albo chociaz zaoferowac pieniadze) .Ale tu chodzi o uprzejmosc po prostu...

ja znam bardzo wielu szarmanckich mężczyzn;) na każdej kobiecie robią piorunujące wrażenie...pewnie dlatego że to faktycznie wymierający gatunek... chociaz mi sie wydaje że wielu mężczyzn ma to we krwi tylko po prostu boją sie że jakaś feministka ich zrówna z błotem;)

Gość mariusz II
a jak facio nie zna sie na samochodzie, to nie jest szarmancki? :P Na to wyglada, bo wtedy nie moze pomoc

Mariusz II >>> W moim przypadku tak nie jest.Bo zawsze traktowalam go jak kolege.A kiedys nie byl wobec mnie taki uprzejmy.Ale za to ja teraz tez staram sie byc dla niego mila...zawsze chetnie sluze pomoca:) Gdyby bylo tak jak mowisz to musialabym na wiekszosc kumpli patrzec jak na facetow,ktorzy mi sie podobaja,bo takich jak ten,o ktorym wspomnialam wyzej,jest niewielu.

Mariusz II >>> Otoz to :D Zartuje... Oj nie lap mnie za slowa.Tak po prostu sobie podaje przyklady...Jak sie nie zna to niech jej powie,ze ma ja w dupie i jej samochod :D Nie no tak na serio to byl tylko przyklad... Jak juz powiedzialam-wg mnie to caloksztalt sie liczy. Ja moge w takim razie odwrocic to co powiedziales i powiedziec,ze jesli naprawilby ten samochod to jest szarmancki...nie-tak nie jest.Po prostu to ogol zachowan mezczyzny o ;) moze byc? :P

Nie lubię przesadnie miłych facetów, takich którzy się narzucają i nie mają własnego zdania.Ale nie lubię też totalnych chamów i prostaków i jeżeli ktoś sądzi,że kobietom podoba się taki sposób traktowania, to jest w błędzie.Chyba, że mowa o specyficznym kręgu kobiet:o.Reasumując idealny facet powinien mieć duszę romantyka ale zarazem nie być mięczakiem.

Kabel nie peknij czasem :P co ja niby takiego powalajacego powiedzialam :O :P nic smiesznego w tym nie widze...