Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexomanka

bez przerwy mam ochote na sex!!

Polecane posty

Gość sexomanka

hej :) od ponad trzechlat jestem z cudownym facetem, swietnie sie dogadujemy, mamy wspolne plany na przyszlosc itd itp. musial wyjechac do irlandii do pracy bo tu nie mial zadnych perspektyw, jest tam od 1,5 roku, nadal jestesmy razem i z pewnoscia spedzimy ze soba cale zycie, ale mam teraz problem. od kiety tam jest i co do niego jezdze caly czas mam ochote na sex!! nie daje mu odetchnac, gdy jestesmy razem, a gdy juz wracam do polski i chociazby gadamy na chacie to od razu mnie sie zachciewa i musze sie sama zaspokajac...niegdy bym go nie zdradzila ani on mnie...moja ochota na sex chyba sie juz w jakies uzaleznienie przemienila...czy ja jestem nimfomanka?? nie moge wytrzymac dlugo bez seksu, ale nigdy nie zdradze swojego faceta. co mam robic gdy jestesmy oddzielnie? jak zapanowac nad tym "uzaleznieniem"? nie mam problemow z psychika i nie uwazam zebym byla erotomanka i ze bez seksu zwariuje czy cos...ale po prostu na sam jego glos, czy jak piszemy sms, czy jak mysle ze tesknie za nim mam ochote sie z nim pieprzyc i czuje ze jak go tylko zobacze to go "zaseksuje" na smierc...czy facetowi moze przeszkdzac z ejego dziewczyna jest tak napalona na jego widok? czy nadmiar seksu nie bedzie dla niego uciazliwy? czy moze po prostu gdybysmy zamieszkali juz razem po jakims czasie bym sie "wyszumiala" i zaczelibysmy uprawiac seks w normalnych "ilosciach" ??

Po pierwsze: nakręcasz się, bo masz ochotę na coś, co nie jest dostępne, więc siłą rzeczy zaczyna Cię to angażować psychicznie, po drugie - jeśli stanie się to dokuczliwie, sprawdź poziom hormonów :), po trzecie - masz fajnego chłopaka, jest Wam razem dobrze, to czym się zamartwiasz ;)?

Gość skakaamm
Po czwarte poczytaj sobie uważnie topiki laske, których faceci jakoś dziwnie stracili ochotę na seks, a to ich głowa boli, a to coś innego... Uważaj, bo tak się dzieje, jak będziesz za bardzo naciskać i bez przerwy żadać seksu. Nawet najbardziej namiętny facet może nie wytrzymać takich żądań i zacząć mieć z tym problemy, a co za ty idzie, cierpieć może jego ego. Słowem: zacznie unikać seksu.