Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle zawiedziona

TO TAKIE PROSTE...

Polecane posty

Gość ciągle zawiedziona

To takie proste....W życiu możesz liczyć na wszystko:na miłość, szczęście, powodzenie i radość, na spełnienie marzeń ale pod warunkiem, że jesteś piękna. Inaczej możesz stanąć na głowie, starac się być dobra, za dobra, kochana, pokorna, usłużna, miła, chętna, łatwa i nic z tego! Faceci i tak Cie oleją, najwyżej wykorzystają... Co złego zrobiłaś? Nic...po prostu nie jesteś dość ładna aby z Toba być, aby o Ciebie zabiegać i świata poza Tobą nie widzieć. Koniec z facetami...nienawidzę ich.

Gość ciągle zawiedziona
Trzeba być samolubną, egoistyczną i interesowną suką, bo nie ma co liczyć na facetów-wszyscy to świnie i egoiści.:O

takie życie człowiek uczy sie na błedach ja też miałm kilku facetów i wielka miłosc i co NIC aż trafiłam na swojego i koniec miłosc na zabój znajdziesz swoja połówke :D

Gość ciągle zawiedziona
myszka---> tylko , ze ja już nie wierzę...Faceci kłamią, aby tylko zaspokoić swoje egoistyczne interesy, udają zauroczenie...a potem zwijaja żagle...ot, tak po prostu. Ja im już nie ufam...:O

Gość kAŻDA MA SWOJEGO KSIĘCIA
ten widocznie nie był dla Ciebie ale znajdzie sie :)) Wsztstkie przechodziłysmy kiedyś rozczarowania i zawody.. Wiec głowa do góry, jeszcze słaneczko się do Ciebie uśmiechnie....

Gość ciągle zawiedziona
kAŻDA MA SWOJEGO KSIĘCIA----> eh...już tyle razy wydawało mi się, że słoneczko świeci...a to była tylko jakaś lampa:O

Gość kAŻDA MA SWOJEGO KSIĘCIA
tak zgadzam sie sa tacy co kłamią, i to jak!!!! co myślą tylko o sobie udaja zauroczenie łajdaczą sie................................ ale są też normalni

Gość ciągle zawiedziona
normalni? ja trafiam na same łajzy i jakoś nie wierzą, że jakiś facet nie jest egoistyczna świnia i że prędzej czy pózniej nie spadnie mu z twarzy maska"porządnego i normalnego".

Gość ciągle zawiedziona
Jedyna rada to odpłacać im tym samym...:O

Gość dość poważnie
W życiu możesz liczyc na wszystko, pod warunkiem ze nie dasz poznac , ze Ci zalezy

Gość valerian
i odpłacacie, jesteście takie same !!!

Gość ciągle zawiedziona
dość poważnie---> to sprawdzona teoria? Udawać, że nie zależy...? Co to za życie wciąż grać?:O

Gość ciągle zawiedziona
valerian----> ja tego nie zaczęłam...to faceci mnie nauczyli:O

Gość mizi mizi mi
a długo z nim byłaś?? bo wiesz jak nie długo to szybko można się otrząsnąc :( I jak to sie stała że się zmył?? Współczuję Ci, wiem jak jest ciężko :((

Gość mizi mizi mi
dość poważnie no jak ktoś tak lubi :o ja tak nie umiem i cieszy mnie to :)) Przetrwałąm 2 nieudane związki, odeszłam a teraz jest najpiękniej na swiecie, Mój Kotek nosi mnie na rękach, kurcze warto było poczekać.... pól roku wyłam po poprzednim a tu jak grom z jasnego nieba :))

Gość do ciągle zawiedziona
Nie myśl o nim, patzr smiało w przyszłość... I zgadzam się z Tobą jak mozesz mu dokopać to mu dowal i za mnie ;))

ja tez byłam oszukiwana ale nie traciłam wiary nie mierzyłamjedną miarka i teraz mam fajnego meża :)

Gość olać dupka
i żyć!!! Jak widzą ze mamy ich w d. to trafia ich nakbardziej ;)) Teraz wychodz duzo do ludzi, baw się, trzeba odreagować i nie dać dupkowi satysfakcji że siedzisz i ryczysz za nim ;) myszka83 ale ten Twój mąż to nie ten co Cię oszukiwał??

Gość do 30+
ooooooooooo

Tak obserwując... Narzekacie, ze mężczyźni kłamią, oszukują, owszem są tacy, tak jak wiele kobiet jest takich. Natomiast często jest tak, ze wybieracie kilka razy pod rząd takich sprytnych kłamców. Dlaczego? Ponieważ jesteście bezkrytyczne i pragniecie tych zapewnień o uczuciach, miłości. Wybieracie szybkie kłamstwo zamiast poczekać na prawdę. Dajecie się więc poderwać wycwiczonemu podrywaczowi, gdy obok są tacy, którzy nie tak bardzo wyćwiczeni, więc nawet ich nie zauważycie, bo oni nie oferują tak wiele i tak szybko.

Gość do 30+
zauważ frk , że mamy wybór tylko wśród tych, którzy zechcą nas poderwać... Mnie podrywają wyłącznie gady i ściemniacze...

frk - bo kobiety są demonstracyjnie głupie (w kwestiach emocjonalnych)... podam taki prosty przykład - wymyslaja sobie jakies durne zasady - jak np z przetrzymywaniem faceta z sexem... one myslą, że jelsi pojdą do łóżka z gosciem po 3 czy tam wiecej miesiącach, to sprawdzą go i upewnią sie, że mu zależy... a seytuacja jest po prostu idealnie odwrotna.. kazdy wyrachowany skurviel, zawodowy yebaka, ma na raz kilka lub kilkanascie lasek, w róznych stadiach znajomosci i on sobie spokojnie na taką "sprawdzającą" go, tych kilka miesięcy poczeka... zwłaszcza, ze jej opór jeszcze go nakręca... i tak mozna mnożyć przykłady

Gość do 30+
rhyme----> nie świeta tylko byście sie Ci porzadni jednak paru rzeczy od drani nauczyli zamiast stawiać się na piedestale...

Gość do 30+
komiczne---> zawodowy to zwykle odpuszcza szybko, bo mu się nie chce...to raczej Ci dopiero uczący się zawodostwa tak się bawią w czekanie...stare wygi już nie:P

Gość o la la
Myśle , że nie ma brzydkich kobiet...odpowiedni makijaż , ciuchy i dobry humor i każdy będzie twój

Gość do 30+
Vivirra ----> co TY opowiadasz kobieto? :O