Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle zawiedziona

TO TAKIE PROSTE...

Polecane posty

Gość
do 30+ => oj już nie gadaj. Po prostu ci bardziej uczciwi nie wytrzymują konkurencji :P Często przegrywają jeszcze zanim zaczną. Ot siedzi taki smętny patafian i widzi, że dziewczę całe w skowronkach i chichotach, kiedy jej jakiś casanova kadzi. Nieśmiali i niewyrobieni (czyli tacy uczciwi i nie-cyniczni) odpadają w przedbiegach. Ale to norma. Kobity wolą siedzieć na zadzie i czekać na hołdy. A to sprzyja osobnikom o srebrnym języku i szczerym zamiarom wilka :P

no jak to co? Czasy Kopciuszków siedzących w domu i czekających na pierwszego lepszego, który raczy sie zainteresować, już minęły. Koniec leniuchowania :P

do 30+ -nie stawiam nikogo na piedestale tylko czasami mogłybyście sie troche zastanowic, a nie łapać sie na piekne słówka...

Gość do 30+
rhyme---> tak bozia już urządziła, że nas słówkami można rozkochać a nie milczeniem....natury nie przeskoczysz...

" komiczne---> zawodowy to zwykle odpuszcza szybko, bo mu się nie chce...to raczej Ci dopiero uczący się zawodostwa tak się bawią w czekanie...stare wygi już nie" mylisz sie... taki, przed którym kobiety rozkładaja nogi po godzinie rozmowy własnie sie nakręca oporem... to dla niego wyzwanie

Gość do 30+
komiczne---> chorzy jesteście:P

do 30+ - a ja myślałem ze ważniejsze są czyny nie słowa, ale jak widac jeszcze sie z głupiej naiwności nie wyleczyłem.

Gość Koniec z niebieską linią
Zgadzm się z słuszną opinią autorki dotyczącą mężczyzn. Jednak nie każdy facet to świnia i egoista. Poznałam paru w moim życiu co byli prawie idealni ale nie spełniali moich kanoanów piękna.

Gość do 30+
rhyme----> czyny też....taki ściemniacz oprócz gadania sie naczyni....spacerki, kolacyjki, tańce, kino , teatr, itp.

a zakupy na czwarte piętro wniesie? Bo to jest dopiero wyczyn jak na faceta :P

Gość do 30+
Koniec z niebieską linią---> czyli że Ci porządni są brzydsi? muszą być lepsi, bo nie mogą być żli-natura poskąpiła urody? Jaka jest gwarancja, że brzydszy nie okaże sie draniem> Według mnie żadna...

Gość do 30+
Vivirra ---> jak chce d.... to do d,,, Ci wejdzie:P i zakupy wniesie....

tak serio : brzydsi z zasady nie mają aż tak rozdętego ego, nie są zepsuci powodzeniem..inna rzecz, że brzydota jest rzeczą wzgledną :)

do 30+ - to prawda. Dlatego myśle ze wartoby sie czasem zastanowić czy ten ktoś ma coś wiecej do zaoferowania poza kinem i teatrem...

Gość do 30+
rhyme---> co masz takiego do zaoferowania?

Gość nymph
Apostol--- ja pol zycia marze o smetnym patafianie! Mam potad zlotoustych czarusiow. Ale jakos zaden nie staje na mojej drodze, a jesli ja ktoremus stane, to skrecaja ;)

E tam Vivka... skąd ten pomysł, że jak facet jest przystojny, to musi być zepsuty - to kwestia charakteru nie urody

Gość do 30+
nymph----> mam to samo....porządni jakos sie do mnie nie garna za to gad sie zawsze jakis czai na horyzoncie i udaje porządnego:O

Gość
nymph => taka cecha całego tego patafiaństwa.Próbuj wytrwale jeszcze jakiegoś upolujesz :D. Najlepiej zajść go z nagonką (zapędzić na imprezę), poczekać aż straci czujność (upije się) i wtedy atakować. Może się uda złapać zwierza żywcem...

do 30 + - chyba nie oczekujesz ze tutaj odpowiem na to pytanie:) ale myśle ze nie tak mało i w końcu sie znajdzie taka która to doceni, aczkolwiek nauczony juz doswiadczeniem tez inaczej sie do tego zabiore.

komiczne : widocznie tak jakoś wyszło, że większość przystojniaków to byli strasznie zepsuci faceci :P ale jacy fajni ;)

Gość musisz zrozumieć
ciągle zawiedziona no prosze jak Ci topik wywindował ;)) Jak nastrój??