Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar33

Jestem po 30 stce i mam gruby brzuch !!!!!

Polecane posty

a ja bym wolala zeby wymyslili jedzenie ktore nie tuczy wtedy najadla bym sie do syta bez wyrzutow sumienia i nareszcie do syta!!!!!:)

aha i jeszcze dzis rano sie wazylam mam 69,1 kg jestem poprostu happy , brzuch zniknol , jeszcze kilko i zaczne cwiczyc brzuszki zeby wymodelowac i potem utrzymac te 68 :))))

Gość Reniś
Czesc !!! Dostalyscie walentynki???? Mam fajny przepis na czosnek i szpinak ale z makaronem .To chyba odpada cooo???

Gość Reniś
Zaraz lece troche sie powyginac i robic obiad .Choinka jakie to zycie jest pomerdane ciagle to samo nawet zjesc porzadnie nie mozna .No ale dobrze idzie coraz czesciej wciagam moj smietniczek i mam nadzieje ,ze zanim wiosna nadejdzie bede szczuplejsza

a ja dzis jadlam makaron z boloneze na obiad , mala porcje bo nie chce sie az tak glodzic:)

Gość maja4
🖐️ Też sie staram MŻ ,ale czy mi sie uda? to takie trudne.. lepszy jest ciemny ryż i kasze..

nie chce miec jojo wiec jem to co zwykle tylko ze malo , bo jak zaczne przechodzic na same ciemne rzeczy to potem dietka na bok pojdzie a pozatym denerwuje mnie juz gotowanie dla kazdego cos innego!!!!!!:)

Gość Reniś
Ja mialam rosolek pyszny .Ale troche makaroniku i marchewka .No i co ja mam zrobic .Dostalam czekoladki i teraz jezor mi ucieka .(:)

ja mam teraz kryzys, saczyy mnie i naprawde zjadlabym taka super kanapke z serem szynka i salatka , ale nie ...tylko sobie marze:)

Gość ReniśT
To JESTES WIELKA!!!!!! mnie kusilo ,kusilo i skusilo ale zostawilam na potem hihih .No juro bede musiala to odpokutować .

Gość maja4
🖐️ a mnie się udało! nie poszłam do sklepu, nie mam co jeść i to jest na mnie najlepsza metoda!!! bo gdyby było cokolwiek, pożarłabym natychmiast więc mam tylko wodę z lemonką, /no coś by się znalazło,ale trzebaby ugotować/

Gość Reniś
OOOO to ja mam chyba wieksza silna wole bo u mnie lodowa pelna .Tylko ze slodkim nie wygrywam.

Gość Reniś
Chcę jutro kupić siemię .To ile go sie je i o jakiej porze .

Gość maja4
2 łyżeczki jem wieczorem i przepijam wodą, nie gotuję ,bo wtedy ma kalorie czasem miksuję z jogurtem...podobno jest zdrowe, ale uważaj ,bo przetworzone tuczy!!!!!

Gość Reniś
ok Dzieki .Ja kończe lulu mi sie chce .No dziewczynki zycze Wam milej nocki ,bardzo milej.(;)

Gość maja4
🖐️ pa, pa a gdzie to nasza mar..? jeszcze nie dotarła przed monitor??

hej dziewczynki!!! maja bylam wczoraj wczesniej , a potem poszlam na film!!! dzis sie wazylam, idzie super az zadobrze boje sie zeby nie jojowac!!!mam juz 68,8 kg wiec brakuje mi jeszcze tylko 0,8 kg, co potem zobaczymy ale to miec i zachowac byloby dla mnie sukcesem!!! zycze milego dnia!!!!!

Gość maja4
🖐️ mar, spokojnie! nie rzuć się tylko na jedzenie po tej diecie...wiadomo,że musisz ograniczać,bo zaraz wróci.... bedzie super

wiesz nawet nie mam smakow az takich , wtedy gryze kes upragnionej potrawy i to wystarcza , czyli juz w glowie nareszcie przeskoczylo a nie tak jak kiedys jadlam tonami i nie bylam najedzona ciagle jadlam a 68 narazie starczy bo jestem wysoka i nie chce wygladac jak wieszak , mam dziecko robote musze miec na to sile!!!!!!

Gość maja4
wiadomo..dla dobrego samopoczucia ostatnio troszke jadłąm, może nie takie ilości, ale to na co miałam smak, moment zrobił sie brzusio i właśnie go zrzucam i nie mogę w 2 dni, pewnie 2 tygodnie potrzeba?

Gość Reniś
Hej Jest tam ktoś?????

hej kobitki jestem , nie bylo mnie przez weekend w domu , w piatek mocno zapilam a wczoraj sie kurpwalam:) brzuch dalej maleje powoli osiagam cel mysle ze do konca tygodnia dojde do 68kg , ale zoibaczymy ....w przyszlym tygodniu znow szykuje sie imprezka wiec musze uwazac z piciem hahahah, pozdro!

Gość Reniś
No tak alkohol ma duzo kalorii .U mnie ok .Zmniejszylam ilosci jedzenia :)

niestety m duzo i dlatego zadko pije teraz moje ukochane pifko:(

Gość Reniś
Hihihhi to juz tak jest cos kosztem czegos .Ale dobrze bedzie .Czasem trzeba sie odstresowac.Pozdrowionka

ale dzis jestem naprawde glodna i smaki wrocilyyy aaaaaaaaaa ratunku!!!!

Gość Reniś
Hej a gdzie Maja .Przysypal ja snieg czy co .Od kilku dni cisza .Przed 19 sta to mozesz jeszcze cos wszamac .Ja do 20 ; 15 daje sobie czas a po 20 stej kludka na lodowe i koniec.Teraz to juz jest ok ale w piatek mialam wieczornego dola .

hej !!!! poszlam do lodowki ugryzlam jeden kes i pomyslalam o konsekwecjach , i naszcze scie zaskutkowalo, wiecej nie jadlam zeby wytrzymac jeszcze ten tydziem .......

Gość Reniś
BRAWO zuch dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!