Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar33

Jestem po 30 stce i mam gruby brzuch !!!!!

Polecane posty

Gość maja4
:P myślę, że wytrzymasz!!! czytałam o tych różnych głodówkach, ale jednak się nie zdecyduję, boję się zasłabnięcia, męki, bólu głowy...

dobrze robisz , bo takie cos ciezko wytrzymac i sie szybko zniechecisz!!!!

Gość maja4
najlepsza dieta, to ta , która zawiera witaminy i minerały + sport, z tym mam teraz problem,bo pogoda do niczego...

dokladnie tak teraz robie , zadna konkretna dieta wszystk z umiarem i nie jejm slodyczy

Gość maja4
dobrze robisz! też nie jem od roku i fast foodów, keczupów...raczej tylko zdrowe..

dzis mi sie slodkiego zachcialo to baton musli, musze jutro dokupic bo jak mnie weznie to jest dobra alternatywa i zdrowe bo jest w nim miod i orzechy

Gość maja4
ja tylko gorzką czekoladę, słonecznik, teraz gryze rodzynki

rodzynek nie za duzo maja bardzo duzo cukru....;)

Gość maja4
wiem, wiem, ...a te batony dużo maja kal?

jeden jakies 100kcl , dziele go sobie na wiccej porcji i jem powoli

Gość kasiula24
Witam. moge sie dołączyć??? mam ten sam problem co Wy... tylko ze ja sie obzeram i to jest najgorsze... nie moge sie opanowac... i słodycze i normalne jedzienie... mam 24 lata wzrost 1,66 i waze 66 kg. masakra :( mam brzuch jakbym byla w ciąży... ostatnio tesciowa mi sie zapytala czy jestem w ciąży... ah... piersi ok bo są duuuze hihi i tylek gruby... ale nogi mam chude i ramiona... chcialabym zjechac tylko z brzucha, dupy no i troche jakby z piersi zlecialo tez nie byloby zle... pomozcie mi co ja mam zrobic z tym obzeraniem... teraz mam zamiar zaczac biegac z kolezanką... chodzilam na aerobic ale nowa praca nie pozwala mi na to... sauna rzadko ale bywa... i musze ruszyc skakanke no i brzuszki... :)

zacznij wlasnie najlepiej biegac z koleanka , ja tak ronie, ogranicz jedzenie ilosciowo , przez pierwsze dni bedzie ci ciezko ale jak sie zoladek troche skurczy to bedzie lepiej, musisz walczyc nie mam innego wyjsxia ale za to potem bedziesz fajnie wygladac!!!!!

Gość kasiula24
mar33 no wlasnie... brakuje mi tej motywacji... najbardziej boje sie tego jedzenia... to wszystko tak kusi... dziewczyny pomozcie i piszcie... ;)

musisz sie zastanowic co wolisz byc gruba , czy miec ciagle wyrzuty.........ze znow zjadlas , jak schudniesz pierwsze kila to motywacja przyjdzie

Gość kasiula24
ale to wszystko tak kusi... chce byc chuda... dokladnie te wyrzuty sumienia... a co mam zrobic zeby w koncu przestac zrec... ciagle musze miec cos w ustach... slodycz i w ogole... od jutra koniec!!!!!!!! slodkiego zero! musze! zamiast slodyczy jogurt! i raz w tyhodniu basen!

Gość Reniś
Hej moge sie przylaczyc.Jest tam moze ktos????

hej jestem, idzie mi dobrze jedynym moim grzechem byla na kolacje zupa jarzynowa ale niec nie szkodzi bo to zdrowe wiec jeszcze teraz najtrudniehjsze 2 kg mnie czekaja, zaczynym miec apetyt na rozne rzeczy:) ale dam rade!!!!!!!!

Gość maja4
Hejka Mar.. o..widzę nowe osoby🖐️ u mnie do niczego.. wczoraj zmiksowałam woreczek śliwek z kefirem i nic...więc nie zaczęłam mojego oczyszczania..boli mnie głow, jestem wściekła.. te diety mnie wykończą :P "Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje" George Nathan

jest ciezko przyznaje ale jak teraz nie schudne to juz chyba nigdy

Gość maja4
a dlaczego tak myślisz? może zróbmy tabelkę

bo wiem ile sobie musze odmowic i ile to wyzeczen

Gość maja4
jeszcze wyczytałąm,że na początku traci się wodę i to co zalega w jelitach i diety nic nie dają, bo dopiero po oczyszczeniu traci się tłuszcz ...iteż mam dość!!! ale muszę, bo już super wyglądałąm , parę dni luzu i ???jojo mini!!!

ok ide spac jutro troche wiecej owoca i warzyw trzymaj sie papapapapa

Gość maja4
mar33 data.............wzrost.......waga mar33 01.02.08..........176cm........74,8kg mar33 06.02.08..........176cm........70,6kg maja 11.02.08...........172cm........62kg

Gość maja4
Mar..jestem załamana, nie zapięłąm dzisiaj spodni, które w ubiegłym tygodniu były dobre tylko MŻ wypiłam mix jogurt, siemię,figa,cynamon...i dowidzenia! z jedzeniem na dzisiaj...woda.... muszę jutro wejść w te spodnie!

maja co jest grane, ja tez mam okres i waga i brzuch zaraz do gory ......widze ze te pare kilo to naprawde mordega :( ale dam rade nie dam sie!\"!!!!!!!

mam smaka na takie dobre sledziki w oleju z cebulka mniammmmmmmmmmmm

Gość maja4
🖐️ Mar.. musisz wiedzieć,że przy okr..jest waga większa i obwód u...mnie szkoda gadać - umówiłam się z koleżanką w centrum, były 2 drinki i pizza w pierogu,...więc diabli wzięli dietę,... ale jutro też jest dzień i moge zrobić erratę dzisiejszej rozpusty :P