Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar33

Jestem po 30 stce i mam gruby brzuch !!!!!

Polecane posty

Gość Reniś
Hej !! To super masz powody do radosci.U mnie bez zmian.Nadal mam brzuszek,moze to juz wiek mnie lapie .POZDROWIONKA:)

renis napewno przyjdzie i to do ciebie predzej czy pozniej wierze w to!!!!!!!!!!!!

Gość Reniś
Ha ha !!!!!Fajnie Ci to wyszlo Mar .Dzieki bardzo .Milego dzionka .PA pa i pozdrowionka :)

hej renis jak u ciebie , ja ostatnio za duzo slodyczy przez okres ale i pifko wypilam ale nie szkodzi do konca kwietnia mis byc te 66 i to mi wystarczy , pa odezwij sie

Gość Reniś
Hejka! ! ! U mnie bez zmian.Slodycze odstawilam .Tylko w sobote sobie troche pozwolilam i winka wypilam ,ale polslodkie dla zdrowotnosci.Hi hi :) .Trzymaj tak dalej a bedzie ok .Pozdrowionka :)

droga renis!!!!! jakos ostatnio mam slabosc do jedzenia , musze sie przyznac ze podjadam wieczorami jak przychodze z pracy.Ale narazie waga stoi az sie dziwie jakos nie mam dalszego zapalu , a pogoda tez jest winna mam nadzieje ze nie wpadne znow w obzarstwo, jutro spubuje troche mniej jesc !!!!!!!!

Gość Reniś
Hej ! ! !.Ale jaja u mnie to samo .Pare razy -przyznaje sie tez podjadalam wieczorem mimo,ze nie bylam glodna .Postanawam sie poprawic . Aaaa swieta ida wiec nie wiem co z tego wyniknie.HAhahahahahhahahahah :)

Gość Reniś
Hej Mar gdzie sie podziewasz !? Czyzby pichcenie w kuchni wzielo cie w swoje wladanie ??????.Pozdrowionka

Gość Reniś
Dwa kurczaki w koszyku siedza i rzezuche sobie jedza, baran w szopie ziolo pali pewnie zaraz sie przewali, ksiadz za stolem juz sie buja .Wesoleg Alleluja .! ! ! Wesolych Swiat Ci Zycze .R eniś :)

hej renis!! nie bylo mnie bo choroba mnie powalila......jeszcze stekam ale juz idzie jakos, musze powiedziec ze sie pare dnie nie wazylam mysle ze jakies 0,5 kg przybralam bp swieta itd , ale juz to zaczynam znow spalac , pozdrawiam!!!

Gość Reniś
Hej mar ! ! !Zycze zdroweczka .Ja tez sobie w swieta pofolgowalam ha hahaha:)

hej renis jestem zapracowana wiec nie mam czasu czesto pisac, ale sie postaram!!!! u mnie jest dobrze chociaz jakies kilo przybralam ale to normalene jak sie zaczyna normalnie jesc od przyszlego tygodnia zaczynam druda faze to juz muroane do 66 musi byc pozdrop!!!!!!

Gość Reniś
Hejka! ! Jak zdrowko ?Ja mialam kryzys bo nic mi brzuszek nie spada,ale sie zmobilizuje.:)Pozdrowionka ! !

Gość Alcia_B
hej, ja żeby nie zmieniać za wiele w swoim jadłospisie postawiłam na suplement go-slim. Troszkę ćwiczeń do tego i waga spada ;). Kiedyś też zmieniałam diety ciągle no ale mi nie pomagało tak ;/