Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yucca a

dziewczyny a kto was maluje do slubu ??????

Polecane posty

Oj, Dziewczyny, ale ona właśnie przeprowadza się do Częstochowy :( w Katowicach (a w zasadzie - w Sosnowcu) będzie jeszcze jakiś miesiąc...jak ktoś chce namiary na ten miesiąc chociaż, to proszę na maila:)

Gość gość
bona dea make up slubny jak ma byc profesjonalnie to tylko tu polecam, super, ja byłam zadowola a goscie podziwiali

Gość gość
Moja przyjaciółka - na co dzień charakteryzatorka w jednym z krakowskich teatrów.

Gość Maria348
Ja malowałam się do slubu.

Gość gość
Ja pamiętam jak raz zostałam pomalowana przez "profesjonalną wizażystę" - pracowała w tv, przy sesjach itd. , jak się zobaczyłam po prostu mnie zamurowało. Koszt 200zł za 30 minut. Oczywiście po jej wyjściu doprowadziłam się do ładu bo nawet siostra i mama jak mnie zobaczyły to ich zatkało i jednosłownie: zmywaj to póki jest jeszcze troche czasu! Przed ślubem więc koniecznie musiałam wypróbować makijaż. Jak już się Pani znalazła to dwa dni przed ślubem napisała, że jej nie będzie ponieważ wypadł jej wyjazd czy jakaś pilna sprawa. Ryczałam, wyłam i wszystko co możliwe. Nawet nie dała mi namiaru na kogoś innego, nic zupełnie się tym nie przejęła, tylko oznajmiający sms. Na ostatnią chwilę szukanie kogoś ... wakacje, sobota - co dzwoniłam to terminy pozajmowane... Masakra. Poddałam się, moja świadkowa stanęła na głowie i znalazła Panią która akurat miała jedną wolną godzinę ... przyjechała, zrobiła ze mną wywiad od razu powiedziała że mamy mało czasu ale zrobi wszystko abym wyglądała pięknie, żebym się nie martwiła. Ale i tak siedziałam jak na szpilkach. Efekt końcowy .... kamień z serca spadł. Uśmiech się pojawił. Makijaż trzymał się całą noc, przetrwał deszcz, wilgoć bo przecież musiało podać w lipcu akurat tego dnia burza, pioruny. Może ktoś też tak miał koniec lipca 2010r. tel. 797-797-095 , www.urodaidieta.pl polecam Wam dziewczyny, ostatnio Pani malowała mnie na ślub siostry. aaaa dodam, że jestem z Warszawy.