Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka blue

bluetooth i komórka

Polecane posty

Gość blondynka blue

Mam taki mały bluetooth :D Ba, mam też komórkę, dokładniej nokię ;) Włączm w telefonie połączenie bluetooth, wtykam ten cusiek w kompa i co dalej? Gdzie w kompie mam szukać tych zdjęć, które chcę z telefonu do kompa przerzucić? :p PS. Proszę o podpowiedź taką wiecie, dla blondynki ;)

Gość blondynka blue
up :(

Gość blondynka blue
No proszę 😭

O ile wogóle w komputerze to masz (laptopy to najczęsciej mają). Jak nie masz to kup kabel USB. A jak masz to ściągnij program ze strony Noki (wpisz w google: pc suite)

Gość blondynka blue
tak, to laptop, ma to połączenie, bo na moim kompie już tak było zgrywane... Czyli że muszę mieć jakieś oprogramowanie? Ok, już szukam, dzięki 🌻

Gość blondynka blue
Jest, jest :D No i widzi mój telefon, próbuje się połączyć, myśli, myśli i mówi, że nie można zakończyć połączenia, próba nieudana :( Matko, technika...

Gość a może masz...
w telefonie nie włączonego bluetootha?

Ja mam kabel USB (przy tym była płytka) ale i tak sciągnąłem Pc Suite. Oba wgrałem. Chyba na płytce były sterowniki a tamto to program. Też byłem w tym zielony. Wgrałem oba. Teraz w "mój komputer" mam Nokia Phone Browser i przez to ładuje zdjęcia i mp3

Gość do facet78
autorka pisze, że chce zdjęcia zgrać przez bluetooth, a nie przez kabel USB. Co Ty piszesz w ogóle.

Gość blondynka blue
tak, w telefonie włączyłam, ale on i tak nie chce połączyć. Zgadza się, kabla usb ci u m nie brak ;) Chyba muszę poczekać na jakąś mniej blondyńską głowę :D

wiem że nie ma kabla. Ale podałem przykład że istnieje płytka dająca sterowniki. A te są też potrzebne w bluethon.

Gość lalalalalalalalallalaa
Jak włączysz w telefonie bluetooth i podłączysz bluetooth do komputera to w komputerze będzie "wykryto urządzenie...." W kompie po prawej stronie na pasku na dole pojawi się znaczek bluetootha. Musisz tam kliknąć i w opcjach poszukać "szukaj urządzenia" czy coś w tym stylu. Powinno odnaleźć Twój telefon. Wtedy w niego klikasz i będzie Cię prosiło o podanie hasła. Wklepujesz np 1111 i w telefonie też będzie trzeba wpisać 1111. Potem w tel zaznaczasz fotki i klikasz wyślij przez bluetoth. Fotki które się przegrają pojawią się w folderze moje dokumenty, folder wymiany interfejsu bluetooth.