Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marita roan

ocieplacz na nóżki do spacerówki

Polecane posty

Gość marita roan

mam pytanie do doświadczonych mam - użytkowniczek roana albo innych wózków. czy to normalne, ze pokrywka na nóżki do spacerówki po przypięciu do budki nie sięga do końca podnóżka?? jak dziecko ma w tym siedzieć? trzeba odmontować podnożek, ma podwinąć nóżki?? czy u starszych dzieci tę pokrywkę się w ogóle stosuje? pomóżcie - mialam kupic Marite ale zobaczylam to: http://www.2o2.pl/index.php?p354,wozki-dzieciece-trzyfunkcyjne-marita ( na samym dole strony jest wózek w róznych ustawieniach) i zglupialam:/ z gory dziekuje życzliwym Mamom za pomoc:) pozdrawiam:) Iwona

Gość marita roan
nikt mi nie pomoże??

Mam doświadczeie tylko z wózkami Graco. One mają bardzo obszerne ocieplacze na nóżki, zapinające się właśnie pod podnóżkiem, z tego co pamiętam. Córka jest wysoka i ten ocieplacz był jak znalazl. Ta w Roanie wydaje mi się za mała, na pewno nie wystarczy na wysokie dziecko.

Gość marita roan
dzieki kurcze jestesmy z mezem wysocy, wiec dzidzia pewnie tez bedzie duza:( a myslalam ze to koniec poszukiwan wozka:((

on jest chyba po prostu do d... zamontowany obejrzyj wózek w naturze w jakimś sklepie albo zadzwoń i zaptyaj bo to mi się nie wydaje możliwe

Gość marita roan
no wlasnie:/ ogladalam ten wozek i nawet widzialam juz spacerowke z tym ocieplaczem ale wozek mial odmontowana budke. jak tak teraz mysle, to moze sprzedawczyni celowo jej nie zapiela?

Gość marita roan
http://www.roan.pl/gallery.php?p=spac tutaj na stronie producenta tez ma odmontowany podnóżek - tak mi się wydaje:/ kurde juz nawet kolor wybralam:(( ktos uzytkuje ten wozek moze??

może być taka opcja, że jak większe dziecko i podnóżek opuszczony, to ocieplacz zapina się niżej. Logiczne, bo takie duże dziecko ledwo by nos mogło zza niego wystawić :D

Witam. Ja obecnie mam 10 miesieczną córeczkę z własnego doświadceznia mogę Ci doradzić, że nieopłaca si e kupować wózków typu 3w1 czyli gondola, spacerówka i fotelik. My kupilismy Marita Roan ( ocieplacz jest do końca) gondole + spacerówke niby razem, ale po 6 miesiacach dokupilismy sobie spacerrówke trójkołową na pompowanych kołach, która jest tak lekka że w jedną rękę biorę dziecko a w druga wózek. Wózki 3w1 nawet jęsli przerobisz na spacerówkę i tak bedzie cieżka i niepraktyczna. Najlepiej wejdź sobie i poczytajh o wózkach wówczas może zdecydujesz sie na inny

Gość marita roan
tyle ze babka w sklepie nie powiedziala ze on sie da przypiac do czegos innego niz budka. glupio mi tam isc i go nie zamowic bo juz 2 razy bylam:) za 3 mnie zlinczuja:/

eeeeeeee kobieto nie przejmuj sie sprzedawczynia... dzis jest w tym sklepie jutro jej nie ma a to ty bedziesz wozek prowadzic a nie ona....

daj spokój, możesz sobie oglądac ile chcesz, przeciez to powazny zakup. poprzedniczka ma rację, te spacerówki są ciężkie i niewygodne... każde schody pokonac to katastrofa, pod górkę ciężko pchać, jak dziecko już z 8-10 kg waży... a jak jeszcze zakupów nawalisz... mój mały jak miał 10 m-cy to już jeździł w rozkładanej parasolce, leciutkiej i wygodnej. No fakt, że wiosna była.

Gość marita roan
m_1982 mowisz ze ten ocieplacz jest az za podnóżek?? czyli na zdjeciu jest zle podczepiony?? to byloby super:) my i tak planujemy kupic potem lekka spacerowke. marite kupujemy ze wzgledu na duza gondole. Mysle ze spacerówki tez bedziemy uzywać na poczatku bo nasza mała przesiądzie się do niej na zimę - a Marita podobno niezle brnie w śniegu:) Dziekuje i pozdrawiam:)

no fakt, gondole to roan ma wygodne, przede wszystkim długie. Nie takie jak w tych nowoczesnych wózkach, że 3 miesięczne niemowlę już się nie mieści

ocieplacz normalni e na podnóżek nachodzi u nas i nóżki są zakryte, ale jak teraz moja córcia ma 10,5 miesiaca to w maricie średnio się miesci. Bez oceplacza to jeszcze jakoś

Gość marita roan
zastanawiamy sie jeszcze nad emmaljungą smart - ma parę cm krótszą gondolę ale za to dluzsza spacerowke (chyba 90 cm) z drugiej strony ona się nie buja - a roan tak. wydaje mi sie ze to spory minus. no i ma tapicerowany podnóżek u spacerowki - ciekawe jak wyglada po nauce chodzenia w parku na wiosne:/

Gość marita roan
a i emmaljunga jest 4 cm wezsza - czyli nie wiadomo czy sie dziecko zmiesci wszerz