Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majk3L

dojrzałej kochanki chce

Polecane posty

Gość ja tam wole młodszych
taka i owaka nie dopisuj za duzo romantyzmu do seksu:-)

akurat ja iałam i jakosc i ilosc,poprawa mam:-)

ja nie chce nikogo przekrzykiwac,tylko smiesza mnie kobiety w starszym wieku ktore idealizuja seks

Gość taka i owaka
do zalozyciela sprobuj na czacie,tutaj masz marne szanse;).

Gość taka i owaka
do ja wole mlodszych a mnie smiesza takie,ktore w tym wieku usiluja sie dowartosciowa iloscia kochankow:-o

taka i owaka nie dowartosciowuje sie tym ,ze mam kochankow :-) po prostu ich mam i nie dopisuje ideologii do seksu tak jak Ty to robisz :-) bo Ty na pewno myslisz,ze ten Twoj kochanek był taki romantyczny a on tylko chciał cie przeleciec ,a ze zrobił to kilkadziesiat razy to nie znaczy,ze romantycznie podchodził dos eksu :-)

Gość taka i owaka
do wole mlodszych widocznie trafilas na takie egzemplarze,ja z moim jestem juz kilka dobrych lat i nadal nie narzekam czego i tobie zycze;)

:-) nie pisałam na jakie egzemplarze natrafiam a natrafiam na bardzo czułych kochassiow ale powtarzam,nie dorabiam do seksu ideologii romantyzmu,bo seks to tylko seks,zwykłe rzniatka z czułymi gestami :-)

Ja tym bardziej nei narzekam,bo mammeza i kochankow :-)

Gość taka i owaka
kazda ma inne podejscie.Mnie nie bawia przelotne jak to nazywaz rzniatka,znam swoja wartosc i nie mam zamiaru dawac...kazdemu ktory bedzie chetny;) i mial cos miedzy nogami

taka i owaka ja nie daje komu popasnie i kto jest chetny.ja sama sobie wybieram i ja wykorzystuje samczykow a nie oni mnie :-) a Ty sie łudz słonko,ze Twoj młodszy kochas bedzie non stop przy Tobie,bo moze i bedzie ale i tak bedzie niedługo młodsze od Ciebie posuwał,mozemy sie nawet załozyc :-)

Gość taka i owaka
do wole mlodszych a kto ci powiedzial,ze ja sie ludze ?To,ze z nim jestem teraz nie znaczy,ze bede z nim zawsze,jestem niezalezna i nie przywiazuje sie emocjonalnie facetow,ale tez nie uznaje zaliczania kolejnych,mnie to po prostu nie bawi.Mam inne zainteresowania i szkoda mi czasu na przelotne znajomosci.Twoje zycie i twoj wybor

ale idealizujesz sieks i dlatego ejstes smieszna:-) bo wydaje Ci sie ,ze seks to cos romantycznego a seks to najnormalniejsze rzniecie ktore moze byc jedynie z romantyczna oprawa :-)