Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdwefwef

czy kobieta w ciąży ma pierwszeństwo przy rejestracji

Polecane posty

Gość wdwefwef

do ginekologa, na kase chorych, jesli ma jakis problem nie cierpiacy zwłoki!??

Gość wdwefwef
ma czy nie?

Gość pkkpjjj
no dalej?nie wiecie?

Gość aliba3
pewnie tylko w widocznej,a to dlamnie glupota,bo ciaza ma czasem przywileje z tego wzgledu ze np.moze byc zagrozona i niemozna stac czy chodzic,a ludzie to czesto myla,z tym ze kobiecie tylko ciezko stac z brzuchem 9miesiecznym,ja jestem teraz w 7mc,mam maly brzuszek,jak ide w kurtce to calkiem niewidac wiec ludzie niezwracaja uwagi,a niemoge czasem stac bo mnie nerki bola,moim zdaniem powinny wisiec widoczne tabliczki z napisem ze sie ciezarne przepuszcza,bo ludzie to i tak w dupie czasto maja,ale nic nato nieporadzimy

Gość jak sie idzie do lekarza to
zwykle ma sie problem. w ciazy jestes a nie chora. stoj w kolejce i czekaj na swoja kolej,, ksiezniczka sie odezwala

Gość aliba3
a w ktorym jestes miesiacu?

jesli jest jakikolwiek problem zagrazajacy zyciu dziecka lub zdrowiu kobiety i pomoze natychmiastowa interwencja to taka kobieta ma pierwszenstwo do lekarza przed wszystkimi innymi. w kazdym gabinecie powinna byc inf ze nagle przypadki sa przyjmowane poza kolejnoscia. Jesli jestes w ciazy a masz skurcze, krwawienia, plamienia, bóle itd to wchodzisz bez kolejki i kazdy lekarz MUSI cie przyjac niezaleznie od tego ilu ma pacjentów.

Gość pkkpjjj
dziekuje, ale swedzi mnie cipka, moze byc do byc grzyb, albo opryszczka a ciazy to bardzo powazn!!ciekawe jakbys ty takie cos miała, bys sie o zycie własnego dziecka denerwowała!!..dziwnie, pieknie jak sie idzie do lekarza, gratuluje empatii

Gość w terj chwili to
ja uważam że powinny mieć pierwszeństwo wszędzie...ale nie u lekarza. Wiadomo, że tam przychodzą często ludzie chorzy, którym niejednokrotnie jest ciężej niż kobiecie w ciąży-no chyba że naprawdę dzieje się coś złego ale to wyjątek. Sama jestem w ciązy, ale wiele razy spotkałam ludzi w większej potrzebie.

Gość pkkpjjj
nie jestem ksiezniczka, ale starsznie mnie swedzki cipka, boj sie , ze to jakies grzyby co zakaza moje dziecko!!!!!wczuj sie w moja sytuacje!!

jesli to jakas grzybica albo infekcje to musisz tez powinni cie zaspisac na jakis ekspresowy termin tak mi sie wydaje.

Gość w terj chwili to
jeśli masz założoną kartę ciąży to nawet w państwówce nie czeka się miesiąca ani nawet tygodnia.

Gość pkkpjjj
czemu modertaorze miły lub adminie, nie widze wpisow to jakis zart, prosze mi udsotepnic widocznosc wpisow, to dla mnie wazne!!

Gość pkkpjjj
jest 14 postow napisanych, a widze tylko 7!!!

ciężarną lekarz musi przyjąć. tzn przyjąć bez wcześniejszej rejestracji. taki jest przepis. Jak byłam w ciąży, to mnie babeczki w rejestracji nawet nie chciały rejestrować na wizytę tylko pytały "ciężarna'? To proszę po prostu przyjść, lekarz MUSI panią przyjąć. I już.

Gość wdwefwef
no bo to jakies zart czy co?jaja se robia?od czego sa ci admini, bo chyba nie od ukrywania postow!!!

Gość kalinka38
mamani-prosze napisz mi porade,bo jestem w takiej sytuacji,mam roczna corke,dom,iniewyrabiam z czasem ,jak mam wyrabiac sie z czasem zeby byl obiad na stole,dziecko zadbane i porzadek w domu,ja tez chce miec czas na kompa czesciej,np.jak ty,

Gość wdwefwef
nadal nic nie widze!

Gość wdwefwef
nie mam pojecie czy mnei przyjmuja, byłam ciekawa waszych opini, ale widze tylko swoje wpisy!!bo oczywiscie forum zepsute!

Gość kalinka38
to naprawde niebylo zlosliwe pytanie,ja juz mysle ze jestem zla matka i zona bo na nic niemam czasu,dopada mnie deprecha juz bo widze ze inne kobitki daja rade ze wszystkim,a ja nie

kalinka przeciez własnie siedzisz na komputerze a to znaczy ze masz czas dla siebie?

Gość obudzila sie
Nie ma juz kasy chorych. Nie istnieje od dawna :P

Gość kalinka38
ostatnio bylam przy kompie dwa dni temu,wczesniej codziennie,a teraz tylko pranie gotowanie i sprzatanie,i dziecko,mala teraz spi,ale naczynia czekaja ,wlasciwie to powinno mnie tu niebyc