Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez 23

Szczupłe dziewczyny!!!Ćwiczymy,ruszamy się

Polecane posty

a moje wakacje (od zajęć wakacje mam od połowy czerwca, ale czas się rozejrzeć za pracą, więc póki co korzystam z tych studenckich na maxa :P ) już tuż tuż. od czwartku :D gorączkowo jeszcze przeszukuję sklepy z kostiumami, a pewnie i tak połowy nawet nie wezmę :classic_cool: co do diety - wiadomo, białka są budulcem mięśni, więc jeśli więcej ich jemy i ćiczymy mięśnie mają z czego powstawać. ja piłam tylko szejki białkowe raz dziennie i widać było ze pomagają ;)

Siema:D Jak leci? Co w pracy, Samanto? Lauro, jak sie masz? Dziś pokręce kółkiem. Moim sukcesem (małym, ale zawsze) jest to ze udaje mi sie trzymac dobra diete, jesc mniej i nie jem slodyczy!! Jem mniej bo mam taka prace i nawet odzwyczailam sie od wiekszych posilkow. Brzucho nadal z waleczkiem...czy ja sie nigdy od niego nie uwolnie??:O pzdr🌻

Cześć Spacerku, mam się dobrze, biegam sobie wieczorkami, teraz właśnie wróciłam i zaczynam jakoś dziwnie chrząkać, oby mnie jakieś choróbsko nie wzięło:( Na naszym Fitnessie nic się nie dzieje, w większości topików dominuje chyba słomiany zapał. Ja regularnie ćwiczę od hm.... 3 lat, z mniejszymi przerwami, już uzależniona jestem:-D

krece dalej tym kolkiem, bardzo mi sie to podoba. niestety zwykle tak sie tylko zaczyna, potem brakuje mi wiekszego wysilku, wskakuje na rower, po jakims czasie przechodze na bieganie, wtedy kolana bardzo bola i nagle cos niesamowicie waznego sprawia, ze nie mam czasu na sport:D Samanto, ja zartowalam z tymi szostkami - wracaj:D

Hej:) Wiecie co? Wczoraj ogladalam powtorke Miss Universe i jestem pod wielkim wrazeniem. Te dziewczyny sa glupie, co niektore puste, niektore udaja ze mysla, gadaja bez ladu i skladu, ale ja zajebiscie szczuple:D Ta Amerykanka miala poprostu idealny brzuch. Ja tez taki chce:P:D Widac, ze te dziewczyny poswiecily swoje zycie na katowanie sie dla wygladu, ale niektore byly naprawde piekne. A czy Wy ogladalyscie to? Pozdrawiam:)

Gość pielegniara
MałaŚpiącaKrólewno, też to wczoraj oglądałam...brzuszki fajne :> ojj tak :) myślę czy nie iść pobiegać, fajnie chłodno na zewnątrz ...... PS czekam na chłopaka aż przyjedzie, ale mam ochotę pobiegać a dawno tego nie robiłam :P aha: mogę sie doczepić do topiku?

Gość pielegniara
Pomyłka: pisałam do "spaceru w chmurach" :>

Witaj spacer 🖐️ Niestety nie oglądałam wyborów w tv, ale pezglądałam zdjęcia lasek na onecie, i fakt, niektóre chude aż do przesady, wręcz wygłodzone, ale ja uwagę zwróciłam na miss Niemiec - miała ładnie wysportowane ciałko, przynajmniej widać było że coś ćwiczy, a nie tylko dieta i dieta, i same zwisy:-D Eh, taki brzuch to moje marzenie... Nie wiem, co bym nie zjadła, wszystko idzie mi w brzuch, jak facetowi normalnie:( Właśnie zciągam Tamilee na brzuch, udało mi się w końcu:) Zobaczymy, może to coś pomoże...?

witajcie SAMANTO czy moglabys mi powiedziec co to sa szejki białkowe i gdzie to mozna kupic??? chodzi mi p przyrost miesni bo nie chce zeszczupleć... dziekuję bardzo lubie Wasz topik ...

Spacerku - wakacjowałam się i dlatego mnie było :D (faktycznie mam trzy 6 w liczbie postów haha :classic_cool: ) :D co do szejków białkowych - to są zestawy składników dobierane pod katem potrzeb organizmu przy treningach. ja swój kupiłam w sklepie z odżywakami dla sportowców (firma whey protein) - jak pójdziesz do takiego i powiesz o co ci chodzi to na pewno doradzą jakie byłby najlepsze

Samanto, jak bylo na wakacjach? Ja wyjade za 3 tygodnie:D super!! Cwicze dzielnie. Samanto, pamietasz to moje zdjecie co Ci wyslalam? Musze Ci powiedziec, ze sa postepy. Jestem na dobrej drodze:) Dieta mi bardzo duzo daje, jak widac. Teraz musze mojego psa odchudzic:P

ooojj super było.. wcale nie jakoś potwornie gorąco i prażąco, przed czym mnie ostrzegano (byłam w tunezji) - jak dla mnie klimat idealny ;) tylko mentalność mieszkańców lekko odpychająca, ale w końcu chciałam zobaczyć odmienną kulturę - i zobaczyłam ;) fotki pamiętam, cieszę się, że idzie Ci dobrze i jesteś zadowolona 😘

Samanta, kupiłam w końcu tego psa, owczarka, tak jak miałam zamiar:) Eh, pocieszne toto że hej:-D

czekam :D wczoraj zrobiłam aerobik cindy crawford pierwszy raz od bardzo dawna, w ogóle po wakacyjnym przestoju jestem jakaś niedobudzona z ćwiczeniami.. mam takie zakwasy w nogach i pośladkach że matko kochana.. muszę dziś jakiś skoczny aerobik przemęczyć bo nie wytrzymam.. jak babcia staruszeczka się czuję heh :P

Samanta - z dala od nawiedzonych bywalczyń ślubów i wesel tak ci powiem;) - jak się będzie zbliżać północ, to po prostu idźcie sobie na spacer, na pewno nikt nic nie będzie podejrzewał. Po co się stresować i brać udział w zabawach na które nie masz ochoty, tak to wyjdziecie sobie i wrócicie za 15 min, i będzie po wszystkim:) Ja u siebie nie miałam akurat żadnych zabaw tego typu, bo sobie nie życzyłam (miałam jedynie hardkor w postaci zębów i podwiązki, za co już zostałam na ślubach objechana równo, wiadomo, wieś i zboczenie najgorszego stopnia, zero dobrego smaku i żenada), ale ludzie przeważnie takie atrakcje na swoich weselach mają i zgadzam się, nic przyjemnego, i ja też zawsze wiałam po krzakach, kiblach itd:-D Sposób brutalny, ale chyba najlepszy. Ja też jutro jadę na wesele:)

Samanta dzięki:) Psina miała na początku jedno ucho klapnięte jak miś Uszatek, ale teraz już się jej podniosły i ładnie obydwa stoją:) I nawet zauważam że szybko się uczy;)

piszę durny licencjat, zaczytuję się w tekstach, które wywracają mi wnętrzności na drugą stronę (piszę o aborcji) i nic nie ćwiczę 😭 koszmar po prostu.. 😡

Hej. U mnie wakacje w Niemczech. Pływałam w aqua parku i zjeżdżałam na takich superanckich zjeżdżalniach!! A poza tym jem więcej i bardziej kalorycznie. Nie ćwiczę. Boli mnie kolano. Za półtora tygodnia idę na badania kolan, będę brała zastrzyki, więc zobaczymy jaki jest ich faktyczny stan. Trzymam kciuki za Wasze udane wakacje i szczupłe sylwetki:D

Gość czery
Hey dziewczyny.. mam do was pytanie.. mam zamiar troche hm.. ulepszyc brzuch.. nie jestem gruba (mam w talii 63 cm tylko na dolnej partii brzucha robi mi sie oponka..) narazie postanowilam robic 2x50 brzuszkow (rano i wieczorem) i 6Weidera. ale zastanawiam sie czy musze przejsc na jakas diete.. nie oklamujmy sie uwielbiam slodycze :D moge zrezygnowac z wielu rzeczy ale kilka ciasteczek dziennie niestety jest mi potrzebne.. myslicie ze moge sobie pozwolic na cos takiego czy musze przejsc na diete bo samymi cwiczeniami nic nie osiagne?

zależy co chcesz z tym brzuchem robić - ulepszyć tzn wyrzeźbić mięśnie czy zrzucić najpierw trochę tłuszczu? jesłi opcja pierwsza, to ćwicz - no problem. jeśli druga - lekka dieta nie zaszkodzi, ale nie te ćwiczenia - tłuszcz spalają aerob nie brzuszki i a6w