Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1981111

od 3 lat chodze co godzine do toalety a malo pije kto ma podobnie?

Polecane posty

Gość ania1981111

mam problem tego typu ze od 3 lat sobie tak sikam ze juz mnie to denerwuje i mojego chlopaka takze, mysle ze moze to byc nerwica bo juz u lekarza bylam i wszystkie badania ok zadnych bakterii bylam u urologa nawet mi cewke moczowa troche poprawil za 250 zl :-) ale nic nie zmienilo. pije malo a i tak ciagle chodze a jak juz wypije to wtedy ide 2 razy, przed spaniem to tez ide w ciagu 30 min 2 razy bo juz mi sie wydaje ze mam tak pelny brzuch, i jak ide do toalety to nie to ze sikam 2 kropelki tylko normalnie duzo za kazdym razem jestem zla bo organizm sie odwadnia i wychodza mi zmarszczki. prosze o jakies odpowiedzi na ten temat

Gość Nefrosept krople ziołowe
Krople należy stosować zgodnie z zamieszona ulotką. Jedna buteleczka starcza na tydzień i w tym okresie zazwyczaj następuje zauważalna poprawa. Jednak by sprawę doprowadzić do końca, tj. pozbyć się chronicznego zapalenia dróg moczowych, kurację należy kontynuować przez cały rok, w którym wypijamy jeszcze 5 buteleczek nefroseptu, robiąc pięciotygodniowe przerwy między nimi. Dopiero po takiej kuracji mamy szansę pozbycia się chronicznego zapalenia dróg moczowych i niebezpieczeństwa związanych z nim powikłań, takich ja: zapalenie nerek, zapalenie organów jamy brzusznej – u mężczyzn gruczołu prostaty, a u kobiet przydatków, a także problem z utrzymaniem moczu w podeszłym wieku. Więcej tu: http://mikstura.kei.pl/forum/topics2/229.htm?highlight=cz%EAstomocz

Gość do jakich lekarzy ty chodzisz
a sprawdzałaś czy przypadkiem nie masz cukrzycy ? robiłaś badanie na poziom glukozy ze krwi na czczo często częstomocz to objaw cukrzycy nie chudnziesz przypadkiem ? podwyższony poziom cukru może byc spowodowany stresem u mnie okresowo właśnie tak sie dzieje że mam wyższy poziom cukru czy dużo pijesz herbat zielonych lub kawy ? one wzmagają diurezę czyli wydalanie moczu, może bierzesz jakieś leki, kóre dają taki efekt uboczny, czasem też branie suplementów może powodowac że nadmiar witamin organizm wypłukuje z organizmu przez mocz

Gość do jakich lekarzy ty chodzisz
chciałam napisac herbatek ziołowych....

Gość izabellllka
hej:) mi stres powoduje ze czesto sikam i mam bardzo niki poziom cukru,wpycham wtedy mnósto słodyczy,a cukier niski:/

Gość To jest częstomocz
i niezależnie od ilości wypitych płynów i tak będziesz biegać do toalety. Właśnie Nefroseptem można to wyleczyć.

Gość dziekuje za odpowiedzi
juz bylam u lekarzy robilam badania moczu krwi nawet usg nerek :-) wszystko niby ok. to wlasnie chyba na tle nerwowym ale bardzo uciazliwe. sporbuje tego Nefroseptu dzieki

Gość OlkaJ8769
Uzywaliscie leku co sie nazywa Nefrosept? No bo szukalam komentarzy dotyczacych tego leku i nie wiem co myslec. Moze mozecie cos powiedziec mi o tym produkcie? Warto go kupowac, testowaliscie zamienniki? Tutaj przeczytalam troche informacji o Nefrosept: http://www.listalekow.pl/nefrosept/ - myslicie, ze to rzetelne informacje? Wolalabym sie nie i wydac bezsensownie kaske, dlatego pytam Was. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość gość
OlkaJ8769 Spiertalaj ze spamem tej kretyńskiej strony! Starszego tematu żeby pospamować nie mogłaś odkopać, dziadówo?

Gość gość
Wlasnie takie tematy powinny byc "odkopane" a jesli ciebie to nie interesuje to po ,co tu wchodzisz!Ja jestem tez bardzo zainteresowana!!!!❤️