Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopka19

gruba pupa

Polecane posty

Gość penelopka19

jestem chuda, jedynie pupa i gorna czesc ud szwankuje. jak to \"zrzucic\"?

Gość penelopka19
wlasnie - ja mam 169 cm i 53 kg, widac mi zebra, ale pupa jednak jest kragla.... moze mam kompleksy, ale chcialabym chudsza

Gość gość
Taka wysoka dziewczyna, a taka niska waga? To świadczy, że masz za duzo tłuszczu, a za mało mięśni. Koniecznie musisz ćwiczyć, bo dietami nic nie wskórasz przy takiej sylwetce. Ja przy 168 cm mam 55 kg i jestem chuda.

Gość gość
Mój post tyczy sie drugiego postu w temacie.

Gość Dochtór
Możecie spróbować ze mną. Będę Was brał od tyłu często aż Wasze tyłeczki i biodra schudną. Pasuje Wam taki układ :) ?

Gość theblackcat
idzcie na diety albo fitness. No chyba ze koniecznie chcecie tutaj, to odpowiedz jest jedna- sex. Najlepiej na jezdzca.

Gość jak w temacie
pozdro600 , a jakie ćwiczenia polecasz? tzn. jakieś konkretne czy ogólnie wszytkie, jak na aerobiku? A moze ktos zna jakieś fajne cwiczonka własnie na udka i pupkę?

Gość gość
Z tym sexem to prawda:D NAwet na fitness nie spalicie tyle kalorii, co podczas 30 minutowego numerka:D

Gość gość
Ja zawsze bylam i będę orędowniczka ćwiczeń aerobowych. Zapisz sie na jakis fitness, albo calatetics....a najlepszy niepodważalnie na wszystko jest basen, albo gry zespołowe. Ja to zawsze byłam leniwa, ale tez nigdy nie miałam kłopotów z sylwetką......ale wiem od znajomych, że kto raz sie zaczął porządnie ruszać, temu w nawyk to wpada i potem zupełnie inaczej życie wygląda a i samopoczucie o niebo lepsze.