Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiiiii

jak czesto maz mowi ze cie kocha?

Polecane posty

Gość magiiiii
mnie sie wydaje ze miłosc jest tak pieknym uczuciem ze trzeba o niej mowic.po co poeci pisza wiersze o miłosci,po co pisane sa powiesci miłosne...PO TO WŁASNIE BY SŁOWAMI WYRAZAC TO NAJPIEKNIEJSZE UCZUCIE.

Gość magiiiii
NIE NIE ZŁAPAŁAM PANA BOGA ZA NOGI TYLKO 9 LAT TEMU POZNAŁAM CODOWNEGO MEZCZYZNE.

Mrednie magiiiii wygadujesz poeci pisarze i scenarzyści piszą bo zarabiają w ten sposób na chleb. Pogadaj z którymś - banda cwanych cyników.

Gość magiiiii
ALE CZY MOWIENIE O MIŁOSCI WYKLUCZA SAMA MIŁOSC? CZY JESLI ZONA BEDZIE CIE OBDARZAŁA CZUŁYMI SŁOWAMI TO PRZESTANIE CIE KOCHAC?

życie po życiu :-D Może nie wszyscy tak wolą, należy uszanować odmienne poglądy ;-) Dobranoc jeszcze raz

Gość magiiiii
NIESTETY NIEZNAM ZADNEGO OSOBISCIE...ALE WIEM ZE KIEDYS TEZ UKŁADAŁAM WIERSZE I ROBIŁAM TO BO MIŁOSC BYŁA MOJA WENA. MOZE JESTEM ZBYT DUZA ROMANTYCZKA ...SAMA JUZ NIE WIEM...

Ach jednak dorzucę cosik. Kochana Autorko, naprawdę nie ma się czym szczycić. Bo to może nic nie znaczyć, to właśnie próbujemy Ci powiedzieć... Tymbardziej, po 9 latach związku/małżeństwa chyba powinnaś mieć więcej "dowodów miłości" do dumy?

żbyt duza wagę przywiązujesz do słów. Słowo to tylko słowo. Ty może cenisz je wysoko ale nigdy nie wiesz czy ten który je wypowiada ma taką samą miarę. Niestety dzisiaj słowo się zdewaluowało. Niewiele znaczy.

Gość magiiiii
MAM DWA DOWODY JEDEN MA 4 LATA A DRUGI 5 MIES.

Chyba, że Ty sama traktujesz miłość tak płytko. Bo miłość-w moim skromnym umyśle-to nie jest patrzenie sobie w oczka i mówienie: kocham Cię. To jest np trzymanie kobiety za rękę przy porodzie (to mi przyszło do zmęczonej głowy) Pojmujesz miłość jak 15-latka coś mi się wydaje...

Robi się naprawdę wesoło... To musi być prowokacja, nie wierzę, że naprawdę istniejesz magiii

Gość magiiiii
WIDOCZNIE TYLKO DLA WAS!!!JA WIEM ZE MOJ MAZ MNIE KOCHA MOCNO I SZCZERZE....I JESTEM SZCZESLIWAB GDY TO OD NIEGO SŁYSZE

Gość rzeka
wszystko fajnie ale uwierzcie mi, to słowo też potrafi się wytrzeć i w pewnym sensie zdewaluować..ale zanim do tego dojdzie ,rzeczywiście świat jest ładniejszy:-)

Gość magiiiii
ALE CHYBA JAK BY MNIE MIAŁ PRZESTAC KOCHAC TO NIE PRZEZ TO ZE MI O TYM MOWI.A MNIE TE SŁOWA NIGDY SIE NIE ZNUDZA.CZY JA MOWIE ZE ON CHODZI ZA MNA I W KÓLKO MI O TYM MOWI. PRZYCHODZI GDY NP.MYJE NACZYNA PRZYTULA MNI I CZULE SZEPTA DO UCHA .....JEST CZUŁY I POTRAFI TO OKAZAC.

Gość magiiiii
OK.WIDZE ZE NIE MA SENSU Z WAMI ROZMAWIAC JA I TAK MAM SWOJE ZDANIE NA TEN TEMAT.ZYCZE MIŁEJ NOCY WSZYSTKIM OZIEBŁYM

Gość magiiiii
dobranoc

No w sumie łatwiej szepnąć do ucha niż pozmywać naczynia... Dobra, już koniec złośliwości. Ale dobrze byłoby gdybyś nie była taką minimalistką w kwestii wymagań co do okazywania uczuć przez małżonka...

Gość do magii
Ty nie chcesz rozmawiać? śmieszne to TY właśnie nie słuchasz, co sie mówi do Ciebie masz prawo do własnego zdania i poglądów, ale inni również mają prawo zrobienie dzieciaka traktujesz jako dowód miłości? śmieszne i dziecinne spójrz na to z innej perspektywy, na to co piszesz i w jaki sposób piszesz jesteś infantylna!

Życzę Ci, by kochał Cię wiernie i szczerze. Ale jeśli w ten sposób będziesz na to patrzeć, nawet nie zauważysz kiedy jego uczucia się wypalą... To taka przestroga. Bo nie trudno jest wyuczyć się słów i gestów, zwłaszcza, że są skuteczne.

Gość kazdy czlowiek jest inny
inaczej sie zachowuje i czego innego oczekuje. Jeden chce , zeby mu to mowiono, inny tego akutrat nie potrzebuje . Kazdy pragnie milosci -ale niekoniecznie w ten sposob okazywanej Ja na przyklad wole jakies nietypowe mile zachowania, gesty , niespodzianki , lubie byc przez męza chwalona wobec innych - to na mnie dziala.

Nie lubię nikogo oceniać, ale powiem Ci, że jesteś idealnym materiałem na kobietę zdradzaną czy okłamywaną... Naiwnie i dziecinnie pojmujesz miłość, łatwo Cię oszukać, bardzo łatwo.

Gość ciekawosteczka98
nie przejmuj sie oni nie kumaja co chcialas przekazac i potraktowali cie jak nastke z dyskoteki ktora sie jara slyszac puste slowa. zreszta czego mozna oczekiwac od podstarzalych panow ktorzy tak kochaja malzonki ze juz pewnie zabawiaja sie na seks czacie a one dawno pomyly te naczynia i juz spia.olej to bo nie zrozumieli tematu