Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka_bez_ubranka

nie calkiem sztywny penisek

Polecane posty

Penis mojego chlopaka rzadko jest calkiem sztywny, troche mi to przeszkadza,bo chociaz jest calkiem spory, nie czuje go w srodku za bardzo, wolalabym zeby byl mniejszy, ale twardziutki.Dodam, ze pierwszy raz sie z takim spotkalam, moi poprzedni chlopcy mieli sztywne kutaski i zawsze ich czulam w srodku jak nalezy. Dziewczyny, spotkalyscie sie z czyms takim? mozna temu jakos zaradzic??

Gość theblackcat
Ja sie osobiscie nie spotkałam, ale wiem ze sa takie pierscienie na penisa co pomagaja utrzymac sztywnosc.

Gość litości ja pierdzielę ......
ubranko penisek twardziutki chłopcy kutaski :O:O:O:O:O

litosci nie pierdziel :p wypilam troche stad te eufemizmy, nie podoba sie nie czytaj. Ale on sie pewnie obrazi jak mu zaproponuje taki pierscien, albo co gorsza pomysli ze mi sie nie podoba i calkiem mu opadnie :( A to nie tak, zeby w ogole nie mial wzwodu. Ma, i moze sie dlugo kochac, tylko zazwyczaj jest taki troche mieciutki.

Gość litości ja pierdzielę ......
a ja wypiłam trochę i zrobiłam się czepialska :P a do tematu - faktycznie wszelka ingerencja z Twojej strony może spowodować, że Twój mężczyzna się obrazi... poobserwuj jego tryb życia, może jest przemęczony, może spożywa zbyt dużo alkoholu ... jest wiele czynników, które mogą prowadzić do niepełnej erekcji

Gość maestrio
eufemizm?:/ zajrzyj do slownika i sprawdz czyms sie rozni eufemizm od zdrobnienia, a jak juz skonczysz podstawowke, to si ebierz za sex...

Gość theblackcat
Palenie fajek mocno przeszkadza.

Gość eeeeelllllll
A ile lat ma twój facet?? kolejna sprawa może zbyt często uprawia seks. To co zakłada się na penisa u nasady to Pierścień erekcyjny. Może też mieś cukrzyce , kłopoty z krążeniem, Zbyt niskie ciśnienie krwi wtedy ciałka jamiste nie wypełniają się dostatecznie i nie blokuje się odpływ krwi. Przyczyn może byc wiele. Niektórym kobietą ten pierścień przeszkadza.

Gość jurny_gburny
czy pierścień erekcyjny może przeszkadzać kobiecie? Według mnie wątpliwe, bo mężczyzna zakłada go u nasady członka. Niektóre pierścienie robione są nawet z myślą o obojgu partnerach i mają specjalne wypustki do stymulacji łechtaczki lub opcję wibracji. Dla każdego coś dobrego. Choćby tu możecie zapoznać się z szeroką gamą modeli pierścieni erekcyjnych http://www.podwiazka.pl/sklep/akcesoria-erotyczne-pierscienie-c-37_148.html Najprostsze modele to wydatek kilku złotych, więc taki łóżkowy eksperyment wiele nie kosztuje. Faceta można spróbować jakoś podejść. Kupić choćby pierścień z wypustką do stymulacji łechtaczki i powiedzieć, że zrobiłaś to z myślą o sobie ;)

Gość lubię ludzi
eeee przez palenie może nie być całkiem sztywny? mój facet tak jakby czasem nie miał pełnej erekcji ;/ i nie wiem co zrobić, bo wiem, że np. jest nieźle napalony ale jego penis jest na godzinie 3 góra! ;/ o co kaman?

Gość jenny70
Może facet potrzebuje wzmocnienia, żeby jego mozliwości wróciły do normy, a nawet ją przewyższyły. Spróbujcie może ziołowej penigry?? Te piersienie też ok, ale pod warunkiem, że to takie i dla kobiety :) :)

Gość malaga52
Jeśli w młodym wieku pojawiają się u mężczyzn problemy ze wzwodem, to lepiej udać się do specjalisty. Eksperymenty zwłaszcza z podejrzanymi preparatami mogą być ryzykowne. Ziółka na potencję? Efekt placebo. Z mężem jesteśmy ponad 30 lat po ślubie i z racji wieku mąż wspomaga się czasem pierścieniem erekcyjnym. Gdyby jednak za młodu miał problemy ze wzwodem nakłoniłabym go na kontakt z lekarzem. Trzymajcie się twardo Panowie.

Gość najlepszy sposób kotłowego
Heńka , pić rano mleko z gipsem , a przed stosunkiem wkładać we wacka usztywniacz, albo zamrozić na sztywno w zamrażarce

Gość jenny70
Pisałam o Penigrze a nie o jakiś niebezpiecznych środkach nie wiadomo skąd. To jest normalny lek z apteki. O tych pierścieniach pierwszy raz słyszę, ale skoro działają to ok.

Gość Yomek 19 lat
Ja mam 19 lat i miałem tak przez 3 miesiące ale znam juz powod. głownie emocje i wiara w siebie. zaczołem brac vigor , jesc duzo i relaks , zero strusu , przeszło mi po miesiącu prawie ale jak dzisiaj mnie wzieła ochote wlasnie to cały czas jest twardy tak bardzo że normalnie czuje ogromny opor w podstawie penisa.. moge teraz kochac sie ile chce. serio , mózg poytrafi wiecej zdziałac niz leki.. pozdro ! dodam ze mam 18 cm i myslałem ze mam za mało krwii juz xd

Gość Yomek 19 lat
A i bez oporób biore z odbytu do ryja mojemu chłopakowi także polecam

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka. Działają bardzo mocno i dobrze. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy. Oprócz skutecznej poprawy erekcji to także dla mężczyzn szerokie prozdrowotne spectrum działania.