Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariaantonina

krzywy penis.....

Polecane posty

Gość mariaantonina

moj facet ma krzywego penisa... podczas wzwodu jest on zakrzywiony takim łukiem na calej dlugosci na dol.... [ jestem dziewica....az do slubu:) ] chce zapytac czy ta krzywizna ze juz to tak brzydko nazwe moze miec wplyw na osiagniecie orgazmu przezemnie i wogole czy to normalne? i z kad sie to bierze? [ gabaryty czlonka sa wrecz....jak dla mnie monstrualne.... martwi mnie tylko ten mankament....:( ]

oj widac ze dziewica :-p zazwyczaj faceci maja odgiete fiutki albo w jedna albo w druga strone. zalezy to od tego na ktorej stronie w gatkach go nosza i od tego ktora reka robi sobie dobrze :-p a tak poza tematem to podziwiam cie ze masz odwage nie sprawzic tego jaki twoj facet jest w lozku przed slubem :-0 a jak bedzie do bani???

Krzywy penis został spowodowany tym że w dzieciństwie mamusia układała mu peniska na siłe w dół jak mu stał Bo u chłopców jest erekcja już gdy jest niemowlakiem i leży w pieluszkach.Może ci to przeszkadzac podczas stosunku ale jest to indywidualna sprawa

Gość mariaantonina
tak? no kurde... wiecie ja jestem ze wsi.... [ nie przestraszcie sie:) ] wiec te zasady trzymac pasuje....choc nie zawsze to takie latwe. w sumie mam 19 lat z zycia za przeproszeniem gowno wiem wiec moze i racja z tym sprawdzaniem? hehe poczekam na okazje i sie na niego zuce:P nie no musze sie do tego jakos przygotowac:) a wracajac tylko na momet do mojego pytanka..... bo on nie jest przekrzywiony na prawo lub na lewo. on jest zgiety w taki luk taki jak n"C" tylko o 90 stopni w prawo.... czy TO normalka?

Gość mariaantonina
erekcja u niemowlakow???!! to sie porobilo.... poza tym jego mama nie byla by nawet do tek zdolna to taka kochana kobieta:)

Gość mariaantonina
biore sobie to do serca! [ w sumie i tak bym nie wytrzymala do slubu.... zbyt temperametna jestem.... ale i tak sobie winszuje za to ze 19 lat wytrzymalam:D:D ]

Gość Q200
''gościnka oj widac ze dziewica jezyk.gif zazwyczaj faceci maja odgiete fiutki albo w jedna albo w druga strone. zalezy to od tego na ktorej stronie w gatkach go nosza i od tego ktora reka robi sobie dobrze jezyk.gif a tak poza tematem to podziwiam cie ze masz odwage nie sprawzic tego jaki twoj facet jest w lozku przed slubem pechowiec.gif a jak bedzie do bani??? '' Co ja czytam...dziewczyno :D Brakuje edukacji seksualnej w szkole...w gimnazjum i głupie baby później nic nie wiedza... nic nie oglądają na żywo...tylko ubrania i kosmetyki ;D Męskie narządy płciowe (mowa o zewnętrznych) są bardzo skomplikowane, warto obejrzeć;) nie jak wasza szczelina której tak się wstydzicie pokazać, więc jak worek z jądrami jest prawidłowo ułożony, jądra, wielkość, itd. są prawidłowe to siusiak zwisa równo centralnie pomiędzy jajkami w majtkach. Ja coś jest nie tak to siusiak się przekrzywia bo nie ''leży'' (nie opiera się) równo na worku i tyle. Facet przecież nie ma tylko i wyłącznie tam siusiaka który przylega równo do ciała i jest git... :) natura mam pokomplikowała i szkoda ze nie mam szparki, bym mógł sobie leżeć na brzuchu, skakać beztrosko i nic bym działo w majtkach ;D

Gość VVXX5Q7
''mariaantonina erekcja u niemowlakow???!! to sie porobilo.... poza tym jego mama nie byla by nawet do tek zdolna to taka kochana kobietausmiech.gif'' Erekcja u niemowląt jest spowodowana biologią a nie brudnymi myślami.... Nawet dorosłem facetowi staje nie zawsze z podniecenia... Poproś kolegę, i zaobserwujesz jak to funkcjonuje :D

Gość onanistahh
ja mam krzywego od masturbacji