Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

dziewczyny pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam taki problem bo nie wiem czy dobrze zrobiłam ale nie miałam wyboru bo to było tak w piatek o 20 miałam wziosc tabletkt anty firmy mercilon ale zgubiłam recepte i nie miałam jak juz jej sobie załatwic wiec moja kolezanka dała mi swoja i zaczełam brac jej tabletki po 7dniowej przerwie czy one działaja tak samo jak tamte????czy wszystko jest ok czy moze tak byc sa to tabletki firmy cilest

Gość porażkAAA
CO TY ZROBIŁAŚ???? gratuluje głupoty tyle Ci powiem, na własną rękę nie powinno się zmieniać tabletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zero wiedzy o antykoncepcji :O:O:O:O Teraz módl się żeby bylo wszystko ok z Twoim organizmem itp. O!

Gość anchelika1234567
ja nie wiem na 100% ale radzę pójść do gina i popytać,ale uważaj bo może Cię zje***ć też. nie wiem czy działają czy nie,Cilest to bardzo silne tabletki,także dostal Twój organizm w dupe. i teraz to wszystko możliwe.;

ale ja jestem głupia o jebane przeciez te cilest moja kolezanka bierze bo maiała jakies tam problemy z okresem a ja biore takie słabe bardzo mało hormonalne ale chyba te cilest dziełaja na mnie antykoncepcyjnie prawda????

Gość anchelika1234567
zmieniłaś tabsy z jednych na inne to raz, i nie wiem jak należy przyjmować cilest po mercilonie czy z przerwa czy nie, i czy należy się dodatkowo zabezpieczać,ale pewnie tak z tydzien albo całe nowe opakowanie to na pewno wypadało by się zabezp. Poza tym to naprawdę, namieszałaś w organizmie ostro.

Gość kwiatek płatek
Ale ona zmieniła sama,bez konsultacji z lekarzem. i nie każde tabletki jak się zmienia należy brać po przerwie, niektóre należy rozpocząć bez tej właśnie przerwy. Także organizm na pewno oszalał troszeczke.

Gość kwiatek płatek
no ok przed ciążą chronią, ale TY ZMIENIŁAŚ pod okiem lekarza,a wiesz na pewno że na każdą z nas inaczej działają te same tabletki, dlatego może mieć różne skutki uboczne teraz. Nie chodzi o ciąże tylko o te skutki uboczne.

otulona_snem o dziekuje za wypowiedz pocieszyłas mnie bo dziewczyny z góry mnie zmartwiły:(