Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony ołówek

Do końca 2008 muszę zajść w ciążę!!!

Polecane posty

A propo bliźniaków to ostatnio czytałam - chyba w Gali, że Jennifer Lopez podobno bardzo długo nie mogła zajść w ciążę. O ile sie nie mylę to coś około 3 lat. No i ostatnio urodziła piękne bliźniaki. Zawsze mnie takie opowieści nastrajaja optymistycznie!

Tak było Kathreenko, też czytałam....Dopiero co urodziła, a już się stara o kolejne...no czasami PRZEZ PRZYPADEK zaglądam na Pudelka, hehe Wiem, że to obciaszek, ale lubię..:P:P:P

Miumiu kochana powiedz szykujesz cos na dzisiejszy wieczór? Spędzicie sobie jakoś razem ten dzień?

O J Lo to mi ginka nawet opowiadala :D ona ma PCO i też miala stymulację owulacji - więc widzisz kathreen - jestes na dobrej drodze :D ;) Miu - dobry dzień na nowy początek z M. ja bardzo wierzę w terapię - sama jakoś nigdy sie nie zdecydowałam, a to tylko dlatego że moja bliska przyjaciólka jest psychologiem i co prawda im nie wolno przeprowadzac terapii ze znajomymi, ale same rozmowy na płaszczyźnie prywatnej mi z nią wystarczają. Trzymam kciuki i bawcie się dobrze na wycieczce :)

Dzięki Madunia ja tez jakoś wierzę, że ona mi może nie powie co mam robić ale wskaże drogę w którą mam iść...tak sobie myślę. 👄 Kathreenko mam rodziców w domu cały czas... Tata jest po udarze więc lekko sparaliżowany. No i pomyślałam, że zabiorę ich i mojego M i mojego syna na coś dobrego do jakiejś miłej knajpki. Jutro i tak wyjeżdżam z M to sobie poświętujemy :):):)

Topik JLO...bo ona go założyła jest mi tez znany :):) tam tez chadzam czasami... Tylko tam sie dołue troszkę, bo tam już większość ciężaróweczke jest...I głownie mówią o spotkaniach z "wielkim uchem" hihi :P

yyyy....własnie mnie dopadła @...o 4 dni za wcześnie..nic z tego nie kumam. kamila82......Kamila...........25.....7..........16.05 ......Zabrze aga25_........Agnieszka......25.....6.........10.05.. ......podkarpacie madu..........Asia..............29....6...........03. 05......podbeskidzie kamka82......Kamila...........25....3.........3.05... . ...łódz/gdynia valeri..........Aga...... / ???? Kathreen .... Kasia ............31.....9.........12.05........Wr miumiumiu....Kasia....................4.......... 22.05 .......ok.Wawy Łezka29.......Maja.............29.....6..........przerwa . ..dolnyśląsk ashia..........Asia...............25.....2.........przer wa......Wawa virtualia......Lucy............. 29.....0 -musze czekac do wrzesnia ania741.......Magda............25.....2..........30.03 ..... śląskie samanta27...Agnieszka........27.....4......... przerwa....Irlandia melcia24......Kasia.............24.....2............4.05 .....podlasie anna6889......Ania.............39.....4.........ok.19.05 ...dolnosląskie Hannaa.........Hania.......... 36.....9...........3.05.......śląskie Martt...........Marta...........27.....10..........30. 05.....dolnośląskie Sylka27H......Sylwia............27.....3..........07.05. ....wielkopolskie EMKA_007....Magda............29......3...........09.06.. ......W-wa KATARINA20....Kasia...........21......3...........1.05.. ........Bdg Kait.............Kasia............31....przerwa.....x... ..........śląskie BRZUSZKI Karo91........Karolina..........23.....1...........20.10 .08......FR Agusia79......Agnieszka.......29......2..........ciąża ..........łódzkie Elmirka85.....Ania..............23.......4.........ciąża ...........młp mataii.........Magda............30.....1...........ciąża ..........podlasie

szit zapomniałam uaktualnic :O kamila82......Kamila...........25.....7..........16.05 ......Zabrze aga25_........Agnieszka......25.....6.........10.05.. ......podkarpacie madu..........Asia..............29....7...........26. 05......podbeskidzie kamka82......Kamila...........25....3.........3.05... . ...łódz/gdynia valeri..........Aga...... / ???? Kathreen .... Kasia ............31.....9.........12.05........Wr miumiumiu....Kasia....................4.......... 22.05 .......ok.Wawy Łezka29.......Maja.............29.....6..........przerwa . ..dolnyśląsk ashia..........Asia...............25.....2.........przer wa......Wawa virtualia......Lucy............. 29.....0 -musze czekac do wrzesnia ania741.......Magda............25.....2..........30.03 ..... śląskie samanta27...Agnieszka........27.....4......... przerwa....Irlandia melcia24......Kasia.............24.....2............4.05 .....podlasie anna6889......Ania.............39.....4.........ok.19.05 ...dolnosląskie Hannaa.........Hania.......... 36.....9...........3.05.......śląskie Martt...........Marta...........27.....10..........30. 05.....dolnośląskie Sylka27H......Sylwia............27.....3..........07.05. ....wielkopolskie EMKA_007....Magda............29......3...........09.06.. ......W-wa KATARINA20....Kasia...........21......3...........1.05.. ........Bdg Kait.............Kasia............31....przerwa.....x... ..........śląskie BRZUSZKI Karo91........Karolina..........23.....1...........20.10 .08......FR Agusia79......Agnieszka.......29......2..........ciąża ..........łódzkie Elmirka85.....Ania..............23.......4.........ciąża ...........młp mataii.........Magda............30.....1...........ciąża ..........podlasie

Miu - i ode mnie przyjmij najszczersze życzonka. By spełnily się twoje marzenia i by na miejsce tych spełnionych codziennie pojawiały się nowe. Ponieważ marzenia dodają nam sił i sprawiają, że nasze życie ma sens. Duża buźka dla Ciebie 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻

kathreen - gratuluje pęcherzyków. Bardzo się cieszę, że Ci lek pomaga :) Węszę u Ciebie sukces :) madu - 🌻 tak to jest, że ta @ przychodzi zawsze do nas wtedy kiedy jej nie chcemy. A my jej w ogóle nie chcemy :) @ wrednym mówimy nie !! A jeśli chodzi o J.Lo - to ja już 2 lata temu się dowiedziałam, że ona ma problemy z zajściem w ciążę. Podkreślała bardzo często, że pragnie mieć dziecko. I jak zaszła w ciążę, to i mi się jakoś tak lżej na sercu zrobiło i jakaś nadzieja mi się zapaliła, że może i mnie się uda. Tylko, że ja niestety nie mam tyle finansów co ona by postawić na najlepszych specjalistów. Ale i bez nich nam się uda dziewczyny :)

Dzięki Mart 🌼 oj.. chciałabym bardzo.... zresztą jak my wszystkie. Ostatnio podczytuję sobie różne topiki o clo i jest jeden taki fajny głównie pierwsz strona jest fajna z opisami jakie dziewczyny miały problemy i po jakim czasie się udało. Dla zainteresowanych wklejam linka poniżej: http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32389&postdays=0&postorder=asc&&start=0

Gość kait
miumiumiu - ja rowniez dołączam sie do życzonek wszystkiego co najlepsze i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeńCi życzę!!! a ja wiecie ci robię przez ostatnie dni pichce w kuchni!Stwierdziłam ze muszę sie czymś zając na gotowanie i pieczenie niegdy nie mam czasu jak chodze do pracy(w zasadzie koncze prawie zawsze o 20 dopiero)więc bawię sie w "kurę domową";)2 dni temu upiekłam 1 w zyciu orzechowiec a dzisiaj jakies ciasto o nazwie rafaello i powiem wam że niezłe heh;)

Gość kait
jakby sie komus kiedyś zachciało to prosze bardzo:) "Rafaello" Ciasto: 4 jajka,1 szkl.maki,1 szkl.cukru,1 łyżeczka proszku do pieczenia,4 łyzki oleju to wymiksować wylac na wytłuszczoną blachę i piec(ja piekłam "na oko" jakieś 20 minut) Krem:śmietane kremówkę(ja dałam tylko połowę),2 paczki snieżki(ja dałam smietane w proszku z otekera),2 białe czekolady,2 paczki wiórek kokosowych,biała polewa do ciasta(ja dałam zamiast polewy roztopioną jeszcze jedną czekoladę białą) Odlac część śmietany na wolnym ogniu rozpuścić z czekoladą.Później dodać resztę śmietany i wymieszać.Wsypać śnieżkę i razem ubić.Wymieszać z wiórkami kokosowymi. Wyłożyć na ciasto i polac białą polewą. Może ktoś sie podzieli jakims fajnym przepisikiem niekoniecznie na ciasto;)

Gość kait
"orzechowiec" Ciasto:50 dag maki,20 dag cukru,20 dag margaryny kasi,2 jajka,1 żółtko,2 łyzki miodu,2 łyzki słodkiego mleka,2 łyzeczki sody. Polewa:30 dag pokrojonych orzechów włoskich,10 dag cukru,10 dag margaryny kasi,2 łyzki miodu Krem:1 opakowanie budyniu smietankowego,12 dag margaryny kasi,12 dag masła,15 dag cukru pudru,2 łyzki kawy rozpuszczalnej 1.Sodę oczyszczoną rozpuścić w mleku i połączyć z resztą składników.Zagniesć ciasto(w razie zbyt duzej kruchości podlać mlekiem),podzielic je na 2 części.Jedną rozwałkować i przenieść do tortownicy.W piekarniku upiec na jasno-złoty kolor. 2.Wszystkie składniki polewy przysmażyć na patelni. 3.Rozwałkowac drugą częśc ciasta przenieśc do tortownicy i wylać na nią polewę z orzechów.Upiec. 4Kawę rozpuścić w 1/3 szklanki wrzącej wody i pozostawic do ostygnięcia. 5.Budyń ugotować w mniejszej ilości mleka niz podano na opakowaniu. 6.Kawę i masło utrzeć z cukrem na tzw. smietanę.Nadal ucierając dodawac stopniowo ostudzoną kawę i budyń. &.Na pusty placek nałozyc krem i nakryc drugim plackiem z zapieczonymi orzechami.

witam miumiumiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, duzo zdrówka i miłości a z nią przyjdzie cała reszta 🌼 tak ogólnie to jestem dziś przeokropnie wściekła, w pracy młyn okropny, narzucają nam duże normy i nie mozemy ich wyrobić i codziennie opiernicz dostajemy na dzień dobry, do tego 10 maja mam 2 zaliczenia i dzień wcześniej mam do pracy na noc i chciałam urlop i mi nie dała!! bo niby nie daje urlopów tylko inni jakoś podostawali:( nie chcę brać na zadanie bo 3 tygodnie później znowu mam taką sytuację i mi wtedy tym bardziej nie da a potem mam w czerwcu obronę i będę potrzebowała z 2-3 dni wolnego tak się wkurzyłam że postanowiłam ze jak teraz się nie uda to szukam nowej pracy bez zadnego ale i jak już złożę wypowiedzenie to jej nawet nie powiem teraz pojadę po nocy potem wezmę na telefon urlop a na obronę jak mi nie da to pójdę do kierowniczki!! a poza tym niech nie liczy ze pójdę w jakąś sobotę do pracy!!!ona mi nie da urlopu to ja nie przychodzę na nadgodziny!!😡 kurcze sorki za ten wpis ale musiałam się wyładować😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Droga miumiu, również i ja dołaczam się do najlepszych życzeń. Mam nadzieję, że spełnią się Twoje życzenia... bynajmniej te dotyczące maluszka oraz szczęśliwego związku. A propos J.Lo to też przypadkiem na siłce przeczytałam artykuł o jej kłopotach z zajściem w ciążę i ten art jakoś tak podniósł mnie na duchu. Wierzę, że nam wszytskim się uda ;-))) Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

witam...mnie właśnie dopadł zły i smutny humor ;( bo zapewne dostane jutro albo za dwa dni okres bo śluz robi mi się taki mętny i brązowy;( myslałm ze nm sie teraz uda,aczkolwiek cały cykl starałam sie o tym nie myśleć a terz jak już mam 29 dc i @ nie było to tliła sie we mnie nadzieja, ahhh.jak bede miała takie cykle co 30 dni to M chyba bedzie musiała wząc urlop na moje dni płodne bo my tylko w weekendy sie widzimy...poprostu usiąde i będę płakac;(;(;( pozdrawiam

oj rozumiem cie doskonale ja teraz też niby nie myslę ale jakaś iskierka nadziei jeszcze się tli i jak dostanę @ to bedę znowu beczeć😭 moja koleżanka z liceum jest w ciąży 2 miesiąc... to już 3 dziecko.. a ja nie mogę mieć nawet jednego zastanawiam się czasem co ja takiego zrobiłam ze nie zasłużyłam na bobaska?? czy to nie jest jakaś kara.....

oj rozumiem cie doskonale ja teraz też niby nie myslę ale jakaś iskierka nadziei jeszcze się tli i jak dostanę @ to bedę znowu beczeć😭 moja koleżanka z liceum jest w ciąży 2 miesiąc... to już 3 dziecko.. a ja nie mogę mieć nawet jednego zastanawiam się czasem co ja takiego zrobiłam ze nie zasłużyłam na bobaska?? czy to nie jest jakaś kara.....

Gość Angelika...
Hej mam takie pytanko.. kochałam sie z moim facetem w dni płodne bez zabezpieczenia.wiem ze na kalendarzyku nie mozna zbytnio polegac...ale obsrwowałam siebie i mialam sluz jak w dni przed owulacja taki sam jak w owulacje tylko troszke mniej go bylo..wytrysk mial we mnie.... od stosunku minelo juz 14dni... do spodziewanej @ zostało mi jeszcze 8dni... prosze powiedzcie mi czy moge byc teraz w ciązy ??

Kait - kochana dzieki za przepisy, wiem że w necie pewnie bym cosik znalazła, ale nie ma jak sprawdzone :-D.

wiesz, też zaczynałam mieć powoli mysli ze to za kare...a mój M mysli ze to tak łatwo zajśc w ciaże bo przeciez jest tylko pr co poprostu wpada, to te laseczki muszą być chyba jakies wiatropylne;)nie powinnam jeszcze narzekc bo to dopiero moj 2 cykl staran no ale teraz nawet myśleliśmy ze nam przypasują moe dni płodne i dzielnie sie staraliśmy a w maju to niestety moje dni płodne beda bezowocne bo akurat pzypadja w tygodniu wiec następny cykl idzie do tyłu;(baaaardzo byśmy chcieli miec dziecko i j i on jesteśmy gotowi i mamy warunki by stworzyć rodzine ale zaczynam myślec że to nie jest nam narazie dane ;( ach dziewczynki.....