Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka1713wp.pl

Jak zrobic tipsy dobra metoda, tak aby sie trzymaly i wygladaly efektownie??

Polecane posty

Gość kasienka1713wp.pl

hej dziewczyny.Czytajac to forum zauwazylam ze tutaj zamiast zeby sobie doradzac lubicie sobie odgryzac.Wiadomo ze specjalistyczny drogi kurd nie rowna sie z jakas tam wiedza na temat robienia paznokci, ale... Nie kazdego na taki kurs jest stac,a kazda dziewczyna dbajac o swoj wyglad, dba tez o paznokcie.Wiec jesli ktos nie posiada funduszy na takie kursy to na pewno chcialby sie cos dowiedziec na temat robienia paznokci tu na necie.Chociaz jakies male wskazowki, rady ,prostsze metody robienia tipsow, akryli i.t.d Sama chetnie skorzystala bym z takich wskazowek bo aktualnie nie jestem w stanie sobie zaplacic za specjalistyczne kursy na ktorych bym sie tego wszystkeigo nauczyla.Wiec mam prosbe jesli jest jakas osoba ktora wie jak zrobi tipsy , oraz zele na formie, jaka metoda, na jakie szczegoly powinno sie zwracac uwage, co jest wazne przy zakladaniu tipsow, jakie najczesciej popelnia sie bledy, czy zele robi sie na formie jakiejs specjalnej ,gdzie mozna ja kupic.Wogole co i jak. To prosze o odp na moj e-mail: kasienka1713@wp.pl. Z GÓRY DZIEKUJĘ ZA ODP.POZDRAWIAM WSZYSTKICH I MAM PROSBE ZAMIAST CHAMSKO KRYTYKOWAC INNYCH LEPIEJ DAJCIE IM JKAIES RADY.ALE TAKIE DOBRE.BO KAZDA Z NAS CHCE BYC PIEKNA LECZ NIE KAZDA JEST W TE NSAM SPOSOB NA TO STAC!!!POZDROWIONKA

Gość kasiek234
Dawaj do nas na www.przedluzaniepaznokcibezkursu.fora.pl:)