Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morganduit

studniówka

Polecane posty

Gość morganduit

Dziewczyny mam takie pytanie odnośnie studniówki - czy tam sie tańczy raczej parami czy wywija samemu tak jak w klubach

tam sie tanczy parami . czasem Tworzą się kółka. ale pary zdecydowanie przeważają

Gość sssssssssssssssssss
wolne raczej parami, szybkie- kółka, węzyki, pary, samemu, czyli jak kto chce :P

tam sie tanczy parami . czasem Tworzą się kółka. ale pary zdecydowanie przeważają

Gość morganduit
i jeszcze jedno - czy jak chłopak przyjdzie razem z partnerką to tańczy raczej tylko z nią czy jak sie zacznie impreza to tańczy każdy z każdym? dodam ze ide sama i troche sie tym martwie zeby nie było tak ze inni bedą sie dobrze bawic a ja bede siedziała sama bo nie bede miała z kim tanczyc

Gość sssssssssssssssssss
wiesz to zależy.... jak idą razem takie sałe pary....to raczej będą i razem tańczyć.... ale czasem jest tak, że razem idą kolega z koleżanką, nawet z klasy....to i później pewnie nie będę się bawić tylko ze sobą (bo niby po co).... musisz się dowiedzieć jak wygląda to w twoim konkretnym przypadku....czy raczej same zakochane pary czy też tylko znajomi....

Gość morganduit
z tego co wiem to tak około 50/50, czesc chłopaków zaprasza dziewczyny tylko po to zeby nie isc samemu, a wcale z nimi nie chodzą. mnie niestety nikt taki nie zaprosił

Gość rewqa
a czemu nikogo nie zaprosilas??

Gość sssssssssssssssssss
nie martw się..... ja obrabiam studniówki (tzn montuje z nich filmy) i nigdy nie widziałam, żeby ktoś nie miał się z kim bawić.... szczególnie jeśli to twoja studniówka, przecież znasz wszystkich i na pewno jacyś chętni do zabawy sią znajdą.....

Gość morganduit
dzieki troche mnie pocieszyłas mam nadzieje ze tak bedzie