Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manuber

kobietę która mówi że zna swoją wartość należy olać od razu

Polecane posty

Gość Manuber

no może po przekopulowaniu jej parę razy. Takie do związku się nie nadają. Tylko młode i bez studiów nadają się na partnerki. Reszcie odbija prędzej czy później.

Gość vvvvv
kobieta która mówi że zna swoją wartość (przeliczoną w walucie) to przypuszczalnie prostytutka :)

Gość varsovienne
to olewaj, przysluge nam zrobisz

Gość Manuber
będąc w podstawowce poprosilem pania higienistke aby z calej sily wsadzila mi w odbyt bandaz elastyczny szerokosci 66 mm. Bylo cudownie, ale szybko okazalo sie, ze to nie pani hiewgienistka ale nasz pan z kotlowni, Wacek. Od tamtej pory inaczej patrze na kobiety:classic_cool:

Gość Manuber
będąc w podstawowce poprosilem pania higienistke aby z calej sily wsadzila mi w odbyt bandaz elastyczny szerokosci 66 mm. Bylo cudownie, ale szybko okazalo sie, ze to nie pani higienistka ale nasz pan z kotlowni, Wacek. Od tamtej pory inaczej patrze na kobiety:classic_cool:

Gość moniiia
hmmm ... olać od razu?? ... od razu, tzn. zanim ona oleje Ciebie, po bliższym poznaniu ?? ;)) masz jakieś kompleksy ? opowiedz nam co wpłynęło na Twój pogląd :))

Gość
Z reguły takim tekstem rzucają pustaki, do których nikt nie ma szacunku :P

Mężczyźni ktorzy maja zle mniemanie o kobietach zwykle sa bardzo zakompleksieni i czochrają dżordża w samotności.

Gość prowokacja0909
taaa najlepsza idiotka po zawodowce:):):)

Gość Manuber
tam wyżej to podszywki oczywiście. Uzasadnaim: kobieta wykształcona jest mało kobieca, roszczeniowa i ma freudwski kompleks penisa. poza tym takiej wydaje się, że papier znaczy, a nie mądrość, poza tym nie chce się takiej gotować, sprzątać, rodzić i wychowywać bo uważą, żę jest ponad takie sprawy. życie kobiety jest proste i nie potrzeba do seksu, prania i gotowania specjalnej wiedzy czy inteligencji. potrzeba za to uczuciowości, lojalności, zgodności charakteru i chęci poświęcenia się dla rodziny. Próżno tych cnót szukać wśróð wykształconych, którym prędzej czy później odbija. Za kobiety z wykształceniem biorą się tylko materialisci co od kobiety chcą kasy a miłości szukają na boku.

Gość machoman
kobiety uważające się za piękne, inteligentne i wykształcone to zaraza, którą należy omijać szerokim łukiem. Tak nie uczyni faceta szczęśliwym tylko odwreotnie.

we freudowski kopleks penisa nie wierzy już nawet Freud w zaswiatach nie wiem kto pisze te pomarańczowe podszywki (tu pan Wacek z kotłowni,gdzie indziej pan Kaziu z biedronki) ale są super:):):) bis! Pozdrawiam (koleżankę?) okej, niech te kobiety będą i najgorsze, zaden kłopt, ale bardziej jest ciekawe, dlaczego budzą taką agresję. Możesz znaleźć najgłupszą kobietą, ale co to zmienia? i tak każdy zawsze spotka tego diabła, którego się boi, przed tym, co mamy we włąsnej głowie nie am ucieczki. Może nie ma czego się bać - może wyzwania da się przeżyć. to nie koniec świata:)

Gość ęnteligentna wykształcona baba
"życie kobiety jest proste i nie potrzeba do seksu, prania i gotowania specjalnej wiedzy czy inteligencji"... supeer! Nic dodać nic ująć. Kobieta jest stworzona do prostego życia a męzczyźni do wyższych celów... Gdzieś ty się urodził? Są tacy jeszcze?

A propos.. Mój mąż mnie właśnie za to uwielbia, żem wyksztacona i mądra i nie tańczę tak, jak on zagra bo by przy takiej się znudził... To jego słowa, nie moje. Jestem wykształcona to fakt, ale jeśli chodzi o mądrość - to sprawa subiektywna. On tak uważa, więc to najważniejsze

Powiem o takim przypadku małżeństwa gdzie jest tak, jak autor sobie życzy. Facet kieruje wszystkim. Od niego wszystko zależy i od tego czy nad tym panuje, czy nie. Jak nie panuje wali się wszystko i to jego wina. Ale on tego nie widzi, więc żyje się im marnie. Mało tego ten facet jest zadufany w sobie i myśli że wszystkie rozumy pozjadał bo żona mu wciąż przytakuje. Zal mi jej ale nic na to nie mogę poradzić.

Gość sru tu tu tu
tiaaa, najpierw szukają głupiej gąski, co będzie w chcie siedziała a później zakłądają topiki "dlaczego kobiety lecą na kasę", albo "dlaczego nie mogą same na siebie zarabiać" :P noo kochani.... albo rybki albo akwarium :P jak kobieta wykształcona, zaradna, to oczywiste, że będzie na siebie zarabiać, będzie partnerką, ale oczywiste jest też to, że pracując będzie oczekiwać pomocy of faceta w obowiązkach domowych itp..... a jak przysłowiowa Matka Polak, co rodzi, pierze i sprzata zawodowo.... to się nie dziwcie, że oczekuje od partnera, ze zarobi na nią i dzieci.