Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Nelly_

rozstępy i cellulit, co polecacie, co wam pomogło???

Polecane posty

prosze poleccie mi cos, próbowałam juz wiele i nic czy są jakies kosmetyk kóre wam pomogły w tych sprawach????

:D no tak, można powiedziec ze akceptuje ale jesli byloby cos co pomoze to czemu nei spróbowac??? wiem ze rozstępów juz raczej sie nie pozbede ale moze troche da sie je zniwelowac?

żadna z was nigdy nie stosowała zadnych kosmetyków na tego typu problemy???

Gość kajajajaja
mi najbardziej na cellulit pomogly fusy z kawy ktorymi masowalam sie pod prysznicem co drugi dzien i cwiczenia na rozstepy nic nie pomaga

Gość AAsia1987
Glupie pyt. ale czym sie roznia roztepy od celluity?? to zaaawansowany celluit?? A peeelein g z kawy swietni -moim zdaniem, choc stosuje krotko, naarzie nei zmniejsza celluitu,ale po zadnym balsamie nie mam atak gladkiej skory jak po nim [i t od razu!]. Wsypuje do naczynia kilak lzyeczek kawy, dodaej do tego troche wody i kilka roznych balsamow ujedrniajacych, ew zeli -tak zeby wyszla mi mi papka i potem po pkaipieli na koniec zakladamrekawice do masazu i do dziela -na obie rece:-D

Gość jakikiki
co ty mowisz??? rozstepy to co innego niz celulit

głupie pytanie???? jaka róznica??? o matko ogromna!! cellulit to skóra która w charakterystyczny sposób "marszczy" sie z powodu zbyt duzej ilosci nagromadzonego tłuszczu pod tą skórą. RAozstęp to pęknięta skóra która popekala np od nadmiernego rozciągniecia sie skóry np w ciązy, skóra poprostu sie rozchodzi i pęka, są kobiety którym nawet rozstępy krwawią!!! wiec co nie ma róznicy????

Halo! Dziewczyny moge Wam polecić stronke na której są fajne kosmetyki i na celulit i na rozstępy Jest to stronka hurtowni kosmetycznej naprawde polecam www.monimar.pl Z firmy Bielenda krem na celulit i rozstępy nie drogi około 40,00 za 500ml a skuteczny Ale pamietajcie gimnastyka jest najwazniejsza. Zaden krem nie da 100% gwarancji jak nie mamy wogóle ruchu. No i picie kawy też troche trzeba ograniczyc. Pozdrowionka i Powodzonka.

dzieki kosmetycznko :) cwicze juz 3 tyg codziennie wiec ruch mam ale jakies kosmetyki tez by sie przydaly, wiec dzieki :)

Ja używam od tygodnia Good-Bye Cellulite Nivei - efekty mają być widoczne podobno po ok. 4 tygodniach, więc trudno powiedzieć czy pomoże. Ale skóra tak jakby się fajnie ściągneła... trudno to w sumie określić ;):)

Gość reeew
ja na rozstepy probowalam roznych kosmetykow. pozbycie sie ich w 100% nie jest mozliwe, ale troche pomoglo mi serum na rozstepy Perfecty z Dax Cosmetics, nie drogo i efety nawet widac, nie duze, ale wiadomo, rozstepy to ciezka sprawa.

na rozstepy ponoc najlepszy jest taki krem ktory zminiejsza widocznosc blizn , aa na roztstepy to własnie ruch, piling z kawy , taki krem z ziaji lipoced czy jakos tak ma ladny zapach i naprawde dziala :)

dziekuje wszystkim za wypowiedzi :) a peeling z kawy rewelacja wczoraj wypróbowalam!!!

Gość nojaaaaaaaaaaaaa
ja masuje sie mieszanina oliwy z olejkiem lawendowym:) efekty sa, pojawiaja sie po okolu 2 miesiacach stosowania ale sa :)

Gość lllolll
dermatolog przepisał mi Alantan Plus- około 10 zł.

Alantan plus? na rozstępy ma się rozumieć? Podobno maść Cepan na blizny jest też skuteczna, ale śmierdzi cebulą? Nie wiem dokładnie nigdy nie stosowałam tej maści. Sama z doświadczenia wiem, ze na rozstępy jest dobry masaz np. rękawicą sizalową + jakis krem p/rozstępom, ja używałam z dax cosmetix, pomogło, tzn. nie zniknęły całkiem bo to niemożliwe, ale trochę się"kamuflowały", dodam ze ja podczas odchudzania nabyłam się rozstępów.