Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lata siedemdziesiąte

Czy Polacy sa przystojni?

Polecane posty

Gość Mateusz__2909
nie wiem czy Polacy są przystojni, bo z racji mojej orientacji podobają mi się kobiety. Uważam że Polki są śliczne, zabawne, inteligentne, poprostu kochane. Do Jarka: Ty szowinistyczna świnio! Tak zapewne mówią o tobie kobiety. Jak możesz podsumowywać w ten sposób wszystkie kobiety? Pewnie jesteś sam jak palec a te 'twoje najpiękniejsze Ukrainki' potrzebujesz tylko w nocy

Gość bywa z tym różnie
i są brzydale i są ładne chłopy mnie sie nie podobajom blondyny

Gość Tulipany...
Glownym problem jest to ze zarowno mezczyzni jak i kobiety w pewnym wieku przestaja o siebie dbac. zwlaszcza jak juz jest rodzinka. a wcale nie trzeba miec duzo pieniedzy zeby dobrze wygladac. Do pan: uprawiajcie sporty i nie chodujcie zbednych kilogramow, golcie sie:) i nie chodzcie z odrostami:), no i nie kupujcie ciuchow dla nastolatek:) Do panow: to samo z tymi sportami, zgolcie wasy:) i nie chodzcie w dresach po miescie:), zainwestujcie w dobre i modne jeansy fajna polowke i fajna FRYZURE bo niestety malo Polakow chodzi z fajnymi fryzurkami. No i mja ostatnia najwazniejsza rada: usmiechajmy sie wiecej wtedy staniemy sie piekniejsi:)

Gość bejbetka
nieee !! Polacy zazwyczaj w średnim wieku mają otyłość. Wszyscy młodzi wyglądają tak samo

Gość Zuza_16
w pełni zgadzam się z Mateuszem. Co ty sobie myślisz Jarek czy jak ci tam? Jeśli nie podobają ci się Polki to zamknij japę i nie wracaj do kraju. Żal mi ciebie, taki wykorzeniony jesteś, pozbyty jakiego kolwiek przywiązania do kraju

Gość Kaja_15
Ale co to wogóle za temat? Rasizm i tyle... W Turcji znajdą się przystojni i zarozumiali, w Polsce ładni i mniej ładni. PRZYSTOJNY mężczyzna to nie tylko taki który fajnie wygląda. Wnętrze też się liczy. A, i na koniec do pana jarka, jedno krótkie; Ty szowinistyczna świnio!

Gość według badań słowianie
mają właśnie krągłe rysy, i delikatne, a nie umięśnione ciało. Prawdę mówiąc tacy prawdziwi, różnią się od kobiet tylko tym, że nie mają sami wiecie czego i piersi :P No, ale mi się tam podobają panowie z Polski, tlko zależy czy cham czy nie cham :)

Gość wszędzie tak samo
bywa z tym różnie jedni są przystojni a inni nie jak chyba w każdej narodowości

Gość gość
Haahhaha bo jebnę śmierdzą jak chuj nie dbają o siebie przastojni k***a :D