Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_cl

Polki są przepiękne a Polacy brzydcy

Polecane posty

Gość monika_cl

Mój kolega Francuz będac ostatnio w Polsce powiedział mi, że Polki sa przepiekne. Jak sam twierdzi zjeździł pół świata i nigdzie nie widział tylu pieknych kobiet. Był natomiast zaszokowany polskimi panami a szczególnie tym, że w ogóle o siebie nie dbają. Na koniec stwierdził ze śmiechem, że juz się nie dziwi dlaczego Polki wola obcokrajowców.

Gość monika_cl
dałam mu za 10 euro. czy to nie za dużo?

Panowie o siebie nie dbają? No jak to? Przecież co drugi ma żelik na włosach :-] jak Francuz ;]

Gość vvvvv
I tak nieźle się cenisz. Większosć polek daje obcokrajowcom za darmo.

Gość ullalal hulla hop
Obcokrajowcy lecą na Polki bo są najpiękniejsze . A Polacy jadą nam od kurew bo wolimy zadbanych i zaradnych zycowo facetów od tych polskich pasztetów ;)) Nie lubię Francuzów ale ten miał racje

Gość OGJ59
Polki sa paskudne i zaniedbane ..niemodne tipsy i blond spalone włosy oraz solarka..fuj

Gość gfdsds
mi sie wydaja ze rozni sa Polacy . Mezczyzni nie dbaja o siebie na calym swiecie . Zapytaj szkota co idzie do pubu pic piwo . Co do tego to obawiam sie ze na dzwiek obcej mowy robi ci sie mokro w gaciach . To smutne.

pewnie jakiś pedał skoro oceniał urodę Polaków Polki ogólnie to maszkarony, wystarczy rzucić okiem na Rosjankę - niebo i ziemia

>>stare reklamy rulez Prawda? :> Ale jeśli komuś "persymona" kojarzy się tylko z reklamą, to wspolczuję...

Gość uijkrer
wystarczy rzucic oko na Fracuski jak ALizee . PRzy nich polki wygladają blado. RZeczywiscie ten twoj francuz to biseksualista bo ja nie zwrazam uwagi na facetow .

Gość stare reklamy rulez
Persymona ta reklama była zajebista. Pamiętam, że leciała jakieś 2 latka temu i ja sobie ja cały czas nuciłem guanabana kumkwat persymona salak :D

Gość uijkrer
to nie jest Polka http://youtube.com/watch?v=tZlgNj-rIxw jak widzisz Polki nie sa ladniejsze od innych Europejek :) hehe a ten kto ci mowi ze jestes ladna to jedynie slodzi zebys mu dała dupy

Gość ciezko jak cholera
TA ALIZEEE JEST PASKUDNA..DUZE DZIECIE I TYLE...

Gość vvvvv
alizee jest śliczniutka i zgrabniutka, ładniejsza te polki z wielkimi, grubymi tyłkami :)

Gość ciezko jak cholera
WYSTARCZY POWINAC JĄ Z EDYTĄ GORNIAK STARSZĄ O POLOWE BO MA PODOBNY TYP URODY CIEMNY I NIESTETY EDZIA NASZ JAKA JEST ALE STOKROC LEPIEJ WYPADA ..

Gość uijkrer
TA ALIZEEE JEST PASKUDNA..DUZE DZIECIE I TYLE... alize jest paskudna ? LOL buahaha . To jakie sa Polki herbus przy alizee to pasztet

Dokładnie tak Jarku, Rosjanki są o wiele piękniejsze od Polek. Ale po co one mają tak uważać. Baby ogólnie lubią być okłamywane.

Gość co ty godosz
Edyta Górniak to cyganka a nie polka

Gość gbgbgbggfg
Alizee wcale nie jest taka ładna ma swoja urode ale wyglada jak dziecko a nie jak kobieta .

właśnie, Amant ma rację zapomniałem dodać, że poza tym, że Polki są brzydkie i głupie to jeszcze są puszczalskie

Gość stare reklamy rulez
No persymona jest najlepsza z tych soczków to fakt :D Guanabana kumkwat persymona salak

Gość bombastico
jarek--84 twoja puszczalska dupa juz jest znana w calej sieci .

Gość jkjkkj
ta angielka to masakra..rysy chlopskie ..matko juz wole dode..

Gość uuukulelele
niestety to jest wasze zdanie ... udlawcie sie swoja zawiscia ... boli was ze wybieramy obcokrajowcow a wy zostajecie na lodzie . hahaha zal mi was ... Polacy to jednak debile hahaha... ;)) ;)) ;)) ;)) ;))