Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_cl

Polki są przepiękne a Polacy brzydcy

Polecane posty

Gość uuukulelele
nie roznia sie duzo od naszych pasztetow ... ameryka jest paszteciarska wiec nie pokazuj mi ich hahha

Gość ergot
Wyjatkowe piekno Polek to mit. Ot, srednia swiatowa. Srodek peletonu. No chyba, ze ma tipsy w kwiatki...

uuukulelele - wcale mnie to nie boli, bo i tak urodą, inteligencją ani wiernością nie grzeszycie, nie jesteście warte żadnego zachodu mając do wybory Polkę albo Rosjankę, bez zastanowienia wybrałbym tą ostatnią

Gość uijkrer
ta angielka to masakra..rysy chlopskie ..matko juz wole dode.. doda ? LOL . PRzy niej doda to pasztecik

Gość gbhtgh
Cii no ta zaba szczegolnie;))

Gość V04
Nie wiem, skad sie wzielo przekonanie, ze Polki sa ladne? Na tle Niemek to moze i tak, ale biorac pod uwage inne narodowosci, wypadaja przecietnie.

Gość V04
"Powiedzcie że ta dziewczyna nie jest piękna " mowie :P

>Ciii... mi się ona nie podoba, jakaś taka dziwna, niedożywiona chyba :o i te oczy mi się nie podobają, blee

mnie tam ona się podoba :P duże usta duże oczy wątki nos :) czyli git :P

Ale co do tego mitu że polki najpiękniejsze...no fakt można spotkać pieknę kobiety na ulicy ale i tak uważam że francuski i hiszpanki są od nas o wiele ładniejsze :)

Gość uijkrerv
Polki to pasztety . A zasciankowa uroda Herbus czy Cichopek nie robi na nikim wrazenia .

Gość uijkrerr
ale my mamy Radwańską i Domachowska sa najladniejsze

Gość Daxxx
Polki uwazaja sie za cud-pieknosci, a w rzeczywistosci wygladaja przecietnie. I w zasadzie malo ktora o siebie dba (ladne wlosy, makijaz, lekka opalenizna, itd..)

herbuś jest nie ładna...mnie ona tam z twarzy przypomina ogra :) Shreka :D duży kartoflowaty nos itd. :P Ale cichopek jest ładna :) moim zdaniem ...

Gość WALCIE SIE STARE GNIOTY
DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!!

fakt, Cichopek to esencja Polki - duża dupa, przerośnięty cyc, okrągła facjata i siano w głowie

Gość WALCIE SIE STARE GNIOTY
DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!! DODA JEST PIĘKNA !!!

no wiesz...niektóre "dbanie o siebie" rozumieją przez wysuszone farbowaniem siano na głowie zjarana na solarium pomarszczona skóra tipsy i poworna ilość makijażu ...

doda to w ogóle kobieta ??bo nie wiem jak ją po raz pierwszy zobaczyłam to myślałam że to trans :) i dlatego ma takie męski rysy twarzy...

Jarek....to co ty byś wolał ?że ci duże piersi przeszkadzają ?:P i duży tyłek ?

Gość vcbvcbcv
"fakt, Cichopek to esencja Polki - duża d**a, przerośnięty cyc, okrągła facjata i siano w głowie" ahahhahaha :D

Gość uijkrerr
a ja wiem czy doda jest piekna . MA niezle ciało i tutaj nie udtepuje nikomu . gorzej z twarzą i niestety ma sztuczny biust co tez jest minusem