Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_cl

Polki są przepiękne a Polacy brzydcy

Polecane posty

Mam wokolo siebie Szwajcarki i Wloszki i Brazylijki i Ukrainki i z kazdej z tych nacji sa piekne kobiety i sa pasztety. Dziwne tylko ze jak powiem ze jestem z Polski kazdy mowi no to dlatego taka ladna jestes. A Ukrainki i Rosjanki to znane sa z klubow nocnych przede wszytskim, wiec zdaje mi sie, ze to one sa latwe a nie Polki (przynajmniej w moim otoczeniu). Zreszta ciekawostka: mam znajomego Rosjanina, ma piekna zone Rosjanke i sliczna corke. A jednak on mi zawsze powtarza, ze w Rosji uwaza sie, ze najpiekniejsze sa Polki.

przydałaby się większa rozdzielczość :) ale zaraz zaraz! gdzie są nasze wspaniałe panie narzekające na urodę Polaków? Poszły psioczyć we własnym gronie czy skończyły się argumenty?

jesteście pojebani jeżeli tak --- ja myję się tylko w soboty, zęby w dni parzyste. A Polki to najbrzydsze kobiety w na półkuli północnej

>jesteście pojebani jeżeli tak twoja wypowiedź jest absurdalna. najpierw ganisz nas a potem sama to robisz. żenuła :D

Gość OBLESNIIII
PEDRO TY SKARYZPYTO OBSRANY

Gość jjuuu
Moj narzeczony jest Francuzem i jest zdania, ze nigdzie nie widzial tylu pieknych kobiet co w Polsce. We Francji owszem, sa piekne kobiety, ale jak on mowi : " u nas jest jakosc, ktora nie idzie w parze z iloscia, a u was jest i jakosc i ilosc w jednym".

ja nie mówię że wszystkie polki są brzydkie -bo musiałabym obrazić samą siebie- ani że wszystkie brazylijskie chicas sa piekne...

Nie wiem czy to był komplement.Osobiście uważam, że znacznie ładniejsze od Polek są Wenezuelki czy Ukrainki.Ale np. we Włoszech Polki mają największe powodzenie, bo poza urodą Włosi uważają, że są bardziej rodzinne i pracowite.To samo w Hiszpanii czy Niemczech.W zasadzie wszedzie gdzie byłam spotkałam się z taką samą opinią.

Gość FLORIANA MA RACJE
POGODZCIE SIE Z TYM HAHA

Gość fdgf
wlosi słodza kazdej lasce . DZisiaj poznaje ciebie i mowi ze jestes piekna jutro poznaje Ukrainke i mowi ze ty jestes najpiekniejsza. To sa lovelasi chyba wieksi niz hiszpanie i lubia blondynki a sami nie maja blondynek.

MOJ CHLOPAK TEZ EJST WLOCHEM I EJST BLONDYNEM I POL JEGO RODZINY TAKZE, WIEC NIE MOW ZE NIE MAJA BLONDYNEK BO MAJA WIECEJ NIZ CI SIE ZDAJE. I NIE ZAWSZE SLODZA I ZASYPUJA KOMPLEMENTAMI.

dobra, w skrócie: polki są piękne - to mit polki są łatwe - to stereotyp

fdgf ma rację Włosi wiedzą, że wystarczy trochę posłodzić i Polka od razu wskakuje do łóżka. Poza tym, wcale nie są rodzinne - zdradzają przy byle okazji. Jedyne co się dla nich liczy to kasa i auto A to, że latynoski i Ukrainki są ładniejsze, nie podlega dyskusji

Gość FLORIANA MA RACJE
NOSI ''MEZCZYZNI'' SA DO NICZEGO

Gość fdgf
Wlosi to najwieksi lowelasi i sciemniacze . Nie nalezy brac ich powaznie bo oni kochaja wszystkie kobiety i uwielbiaja poligamię.

a co ukrainki maja takiego ladniejszego od nas? no fakt wiecej z nich tleni wlosy. Ale jakby nie patrzec to czasem Polki od Ukrainki nie idzie odroznic. ^Do mnie czesto podchadza faceci w sklepach i pytaja czy jestem Rosjanka badz Ukrainka, wiec to nie taka duza roznica jak widac.

a co do Wlochow, ja osobiscie mam gorsze doswiadczenia z Polakami niz z Wlochem. I z tego co ja widzialam to Polacy leca strasznie na urode, byleby miec lepsza laske,Wlosi nie talko na to.

czym odróżnić Rosjankę lub Ukrainkę od Polki? Urodą. widzisz szpetną kobietę to od razu wiesz, że to Polka nie ma to jak Brazylijk, łaaa :)

Wiem jacy są Włosi, bo mam we Włoszech rodzine i często tam bywam.Ale taki sam pogląd mają także inne kraje.W ogóle ciekawe jest to, że zawsze będąc za granicą ludzie poznają, że jestem Polka, chociaż nie mam typowo polskiej urody:P

Gość fdgf
bo Polki ida po najmniejszej lini oporu . Lubia dawac dupy i jak im sie słodzi , gdy slysza obcy jezyk to od razu maja mokro. Poza tym wloch poleci na wszystko . DLatego nie nalezy traktowac tego narodu powaznie. BO jest najsmieszniejszy. JAk cie podrywa Francuz czy SZwed to ok. ALe nie WLoch .