Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika_cl

Polki są przepiękne a Polacy brzydcy

Polecane posty

Gość ewula1
Jarku---84 ty to musisz byc pewnie jakims SUPERMAN-em z urody i z charakteru. W takim razie, jak ty myslisz zanalezc sobie swoja druga polowe. Moze na Wenus?

Floriana - zacytuję Wirtualnie może trochę na wyrost ale nie sądzę: ,, przywracasz mi wiarę w ludzi\", wady są po to by z nimi walczyć i nie każdy Polak przypomina niektórych frustratów z kafe. lipptonka - a gdzie mają dawać upust frustracji jak nie na kafe? z resztą część z wpisów to podpuchy żebyś się bardziej wkurzyła i pluła na monitor, wartościowy facet to dosyć ogólne pojęcie i różnie rozumiane przez różne kobiety, znam kilka lasek (6) które nie szanują się w ogóle, cyt. moją ex. rzucają cipami na prawo i lewo nie kituj że nie znasz takiego typu kobiet, szmaty były, są i będą~, część z nich pojechała do uk i popsuła reputację innym Polkom(kumpelki miały sytuacje typu-Polish girl? - hehe rozumiesz?). sorki że się rozpisałem no ale temat jest o urodzie Polek a nie o socjologicznej analizie związków międzynarodowych, no i jeszcze raz: Polki piękne są i basta!

co się wszystkie czepiłyście mnie jak rzep? patrzcie na swoje wypowiedzi o brzydkich, biednych i złych polaczkach! zachowajmy tu jakiś porządek. to, że jest to kobiece forum, nie łudźcie się, że wasze psioczenie pozostanie bez riposty 🖐️

Floriana na innym topiku się przechwalasz że masz 2 dzieci i kolejne w drodze hahaha no szkoda slów kiciaro

Jaruś Jesteś kobietą ??No bo skoro kobiece forum to latasz po kobiecym forum ?to jakbyś wszedł sam do butiku z damską bielizną i macał stringi :)

sorki w sumie cię nie znam Flo to nie będę cię analizował (to co w tej chwili myślicie to fantazje sexualne chodziło mi o sprawdzenie i ocenienie )

Floriana nie lubi analu więc nie będziesz jej analizował :O Ciii --- na forum Prawica.net są zapraszani ludzie o przekonaniach lewicowych oraz liberalnych, by wspólnie mogli wymieniać poglądy, więc daj na luz

Gość kocham was
lubie czasami poczytac wasze babskie rozmowki... Ale zastanawiacie sie dlaczego my nie z kobietami innej nacji otoz dlatego ze jest was duzo wiecej niz nas i mamy w czym przebierac a ze nie dla kazdej starczy to inna sprawa W kazdej nacji sa dupki itp ale ci fajniejsi juz zajeci i musicie szukac szczescia gdzie indziej i zycze powodzenia ps. jak bedziemy tak sie mieszac to niedlugo same Polaki beda na swiecie hehehehheh

ja wiem tyle,ze jak pojechalam do czestochowy to krecilo sie tam duzo włochow i na widok polskich kobiet mowili bellisima i machali nie wszystkim, ale wielu

ja nei wiem czy ladne czy nie ale ja widzialam trzy dni temu kilka angielek u mnie w miescie i az sie przezegnalam jak je zobaczyla, ale mordy :P okropne są

Gość kocham was
chlopaki ogarnijcie sie i wiary w siebie...trzeba zaczac sie stroic i ogrniac czas zapomniec o PRLu-mi na szczescie to sie udalo i wielu moim kolegą i powiem wam Polki sie o nas zabijaja i to te jedne z piekniejszych I na wyjazdach sluzbowych nie narzekamy na brak adoracji ***latino the best...chlopaki te biodra te oczy ten usmiech itp hmmm:PP kwintesencja kobiecosci-one kochaja zielonookichi i niebieskokich rycerzy:))

Gość kocham was
a to brzydcy to nie wydaje mi sie ...porostu zaniedbani...pozatym nie chcialbym widziec polki bez "mejkapa":) Na szczescie coraz wiecej facetow dba o siebie w kraju bo zaczyna byc ich stac na to i co mnie bardzo cieszy Potrzebujemy jeszcze troche czasu:P

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
hnnnnnnnnn

Gość polska łumen
to gdzie on to sie przechadzał ze twierdzi iz polacy sa zaniedbani... chyba po najwiekszych wsiowych zadupiach :O a moze on porównywal swoj lalusiowato francuzki styl z męskim??

Gość polska łumen
zostawcie kurna mojego jarka !! 😠

Gość Ona_z
Zgadzam się. Polacy w ogóle o siebie nie dbają, wstyd mi za Was chłopcy! moj kolega Niemiec przyjechał na Sylwestra do Polski i to co usłyszałam to " piękne miasta, ale jest jedna dziwna rzecz: polskie dziewczyny są atrakcyjne, ale mężczyźni brzydcy ". Zacznijcie się golić, czesać i ubierać normalnie! Czy to tak wiele ?

Gość vivika18
To rzecz wzgledna. Ale jest pewien stereotyp. Najbardziej mnie wkurwia kiedy taki niezadbany typ wymaga od swojej partnerki aby to ona sie świeciła jak taka szyba kiedy on puszcza bąki i drapie sie po dupie.

Gość danny grabie
Z tymi ruskimi tos jarek znow przesadzil.Wiesz co to takiego"ruska geba"?Ma ja co druga ruska i ruski.Jezeli chodzi o Polki-sa calkiem przecietne.Monika-wiesz co tobie powiem-my-Polacy za bardzo sie przejmujemy obcokrajowcami.Tobie cos tam wybakal jakis francuzina a ty sobie tak to wzielas do serca ze nie mozesz przestac o tym myslec.Oni sa takimi samymi ludzmi-jak my.Ja mieszkam juz w sumie 12 lat za granica i wiem co mowie.Francuzi-zaradni.od razu widac ze osoba ktora to napisala-nie zna zadnego ani francuza ani innego obcokrajowca.Trudno sobie wyobrazic wiekszego fajtlape niz francuz i odwrotnie-tak zaradnych mezczyzn jak wiekszosc Polakow.Co do urody Polakow-jest na tym samym poziomie co uroda Polek.Jestesmy jednym i tym samym narodem.jak mogloby byc inaczej?Przeciez to absurd.

Gość Nacjonalista
Ona_z Przestańcie sie pieprzyć jak szmaty za granicą takie trudne? jakby ów fryc pojechał do Brazylii to tak samo by powiedział Brazylijce (oczywiscie w porównaniu do Brazylijek jestescie zerem) goscie z innych krajów juz mają o was takie zdanie: polki to kurwy lecace na kase obcokrajowców wiec nie miej takiego mniemania o sobie bo bujasz w obłkokach to samo w porównaniu z Ukrainkami jestescie zerem...

Gość ET-22
i tak do dziewczyn z Ukrainy macie ZA WYSOKIE PROGI

Gość obrarzony
polki sa przepiekne aaaaaa polacy tez ladni

Gość agados
Moim zdaniem polki są naprawde piękne i mądre ale polacy to brzydale i chamy. Wystarczy spojrzeć na to że wszyscy 'Polacy" którzy zrobili jakąs kariere, cos osiągneli za granica to polki. Niech się wkońcu wezma sie za siebie, zaczną o siebie dbać i zdobywać jakieś sukcesy a nie tylko wymagają od polek nie wiadomo czego a sami siedza na dupie i nic tylko wstyd przynosza naszej nacji. Przecież to że polacy maja taka okropna opinie na swiecie nie jest spowodowane postępowaniem polek tylko polaków. Tak naprawde polki to jedyny polski cenny kapitał narodowy.

"segregujecie kobiety, Polki są brzydkie, a Brazylijki boskie. Boże co za młoty.Wy lepiej spójrzcie na siebie przecietny polski chłop myje sie raz na tydzień, pije piwsko od którego bęben rośnie , siedzi na kanapie i mętnym wzrokiem gapi się w ekran, wpieprzając golonkę, po czy beknie piernie i chce bzykac się z kobietą . " Ojj, chciałbym aby tak było. Niestety to bzdura. Zwłaszcza ci młodsi kolesie to teraz przeważnie każdy ćwiczy i buja się fajną furą. Jeszcze daję radę ale z coraz większym trudem bo konkurencja mocna jest. Najpiękniejsze kobiety jakie są to Ukrainki ze Lwowa. Nigdy nie spotkałem takiego nagromadzenia piękności na km kwadratowy. Oczywiście w Polsce jest wiele fajnych lasek ale i wiele pasztetów, a tam prawie każda była ładna. Czym się od was różnią moje kochane rodaczki? Zawsze piękne duże ciemne oczy w oprawie długaśnych rzęs, zgrabniutkie kobiece sylwetki, idealny wypośrodkowany wzrost. Zawsze długie zadbane włosy. Do tego podkreślały to ubiorem - wysokie kozaczki, miniówki chociaż było zimno gdy u nas przeważnie w spodniach chodzą. Ciekawostka - noszą wszystkie płaszczyki z kapturem, coś, czego u nas nigdy nie widziałem.