Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djsjsjs

kobiety co czujecie,gdy jestescie w towarzystwie ladniejszej od siebie?

Polecane posty

Gość djsjsjs

zazdrosc zal sympatie chec wysmiania jej czy jest wam to totalnie obojetne?

Obojętnie, czasem lubię nawet popatrzeć na coś miłego dla oka... a ładne rysy twarzy są wyjątkowo przyjemne :]

Gość haha ogolnie to
zazdrosc,nie wierze,ze nie czuje sie zazdrosci

normalnie sie czuje. w koncu wyglad to nie wszystko. nie przebieram nogami z zazdrosci ze ktos ma ladniejsza twarz niz ja. to glupie.

Gość dziwnebo np ja mam wrazenie
ze wiekszosc kobiet zazdrosci(ja tez) :D

zastanawiam się co zrobić żeby też wyglądać tak ładnie. i że pewnie jej chłopak jest dumny że ma taką piękną kobietę. :)

Gość wacia
ja już wyrosłam z wieku, gdzie mozna było ustawic ludzi w kolejce według zasady "ta ładna, ta średnia, a ta brzydka" w ogóle nie mam juz potrzeby ludzi porównywac, kto ładniejszy, a kto nie jedna osoba ma ładna (według mnie) twarz, inna szczególnie ładne oczy, inna sylwetkę, jeszcze inna pieknie sie porusza a jak znajdzie sie kobieta, która łączy to wszystko, to trochę jej zazdroszczę, ale że sobie sie sama podobam, to ta zazdrosć nie jest szczególnie duża

Gość drozdzowka z budyyniem
gdy taka spotykam i jest w moim towarzystwie,jest kolezanka czy cos,czuje sie zle,nie mam na nic ochoty,zazdroszcze i stwierdzam ze pewnie kazdy facet by taka chcial i mu sie podoba

Chyba jestem bi :D Bo naprawdę lubię patrzeć na ładne osoby :] i mężczyzn i babki... Może to dlatego, że nie choduję 120 kompleksów? No, chyba że ktoś jest wyjątkowo ładny, piękny, to czuję się onieśmielona aż :P:D

zależy :) czy jest to osoba, którą lubię czy nie. jak lubię (np. moja przyjaciółka) to się świetnie bawię w jej towarzystwie :D a jak nie, to ją po prostu olewam. nie lubię tylko głupich ludzi :classic_cool:

Gość uuhibhik
nigdy mi się to jeszcze nie zdarzyło

Gość drozdzowka z budyyniem
widocznie nie macie kompleksow albo naprawde jestescie super ladne.ja je mam i nie wiem jak sie ich pozbyc

Gość orzechowa nutella
jest mi to obojetne a poza tym uroda to rzecz gustu,jeden powie ze pani X jest piekna a drugi ze niezbyt.

Gość __bliska__
obserwuję, podziwiam i jestem jej ciekawa

Gość tajemniczy ktos
Jesli ma cos ciekawego do przekazania swiatu to dobrze, jesli nie to pozostaje mi jej wspolczuc

Gość laleczka chucky
jak głupsza to mnie nie rusza, ale jak mądrzejsza to cholera mnie bierze :O

Gość jwhdwhdwdw
ja czuje ulgę ze mój facet jej nie widzi:P myślę,że napewno by ją pożądał

Gość wyjątkowo brzydka Małgosia
Ja się gapię na taką dziewczynę, podziwiam rysy twarzy, cerę, idealną figurę. Czuję się jakbym oglądała piękne dzieło sztuki...podziw, ciekawość. itd:O

bardzo dobrze się czuję, ja w ogóle lubie wszystko, co ładne:) Mam nadzieję, że inni tez się dobrze czuja w moim towarzystwie;)

Gość niooom
zazasdniczo mam w nosie czy ktos lepiej wygada co zdarza sie rzadko, ina sprawa to ze zadae sie tylko za ladnymi osobami

mimo, ze podobam sie sobie i nauczylam sie akceptowac swoje niedoskonalosci, to czuje zazdrosc. Czasem. Czasem zdarza sie, ze spotykam ladniejsza ode mnie dziewczyne, ale pozbawiona tego \"czegos\", po prostu ladna, ale nie uwodzicielska, przyciagajaca wzrok. Wredy czuje swoja przewage hehe ;)