Gość kaska84 Napisano Styczeń 29, 2008 http://allegro.pl/item303952102_bluzka_reserved_wysadzana_kamieniami_m_38.html nie wiem czy warto kupic. moze mi cos doradzicie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuu...wstrętna Napisano Styczeń 29, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mylittleponny Napisano Styczeń 29, 2008 nawet ładna:) taka sęę łona :P ale też zależy od kobitki, która ją ma mieć na sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Styczeń 29, 2008 Nie za te pieniadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wild Dream 0 Napisano Styczeń 30, 2008 Nie jest zła, ale ale nie dałabym ponad 50 zł (liczę razem z wysyłką) za używaną bluzkę z Reserved, szczególnie, że podczas wyprzedaży można tam kupić nową taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalia_krakow_ Napisano Styczeń 30, 2008 mi sie podoba... ale to zalezy jaki masz styl. jak dla mnie do klubu super!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrettyInScarlet 0 Napisano Styczeń 30, 2008 mnie sie nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwwwwwwwwwwwwwwwere Napisano Styczeń 30, 2008 mnie sie nie podoba, lubie styl - koronki, falbanki, cos błyszczacego jednym słowem chodzaca kobiecośc a to co chcesz kupic jest ordynarne zero delikatnosci ale to tobe ma sie podobac gdyby wszyscy mieli taki sa styl byłoby beznadziejnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Styczeń 30, 2008 a i mnie się nie podoba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kzhsdckz Napisano Styczeń 30, 2008 a mi sie bardzo podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinxxx Napisano Luty 15, 2008 jak z ciucholandu..absolutnie nie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach