Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytlumaczciemi

Czy on sie boi mnie poderwac, czy jak?

Polecane posty

Gość Ju...
Kobiety akurat bezbłędnie odczytują język ciała mężczyzn. To nasz szósty zmysł:P

Gość chaotyczny
do Ju... - taaak - w jednym miejscu :P

Gość na mnie też
do chaotyczny: nie czekałam aż ktoś mnie zerwie, podbiłam do niego, poznaliśmy się, rozmawialiśmy, spytałam w końcu, po pewnym czasie czy da mi swój nr telefonu, bo tylko gg miałam, a on na to "no nie wiem" powiedziałam jak nie to nie, a on w końcu dał mi ten numer, a ja poczułam się tak okropnie, że mi łaskę zrobił czy jak, min później wykasowałam jego nr i teraz staram się go unikać, żeby zapomnieć, może ma kogoś nie wiem, teraz nawet nie mam jak go spytać o to, bo na gg rzadko bywa, a nr tel nie mam...hehe czasem sama sobie nie wierzę że pewne rzeczy robię...po co mi to było?

Gość na mnie też
niewykorzystane szanse się mszczą, a ja w jego spojrzeniach widziałam zainteresowanie, gdyby się nie patrzył nigdy nie zwróciłabym na niego uwagi, nie istniał dla mnie, ale zauważyłam, że mi się przygląda,zaczęłam odwzajemniać...i pomyślałam, że to chyba jest to...ale chyba nie jest, masz trochę racji chaotyczny, zupełny brak komunikacji, a raczej nieumiejętność

Gość chaotyczny
Cóż, każdy ma swoje doświadczenia i stąd moje poprzednie stwierdzenie.

Gość chaotyczny
zapomniałem dodać że u mnie skończyło się tak, że dziewczyna mijając mnie wygląda jak posąg -twarz zupełnie bez emocji, spojrzenie skierowane gdzieś daleko przed siebie

Gość wytlumaczciemi
poza tym te spojrzenia sa "inne to widac w oczach ten blysk..poza tym to zauwazyli tez moi znajomi....wiec chyba cos w tym jest?:)" odrwaca sie za mna an ulicy...wlepia swoje maslane oczy...wypytuje moja przyjaciolke ale niestety nic nie dziala:(