Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lili-marleene

Zdrada- wyznać ukochanemu czy nie?

Polecane posty

Przyznawać się czy nie? Jeśli boli, a był to przypadek, ot chwilka zapomnienia? A kocha się swego partnera, to mówić czy nie? Uczciwość i zaufanie w związku czy kłamstwa, które zabezpieczą związek przed rozpadem?

Gość fvvsfdv
na uczciwość i zaufanie już zniszczyłaś szanse bezpowrotnie twój związek, jeśli przetrwa, zawsze już będzie ułomny teraz tylko możesz jeszcze mieć to w swoim sumieniu zamiast czyścic je kosztem faceta na którego zwalisz odpowiedzialność wyjawiając mu prawdę i oczekując zrozumienia

nawet jesli mu nie powiesz, to i tak moze sie dowiedziec od osob, ktore czegos sie przez przypadek dowiedza od osoby z ktora go zdadzilas... ale ja i tak bym nie mowila. po co niszczyc jemu i sobie zycie, jesli dobrze wam razem?

Gość ONDLACIEBIE
niestety On sie dowie tak, czy tak...zrobilem to z Toba, bo Cię kocham i chcę rozpadu waszego związku.

Gość tez tak mialam
poiedz, jesli naprawde cie kocha to ci wybaczy, ja bym chciala wiedziec na jego miejscu

Gość Laliitaaaa
nie

na jego miejscu wolalabym nie wiedziec, ale tylko pod warunkiem, ze ona by naprawde tego zalowala i nie powtorzyloby sie to wiecej, bo gdybym jednak dowiedziala sie, musialabym zakonczyc ten zwiazek, z bolem, ale jednak.

no ale nie zmienia to faktu ze on ma prawo wiedziec ze sie puscilas? tworzycie zwiazek, jestes jego partnerka wiec to tez jego zycie ty bys nie chciala wiedziec gdyby on cie zdradzil??

Gość ...........m
nie mow nigdy w zyciu ja tez nie chcilabym wiedziec jesli mnie zdradzi i to sie nie powtorzy

'on ma prawo wiedziec ze sie puscilas?' a ona ma prawo zachowac pewne rzeczy dla siebie, dla ogolnego dobra.

Gość jeżeli się nie dowie
Ale zycie jest przewrotne i jeśli to wyjdzie od kogoś innego (faceci są nieprzewidywalni) to nie masz zadnych szans na tłumaczenie bo wtedy po za zdradą całkowicie stracisz zaufanie... Pytanie jest takie czy Ty sama nie zmiękniesz , czy sumienie Cię nie zadręczy(myślę ze to bedzie trudno ukryć).. No i czy bedąc na jego miejscu chciała byś wiedzieć??

jasne lepiej żeby ją sumienie zadręczała niż żeby on cierpiał.. a jeśli mu powie to co ulge miec bedzie? wątpie a on będzie cierpiał.

jeśli sama się z tym uporałaś to nie mów, no chyba że jest to jakaś wybitnie niewygodna sytuacja i jest duże prawdopodobieństwo, że wydzie - to wtedy się zastanów

Gość niuł no co TY
zawiodłaś mnie :(( może i jej facet moze ją walić po rogach i zachować to dla siebie gdyby tak było to dostało by mu się od Was.. ONA NIE MA PRAWA ZACHOWAĆ TEGO DLA SIEBIE!!!!! to jest związek i jakieś zasady obowiazuja, jak się przyzna to ma szansę, wprawdzie nie wiemy jakie :o a jak się wyda szanse spadają do zera

Gość wiecie co jesteście okropne
ciekawe czy faceta też potraktowały byście tak łagodnie???? pomyślcie troszkę zanim coś napiszecie!!!!

a dlaczego nie ma prawa.. właśnie powinna to zachować dla siebie.