Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotkaaa78

Bydgoszcz - szukam takiego forum lub ludzi z tego miasta

Polecane posty

Gość migotkaaa78

Gość bzdura jakas czy co
ja tam studiowałam i było ok.

Gość migotkaaa78
jestem zmuszona przeprowadzić się do tego miasta - a byłam tam tylko 2 razy p/kilka godzin czy możecie powiedzieć mi które osiedla są warte rozejrzenia sie za mieszkaniem, czy są jakieś fajne galerie handlowe , miejsca które mogę zobaczyć, miejsca w których jest dobre jedzonko - oj powiem szczerze że nie zachwyca mnie to miasto wiec szukam jakiegoś potwierdzenia że może coś tam jest ok

Gość mezalians3
Mnie też nie zachwyca! Ale nie zrażaj się na zapas, tylko jak ognia unikaj Fordonu. W centrum jest porządek i jakieś zagospodarowanie. Nowe \"sypialnie\" są koszmarne

A co niby takiego zlego jest w Fordonie?? ja 4 lata temu przeprowadzilam sie do Bydgoszczy mieszkam w Fordonie i nie narzekam...jest daleko ale mieszka sie sympatycznie

Gość migotkaaa78
dlaczego unikać fordonu ? to gdzie szukać mieszkania ? ciężko tak jak nawet nie zna się miasta ale potrzebuję znaleźć coś w miarę szybko - tym bardziej że przyjdzie mi tam trochę pomieszkać. Rynek - szału nie ma stwierdzam - nic mnie tam za bardzo nie zachwyciło - wiem że zrażać się nie można ale jak się przekonać?

Gość daleko
Jazda trzy dni, często zmieniając konie - to mało powiedziane

Gość bzdura jakas czy co
Fordon ok ale daleko, unikaj bocianowa i okolic pkp. Najlepiej Szwederowo, ogólnie obrzeża z dobrym dojazdem.

Gość migotkaaa78
up

Gość bubinia
fajnie jest na Bartodziejach i Leśnym

Gość migotkaaa78
a powiedzcie gdzie najlepsza pizza ? która najlepsza Galeria - a może jeżdzicie do Torunia?

Dobrą pizze mają w Colorado Pizza Express ;) na Marcinkowskiego. Co do osiedla... Szwederko nie jest zbyt bezpieczne, różne \"elementy\" się tam spotyka. Już lepsze jest Błonie, Barty albo Leśne, ale na tym ostatnim głownie stare bloki są 🖐️