Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Floriana

ale się przestraszyłam...

Polecane posty

ex poliglota>>>>>>ważę 84 kg, nie dałbyś rady mnie podnieść Jarek>>>>>proszę Cię tylko nie Włoch:D paco rabbane>>>>>>nie jestem z tych co pokazują:classic_cool:

Gość haha zabawne
przeciez ona juz tu wszystkopokazala!!!cyce, nogi, facjate, jeszcze dupy tylko nie wystawila!!

Gość paco rabanne
zapomnij ona zdecyduje sie dopiero jak skonczy 28 lat ,teraz bedzie niedostepna

Jarku po co miałbyś mnie zdobywać?Przecież Ty nie lubisz Polek, a ja jestem jedną z nich.

A poza tym zdecyduj się czy w końcu mnie lubisz czy nie, bo jednego dnia jesteś dla mnie miły, a drugiego nieprzyjemny.Jak mam to rozumieć?

:D:D jak to nieprzyjemny? każdego dnia jestem taki sam :D jeśli chodzi o dzisiejszy topic o Polkach to było to przysłowiowe \"oko za oko\" dla autorki, więc nie traktuj tego poważnie i nie ma tak, że kogoś nie lubię - jakbym Cię nie lubił, to bym dał temu wyraz już dawno :)

Być może zbyt poważnie traktuję to co piszesz, ale czasami odnoszę wrażenie, że celowo chcesz sprawić mi przykrość.

Nie znam Cię na tyle, by umieć odróżnić kiedy jesteś poważny, a kiedy żartujesz.

Gość zyczliwym okiem specjalistki
odrazu widac, ze miedzy wami cos kwitnie, dlaczego ludzie lubia wszystko utrudniac

to tylko pozory pani specjalistko Flora, obiecuję, że nie będę żartował, choć będzie to trudne, bo ja inaczej nie potrafię:(

Nie chodzi o to, że nie lubię kiedy żartujesz, tylko o to, że czasem przekraczasz granicę żartu.Stajesz się wtedy nieprzyjemny, tak jak dziś w wątku o polkach.Mi też się oberwało, chociaż z mojej strony nie padło ani jedno złe słowo n/t polskich mężczyzn.Zmieniasz się jak kameleon;) raz bywasz miły a raz zły.Zastanawiam się, jaki jesteś naprawdę, bo ja zdecydowanie wolę tego miłego Jarka:classic_cool:

z tymi Polkami to zdarzyło się po raz pierwszy i tylko dlatego, że mnie szlag trafił gdy po raz dwudziesty zobaczyłem podobny topic na kafe i mnie poniosło. Wszyscy nawzajem dokładali sobie do pieca ;)

No ja myślę, że to, że nigdy więcej nie chiałbyś mieć z nami nic wspólnego, też było żartem:P

A tak w ogóle, to cieszę się, że wyjaśniliśmy sobie tą kwestię, bo zaczynałam zastanawiać się nad tym, dlaczego ostatnio tak mnie nie lubisz:classic_cool:

Nie przesadzaj, nie cierpiałam, pomyślałam tylko, że jesteś zwykłym draniem:classic_cool:

Nie będę Cię już zanudzać i pójdę pakować walizki, niedługo sobie ode mnie odpoczniecie:classic_cool: