Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość christo

23-letni prawiczek szuka kobiety na pierwszy raz - KRAKÓW

Polecane posty

Gość christo

Hej! Niechce byc ksiedzem. Niechce byc bohaterem filmu "40-letni prawiczek 2". Niechce byc dluzej prawiczkiem ... Mam problemy z kobietami, jestem niesmialy. Zaczynalem jak kazdy nastolatek ale moze trafilem na niewlascie kobiety, narazilem sie na bolesne uwagi wiec dalem sobie spokoj. Nabawilem sie tylko kompleksow, ktore ciagna sie za mna do dzis. Teraz nawet jakbym mial jakas okazje na seks to boje sie swojego niedoswiadczenia, tego sie nie da ukryc, to by wyszlo. U mezczyzny to nic pozytywnego. Unikam wiec takich sytuacji, a lata plyna wiec kolo sie zamyka. Chce sie jakos z tego wygrzebac. Wierze, ze ten "pierwszy raz" spowoduje, ze zejdzie ze mnie cisnienie, wzrosnie pewnosc siebie. Juz duzo czasu stracilem, chce to miec w koncu za soba i zaczac zyc i nie tracic najpiekniejszych lat zycia. W najprostszych slowach szukam nauczycielki seksu. Kobiety, ktora nauczy mnie jak sprawic kobiecie przyjemnosc i pomoze mi wyleczyc sie z moich obaw. Wiek założmy 20-26 ale atrakcyjne Panie z poza tego przedziału również zapraszam, piszcie na -> christo_84@o2.pl. Zapomniałem dodać, że chętnie zapłace za te korepetycje. W takim parzypadku mógłbym iść do jakiejś agencji ale nie chce kobiety zajmuącej sie tym zawodowo i traktującej seks bez emocji.

Gość christo
Nie zapominajcie o mnie :( Moze ktos zna chociaz jakis adres gdzie to ogloszenie byloby bardziej odpowiednie ?

Gość odloty.pl
oraz wypierdalaj.pl :D

Gość theblackcat
sproboj jeszcze na zyciu uczuciowym i anonsach.

Ja tesh jestem z Krakowa ale mam chłopaka. Poza tym nie znam cie i nie masz szans. :)

Gość Mixtape
Hahaha prawiczek xd

Gość gość
Fajniejszy od klasycznego zaczyna byc telefoniczny seksik. Często korzystam z sex telefonu na stronie http://www.sextelefon.org.pl/ i mogę sobie bardzo polecić ten seksik telefon. Dziewczyny są na prawdę klasa.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ilonka, moją fotkę znajdziesz na http://ero.co.pl/ jestem nimfomanką bez żadnych zachamowań. chciałabym poznać kogoś na weekendowe przygody:)