Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana anielica

Chciałabym żeby ktoś w końcu zakochał się we mnie ...

Polecane posty

Gość zdołowana anielica

no i znowu złapałam doła z powodu samotności ... nikt mnie nigdy nie pokochał ... nikt nie był mna zaurozony nikt nigdy nie dał mi jakiegokolwiek znaku , że jest mną zainteresowany . To nie jest tak , że nie jestem towarzyska , zamknieta w sobie itd wrecz przeiwnie mam mase znajomych , grono przyjaciół ale wszysycy traktuja mnie jak najlepsza kolezanke , przyjaciołke ... jestem otwarta , usmiechnieta , sporo mówie , usmiecham sie do ludzi , zagaduje .... ale co z tego :( jak nikt mnie nie chce 😭

Gość smutno mi ehhhh
jak ja Cie rozumiem........ :(

Gość jakbys o mnie pisala
i tez mam dola z tego powodu i nie tylko

Gość dejot
napewno byli kandydaci tylko się na bank buźka nie podobała....obniżyć wymagania, samemu wyjść z inicjatywą...

Gość zdołowana anielica
ech naprawde rzadko łapia mnie doły na co dzien tryskam pozytywna energia , jestem miła ale i potrafie powiedziec nie kiedy cos mi sie nie podoba mam dobry kontakt z mezczyznami , nie jestem wstydliwa , jakos nawet łatwiej mi nawiaza kontakt z nimi niż z kobietami ...

Gość zdołowana anielica
dejot przysiegam i , że nigdy nikt sie mna nie interesował , naprawde nigdy przenigdy :( czy to wina wygladu ? jestem bardzo zadbana , fajnie sie ubieram , mam swój styl, bardzo kobiecy , uwielbiam szpilki , sukienki itp ...

Gość jakbys o mnie pisala
a u mnie tak naprawde jest z ektos lata za mna a jak ja sie daje przekonac i zaczyna mi zlaezec to ktos odpuszcza

Gość zdołowana anielica
jak to sie dzieje , że niektóre dziewczyny nie moga sie opedzic od 'wielbicieli" , a inne wrecz przecinie ?

Gość wyjątkowo brzydka Małgosia
ładna jesteś?

Gość a myjesz sie czesto
serio pytam

"jestem bardzo zadbana , fajnie sie ubieram , mam swój styl, bardzo kobiecy , uwielbiam szpilki , sukienki itp ..." no to nie kumam. Do tego piszesz, że masz z facetami dobry kontakt, jestes otwarta, gdzie więc jest haczyk?a może Ty za bardzo jestes przyjacielska, hmm?i od razu wchodzisz w rolę przyjaciółki, a nie sexy kobiety?:)

Gość zdołowana anielica
podobno jestem ładna ale zaczynam w to watpic :(

Gość DarthE
Niektore dziewczyny sie nie moga opedzic od wielbicieli bo sa atrakcyjne dla nas facetow , a jesli za toba nie lataja to spojrz prawdzie w koncu w oczy i do cholery zrob cos ze soba przynajmniej w stopniu zeby frajerzy z informatyki czy innych kierunkow propagujacych facetow cieciow za toba latali. Polecam zakupy solar , silke+basen i zero kurwa slodyczy i jedzenie z niskim indexem glikemicznym. E.

Gość zdołowana anielica
:p biore prysznic rano i wieczorem , mam długie włosy myje je co dziennie :P

a ile masz lat? Tylko nie mów, że 16...

Gość a myjesz sie czesto
no to nie smierdzisz. odpadasz :P

Gość zdołowana anielica
mam 20lat ... studiuje dziennie ...

Może poznajesz za mało nowych ludzi? Obracasz sie cały czas w tym samym towarzystwie? Zakochałaś się w ogóle kiedyś?

Gość a myjesz sie czesto
nie chce byc natretem ale ponoc maryska sobieska sie rzadko myla i potem wielbicieli miala stada... i na wodzie zaoszczedzisz :D

Gość zdołowana anielica
naprawde mam duzo nowych znajomych ... praktycznie każdego dnia poznaje kogoś nowego ..

Dlatego sie nie myła, bo ją Sobieski tak prosił w listach:O:P Widać każda potwora....:classic_cool:

Gość
DarthE Niektore dziewczyny sie nie moga opedzic od wielbicieli bo sa atrakcyjne dla nas facetow , a jesli za toba nie lataja to spojrz prawdzie w koncu w oczy i do cholery zrob cos ze soba przynajmniej w stopniu zeby frajerzy z informatyki czy innych kierunkow propagujacych facetow cieciow za toba latali. Polecam zakupy solar , silke+basen i zero k**wa slodyczy i jedzenie z niskim indexem glikemicznym. E. :O:O:O:O:O ciekawe jak ty wygladasz:O

Gość zdołowana anielica
moze jestem faktycznie za gruba 😭 no już nie wiem co robić ...ale przeiez nikogo nie zmusze do tego , żeby ze mna był :(

Gość a myjesz sie czesto
wiem ze ją janek w listach prosil, ale o ile dobrze z historia stoje, nie tylko janek cudnych woni uszczknal :P

Nie ma to jak naturalny feromonik, co?:classic_cool: Muszę zastanowić się nad ograniczeniem codziennych pryszniców. Buehehe

Gość zdołowana anielica
ja chce chłopa 😭

Gość
Mna tez sie nigdy nikt nie interesowal,ale jakos zyje.wyznaczylam sobie inne cele w zyciu niz milosc i jest fajnie:)

Gość DarthE
hhhh na tyle dobrze ze mam regularny sex z roznymi kobietami :) nic wiecej nic mniej. E.