Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana anielica

Chciałabym żeby ktoś w końcu zakochał się we mnie ...

Polecane posty

Gość zdołowana anielica
a może sa jakies maetody na to by zainteresowac soba faceta ?

Gość bffd
"praktycznie każdego dnia poznaje kogoś nowego .." to moze poznaj jednego, ale dobrze? Co z tego, ze masz wielu znajomych? Dobrze ich chociaz znasz? Watpie. Tu lezy problem, wszystkich tratkujesz po macoszemu.

Gość bffd
" na tyle dobrze ze mam regularny sex z roznymi kobietami " czym sie chwalisz? ze jestes meska dziwka?

Gość DarthE
Diablica jest generalnie kilka metod na ktore zwracamy uwage , ale jesli nie jestes atrakcyjna malo Ci one pomoga. 1. Musisz sie sexownie i kobieco ubrac 2. Musisz byc kokietliwa ,starac sie go dotykac 3. Patrz mu w oczy i praw komplementy najlepiej dotyczace fizycznosci jesli jest bardzo przystojny wtedy komplementuj intelekt 4. Daj mu jasno do zrozumienia jaki jest cel waszej znajomosci. Powodzenia E.

Gość to tylko jaaa23
zdołowana anielica z tego co piszesz wszystko robisz ok, ale... moze oniesmielasz mezczyzn? wielu boi sie prawie ze idealnych, pieknych i pewnych siebie kobiet. czasem trzeba pokazac swoja slabosc, sprawiac wrazenie jakby sie potrzebowalo meskiego ramienia do oparcia. inne pomysly nie przychodza mi do glowy:)