Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

23aszia

jak nauczyć chodzić psa na smyczy jak on ani z miejsca nie ruszy!!!!

Polecane posty

bo nie będziesz mi mówił że śmierdze itp psychopato, śmierdzieć to może bezdomny z dworca

Gość fyfufyfufu
"co za tępa rasa!!" nie ma tępych psów są tylko psy które rozwijały się w różnych warunkach i miały różne predyspozycje nie każdy pies nadaje się do tego żeby żyć w mieście i tam towarzyszyć człowiekowi

Gość a myjesz sie czesto
smierdziec moze kazdy kto sie nie myje. a psychopata nie kazdy moze byc, wiec ochlon, bo jeszcze takiego napotkasz. a wtedy pewnie powiesz mu: tyyy eeeeeeee uwazaj eeeeeeeee eee nooo boo no ty pewnie nie wiesz kim ja jestem!!!! oooo!!! milych pogawedek :P

Gość fyfufyfufu
"ale on nawet na smakołyk nie poleci" poleci, poleci tylko musisz trochę zmniejszyć wobec tego jego porcje jedzenia a smakołyczki dawać naprawdę maleńkie

fyfufyfufu przynajmniej Ty rozumiesz jaki to pies dziękuje za rady napewno skorzystam :)widać że sie znasz

bo skad tępaku mozesz wiedzieć jak wyglądam i ze śmierdze? wieć ci pisze że byś się zdziwil baranie

Gość a myjesz sie czesto
1. uspokoj swoj rozlatany jezyczek 2. kup slownik NIE wulgaryzmow, zasiegnij slowa czytanego i dopiero wejdz na forum 3. umyj sie :classic_cool:

hahah idz sie czepić psiego ogona:D:D pewnie długo nie bzykales i rozladowujesz swoje napięcie seksualne na mnie hahah ale ja mam cięty języczek i nie odpuszczam

co ty masz z tym myciem? widać że chyba ci wody w domu zawsze brakowalo hahaha:D:D albo brudasem byłeś i rodzice cię zmuszali i mówili "idz sie umyj synku bo śmierdzisz"hahah

Gość a myjesz sie czesto
nie mieszaj sexu do zwierzat zoofilko :P a, i parafrazujac ciebie - jakbys wiedzial/a kogo bzykam to ojjj.... zdziwilabys sie :P

Gość a myjesz sie czesto
ojoj widze ze waga dowcipu podobna do wagi twojego psa... biednas :classic_cool:

hahahah lepsze niż twoje widzisz tak ci dojebałam ze nie mialeś co wymyślić już dobrego hahaha:P nono napewno ty i seks:D chyba we śnie:D koleś ktory bzyka nie ma czasu na glupie docinki na forum o godz prawie 24 :))

skąd wiesz że bym się zdziwiła:D a co to ja nie mam własnego ciala? :) nie wiesz jak wyglądam więc się nie wypowiadaj

Gość sexu nie bedzie
osz cholera autorko, czy ty nie widzisz, że ten od mycia ewidentnie żartował z tego, że twój dowcip jest do d...? rusz głową :O

Gość a myjesz sie czesto
wyobraz sobie ze moge siedziec o tej godzinie na forum bo nie uprawiam sexu 24 godziny na dobe :P blaszko :classic_cool: sexu nie bedzie ---> dobrze ze chociaz ty zalapales o co chodzi bo ta blachara nie. 🖐️

jutro dam to poczytac mojemu narzeczonemu to sie chlop uśmieje:D juz dawno sie tak nie bawialam z takim wredniakiem heheh;)

no tak sobie tłumacz:D chyba nie masz co robić i masz jeszcze niespożytą energie tu siedzieć więc chyba mało....albo wcale tego seksu:D

Gość sexu nie bedzie
oj autorko, wytykasz temu do mycia na każdym kroku że cię nie zna więc skąd wie to czy tamto. a sama postępujesz dokładnie tak samo. trochę godności. ps: nie ty jedna masz narzeczonego :P

on zaczął mi ubliżać i wjebał sie tutaj żeby dokuczać więc chyba widać jakim jest czlowiekiem

Gość sexu nie bedzie
nie osądzaj aby nie być sądzonym. a poza tym wnioskuję, że lubi zwierzęta, więc nawet, jeśli ma niewyparzony język, wydaje się ok :D

sam zaczął on jest poprostu wredny i to kocha, ubliżać innym bo nie ma się na kim wyżyć, nie wiem czy on lubi psy tego nie wiem

Gość sexu nie bedzie
wiesz, ja też nie wiem na pewno, że lubi psy, bo wprost tego nie napisał, ale wnioskuję tak z jego wypowiedzi w stylu że głupi to może być właściciel a nie pies, że o psa trzeba dbać i zapewnić mu tresurę jeśli samemu nie daje się z nim rady. dlatego tak myślę. a co do ubliżania, to nie obraź się, proszę, ale też operujesz rynsztokowym słownictwem - co oczywiście nie znaczy, że on lepszym.

do chama trzeba po chamsku, moja psinka to najcudowniejsza istota na świecie! jest poprostu ósmym cudem świta:) ale raczej większosc ma po kaukaskim widząc po jego masie i łapkach, czytalam o tych psach że to psy pasterskie i dlatego kochają wolność nie znoszą przebywania w budynkach i haskie też podobnie moze jak te dwie natury się połączyły to będe miala podwójnie ciężki orzech do zgryzienia:)

Dwa owczarki omal nie zagryzły swoich właścicieli Dramat w Drohiczynie. Niewiele brakowało, a dwa potężne owczarki na śmierć zagryzłyby swoich właścicieli. Uratował ich sąsiad weterynarz. Wszystko wydarzyło się w środę na jednej z posesji przy ul. Kościelnej. Było ciemno, tuż przed godz. 17. Małżeństwo gospodarzy miał odwiedzić jeden z sąsiadów. Nie wszedł na posesję, bo biegały po niej dwa owczarki: niemiecki i kaukaski. Właściciel postanowił je zamknąć w budach. Kiedy już prawie zaciągnął na miejsce owczarka kaukaskiego (waży ok. 50 kg), drugi pies rzucił się na niego. Potem zaatakował go owczarek kaukaski. Stojący za płotem mężczyzna zaalarmował gospodynię. Ta chciała odciągnąć jednego psa za ogon, ale rzucił się na nią. Psy gryzły swoich właścicieli głównie po rękach i nogach. W końcu gospodarzowi udało się zamknąć w budzie owczarka niemieckiego. Sąsiad pobiegł wezwać pomoc. Po chwili na miejscu był razem z mieszkającym w pobliżu weterynarzem. - Widziałem, jak sąsiad w podartej kurtce, cały pogryziony, leżał pod ścianą budynku. Jego żona była skulona, siedziała pod płotem, obok niej był ten drugi pies - opowiada Jerzy Jaskólski, weterynarz, który przybył z pomocą. Zwierzak zacisnął zęby prawdopodobnie na ręce kobiety. Lekarz przygotował silny zastrzyk z lekiem nasennym. - Weszliśmy na posesję. Dla obrony mieliśmy ze sobą jakiś szpadel. Chwyciłem owczarka za ogon i udało się zrobić mu zastrzyk - relacjonuje Jaskólski. Pies nie puścił kobiety od razu. Dopiero po ok. 2 minutach odszedł na bok i się położył. Ciągle jednak sprawiał wrażenie agresywnego. Kiedy na miejsce przyjechali lekarze pogotowia, musiał ponownie dostać leki. - Nie było wyjścia, jak go uśpić. On chciał dalej atakować, był agresywny - kontynuuje Jaskólski. Ranni małżonkowie trafili do szpitala w Siemiatyczach. Oboje mają bardzo poważne rany rąk i nóg. Psy na szczęście nie gryzły ich po głowie i szyi. Lekarze mówią, że życiu obojga nic nie grozi. Nie wiadomo, dlaczego psy nagle zaatakowały swoich właścicieli. Jerzy Jaskólski w swojej praktyce nie spotkał się z taką agresją. Przypuszcza, że po prostu się czegoś przestraszyły.

Gość tgergerghh
hej, ja mam huskyego. niestety tak mają - im mocniej ciągniesz, tym bardziej się wyrywają.

jak tyle spróbuje ruszyć smycz to tak drze że mało się nie udusi biedactwo charakter po huskym a wygląd kaukaski :))

czytam jeszcze na innych forach i rzeczywiscie trudno takiego upraciucha nauczyć ale musze mu dużo czasu poświęcac a wtedy moje słoneczko będzie najmądrzejsze:)