Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziesto_latek

Chciałbym mieć dziecko ale nie chcę żony

Polecane posty

Gość brazowahiena
a moze mialbys sznase na adopcje? czy chcialbys koniecznie swoje dna wychowywac?

Gość zapka1
facet chyba zostal bardzo skrzywdzony lub odrzucony w przeszlosci...

Gość trzydziesto_latek
Tak jak napisałem wisienko jeżeli miałbym córkę to nauczyłbym ja szacunku do mężczyzn a nie tylko postawy roszczeniowej a jeżeli syna to nauczyłbym go szacunku do kobiet ale i rezerwy w stosunku do nich i trzymania ich na dystans. Zapewniam cię jednak, że byłbym bardzo dobrym i kochającym ojcem

Gość dodam cos od siebie
spotykalam sie kiedys z kolesiem, ktory tez bardzo chcial miec dzieci ale nie lubil kobiet. mial straszne problemy seksulane, brzydzil sie w ogole sexu z kobieta. ciagle sie masturbowal, do tego byl zboczencem masochistą. ale dziecko jak najbardziej chcial miec. mysle, ze u ciebie moze byc podobny problem. masz jakies klopoty w sferze seksualnej, jakies kompleksy?

Gość trzydziesto_latek
Jak najbardziej mógłbym jakies biedne dziecko adoptować. Mogłoby nawet być chore wtedy opiekowałbym się nim. Niestety samotne osoby nie maja szans na adopcję.

Gość a jesli urodzisz dziewczynke..
opinie nie, ale dzialanie.... gdybys tak adoptowal to dziecie... ehhhh naprawde moglbys wyrzadzic jemu krzywde, gdyby zwlaszca podczas dorasania, w szkole... gdyby patrzylo na innych... wiekszosc w kolo co ma rodzicow.. szkoda slow, na taki egoizm, juz lepiej, przejdz sie do przedszkola, albo do kuzynow i obciaz troszke obowaizkami choc na tydzien:D zobaczysz jak to jest:D

Gość brazowahiena
dodam cos od siebie fajnie sie z nim spotykalo? rownie dobrze ktos moglby napisac ze z toba tez cos nie tak ze wybralas sobie takiego faceta

Gość trzydziesto_latek
A czy samotne matki też krzywdzą swoje dzieci?

ok ,ale skoro nie lubisz kobiet bo masz takie a nie inne zdanie o nich i basta :)To czemu skoro juz składasz zamówienie nie zamówisz sobie chłopczyka zamiast córeczki.Przypominam ze z córeczki wyrosnie kiedys kobieta i co wtedy?

Gość to nie jest powod do
samotne matki najczesciej nie sa samotne z ich wlasnego wyboru...

Gość brazowahiena
trzydziestolatek poczytaj sobie tu kafeterie ta zasada nie dotyczy tzw adopcji ze wskazaniem, ktore sa podziemiem w polsce bo latwo w nich o naduzycia finansowe jednak - adopcja ze wskazaniem-kiedy matka czy rodzice wskazuja kto ma zaadoptowac ich dziecko - jesttakze dla samotnych

Gość dodam cos od siebie
ja nie wiedzialam, ze on taki jest. dopiero po czasie prawda wyszla na jaw. autorze watku ty tez masz jakies problemy z seksem?

ok nieco sie spozniłam z odpowiedzia.ja jestem kobietą i mam szacunek do facetów ,kobie starszych i w ogóle.nie me=ierz wszystkich jedna miara

Gość trzydziesto_latek
Tak ale wyrośnie kobieta, która będzie szanowała mężczyzn i kochała swojego tatę bezinteresownie i bezgranicznie a nie miała wobec mnie postawe roszczeniową.

Gość brazowahiena
no wlasnie nie z wyboru co czyni jest dojrzalszymi od autora? chyba dojrzlszy jest ktos kto wie czego chce a nie ofiara losu, ktorej wszytsko wychodzi nie tak jak zaplanowala a wy pierdolicie. adopcje i wychowywanie dzieci w niepelnych rodzinach (wg waszej definicji) to przyszlosc europy

Gość trzydziesto_latek
a ja myślę, że jednak większośc z nich jest samotna z wyboru.

Gość to nie jest powod do
wez przestan z ta postawa roszczeniowa... glupia wymowka, popatrz w innych kregach kobiet... ja zarabiam wiecej od mojego faceta i nie wymagam od niego ani jego pieniedzy ani poswiecen typu zostaw przyjaciol badz tylko moj, kazdy z nas ma swoje zycie wiec nie pierdol farmazonow bo masz problem w glowie...

Gość plusik
no ale jak osbie wyobrażasz sam wychowywac dziecko tzn musiałbys kobiete opiekunek zatrudnić jak pracujesz no ewnetualnie babcia czy żłobek

wyrobiłes sobie opinie o kobietach na podstawie nieudanych zwiazków moze przygód z innymi i generalizujesz.

Gość brazowahiena
trzydziestolatek a czy ty wychowales sie bez ojca?

Gość trzydziesto_latek
Nie lubie kobiet pewnie dlatego ponieważ mam negatywne doświadczenia z kontaktów z kobietami i mam o kobietach generalnie złe zdanie. Ale tak jak napisałem nie zamierzam żadnej kobiety krzywdzić. Nie chciałbym tylko skończyć tak jak miliony facetów czyli jako reproduktor i bankomat dla roszczeniowej pani żony. dlatego własnie chce sam wychowac moje dziecko.

Gość jak zamierzałbyś zorganizować
życie z dzieckiem? Małym trzeba się opiekować non-stop, 24 h na dobę. Ale i utrzymać je też trzeba. Nieco starsze chorują, zwłaszcza przedszkolaki. Jak ty to widzisz technicznie?

Gość trzydziesto_latek
Jesli chodzi o rodzine w której ja sie wychowywałem to był w niej ojciec pantoflarz i nadopiekuńcza pojebana matka. Pewnie tez troche z tego powodu nie lubie kobiet i nie chciałbym żeby jakas kobieta brała udział w wychowaniu mojego dziecka.

Gość trzydziesto_latek
Ja mam taka pracę, że przewaznie pracuję w domu. Teraz zresztą tez pisze z domu z pracy więc nie byłby to problem.

Gość trzydziesto_latek
Sama widzisz voalka :)

lepiej kup sobie pieska...chociażby dlatego, że człowiek z zasady żyje troche dłużej niż pies...

Gość brazowahiena
trzydziestolatek :D tak sadzilam, ze to agresja do matki przeniesiona i potwierdzona przez pierdolniete kobiety jestesm takze przekonana ze ta twoja chec posiadania dziecka jest w istocie proba nawiazania relacji uwazam ze takie adopcje czy rodzny sa ok ale w twoich wypowiedziach widze silna (silnie skrywana) potrzebe zwiazku musisz wiedziec ze niechec nigdy nie jest agresja. zawsze jest autoahresja. wiec nie masz agresji do kobiet tylko do siebie w roli ich partnera

Gość brazowahiena
voalka normalnie sie wyraza o matce maka to nie swietosc i strach/ poczucie winy przed nazwaniem rzecyz po imieniu moze niejednemu dziecku zrujnowac zycie