Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka kolorowa

JAk dlugo czekac w zwiazku z seksem?

Polecane posty

Gość karolinka kolorowa

czy jest na to regula np. im dluzej tym lepiej? ciekawa jetsem tez jak to widza panowie

Gość kilka godzin mozna czekac
po co sie spieszyc?

tak - im dłużej tym lepiej... minimum 4 miesiące, ale lepiej jeszcze dłużej - wtedy sprawdzisz, czy mu naprawde zależy...

Ty się nie masz kierowac panami:D,,i nie kafe:P tylko masz słuchac siebie , czego TY chcesz.... co za pytania :o

Pytanie jest źle postawione najpierw seks potem związek nie warto się wiązać z kimś bez tak istotnej wiedzy

Gość zapka1
to zalezy w jakim stopniu siebie szanujesz

Gość miii23
A ja nie czekałam Tak go pragnęłam, że musiałam ten erotyzm, to pożądanie, te wieczory jak mnie przyciągał do siebie a ja go odpychałam ahhh wkońcu się skusiłam po kilku randkach jesteśmy nadal razem (ponad 2 lata :D ) a jak na siebie działamy

Gość miii23
aha ale miałam wtedy 20 lat a sądząc po nicku, masz z 15, więc jeszcze za wcześnie poczekaj kilka lat :P

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja myślę, że seks powinno sie uprawiać wtedy gdy się ma na niego ochotę...bo seks służy do przyjemności. seks nie jest narzędziem (lub przynajmniej nie powinien być) którego używamy w celu osiągnięcia zysków i w związku z tym nie ma co kalkulować kiedy opłaca się go użyć.

Gość ciekawssska
komiczne a jesli poczeka do slubu...to ??? dobry kandydat?? :P

"wkońcu się skusiłam po kilku randkach" moze i jestescie ze sobą, ale widac, ze sie nie szanowałaś

Jeśli poczeka do ślubu to znaczy, ze przegrał zycie i jest wieszakiem :O

"komiczne a jesli poczeka do slubu...to ???" to zalezy kiedy będzie ślub - jeśli dłuzej niz po roku, to kandydat bardzo dobry...

Komiczne, pierwszy raz czytam twoja wypowiedz i sie z nia zgadzam:) a myslakam ze z ciebie taki dran hihihi:)

Gość miii23
komiczne ale nie sądzisz, że jeśli dwoje dorosłych ludzi się spotyka są świadomi wszelkich spraw związanych z seksem, konsekwencjami i odpowiedzialnością i naprawde się pożądają do szpiku kości to jest coś złego z tym aby się kochali fizycznie? nie mówię naturalnie o seksie podczas 1 spotkania w życiu, ale gdy kogoś znasz i umawiasz się na randkę? No wyobraź sobie, że pożądasz szalenie pewnej kobiety, wiesz, ze jest inteligentna, dojrzała, przeinteresująca -chociaż znacie się tylko na stopie koleżeńskiej, a ona Ciebie pragnie i podziwia równie temu jak Ty ją, jesteście dorośli, odpowiedzialni.. spotykacie się wieczorem na kolacji u jednego z Was, włączacie muzyczkę, jest winko, robi się coraz przyjemniej i czujesz to coś w sobie. nie skusiłbyś się?

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
o komiczne zobacz masz sposób na wzbudzanie powszechnej sympatii...więcej sarkazmu i wygłupów :P

Rozwinę tę wypowiedź, bo widze, ze mogła zostać źle zrozumiana :P:P "Jesli poczeka rok wtedy będziesz wiedziała, że to dobry kandydat na męża..." Ty będziesz to wiedziec, skoro masz takie dylematy... On też będzie wiedziec, że od takiej durnej lasi jak ta, ktora zmusza go wstrzemięźliwosci i kupczy sexem oraz traktuje go jako element rozgrywki nalezy jak najszybciej uciekać... Oczywiscie chłop sie zanadto nie namęczy, bo kazdy normalny facet przez ten rok znajdzie sobie inne pocieszycielki, ktore rozładują jego napiecie sexulane... Ale "kobieta szanująca sie" bedzie zadowolona, że facet czekał :P

"nie skusiłbyś się?" sugerujesz, ze skusiłbym sie na kobiete, ktora sie nie szanuje?

Gość miii23
ja się nie szanowałam? myślę, że się szanowałam, znałam go na stopie przyjacielskiej poza tym to był pierwszy fizycznie partner w moim życiu miałam wcześniej mężczyznę ponad pół roku i się nie kochałam z nim fizycznie myślę, że jeśli ludzie się pożądają, wiedzą o sobie, że są odpowiedzialni i dojrzali to w seksie nie ma niczego złego czy uwłaczającego

"A może czekać aż do momentu zaręczyn? Jak myślisz komiczne?" do zaręczyn? I co - potem chcesz robic te świnstwa? jak uczciwie bedziesz mogła ząłożyć biały welon????