kafe late 0 Napisano Luty 1, 2008 dzisiaj tilapia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 1, 2008 nic nie jadłam, zjem dopiero obiad - kaszankę (bez apetytu) :o od kilku dni mam stres i nie przyswajam jedzenia, spodnie ze mnie lecą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucky me 0 Napisano Luty 1, 2008 sniadanko - 3 kromeczki chlebka z srerkiem i pomidorkiem, obiad - brak pomyslu - kolacji nie jem, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toratora 0 Napisano Luty 1, 2008 kurcze nic jeszcze nie jadłam..ale zaraz zamawiamy do pracy pizze więc może podjem.. A dziś na obiad szpinaczek z jajkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent 0 Napisano Luty 1, 2008 na sniadanie bułke mleczną i sok pomaranczowy na obiad zurek z chelbem a na drugie danie mielony ziemniaki i buraczki pokrojone w kostke cebulka i sok pomaranczopwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klementynka90 Napisano Sierpień 3, 2009 Na sniadanie tylko kawe niskodrazniaca - Astre ( nie miałam czasu na wiecej) a na obiad zupkę jarzynowa i kalafiora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach