Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

matura /

Polecane posty

Rodzice cały czas truja mi dupe ze nie zdam matury, bo prawda jest ze sie nic nie ucze, po prostu nie lubie sie uczyc! No nienawidze....! a oni ciagle tylko jedno i dra sie na mnie ze nie zdam, ze oni mi ukróca te moje lenistwo. a tak szczerze to nawet jesli nei zdam to dla mnie nie bedzie to cos wielkiego, po prostu nie zdam i tyle :) Mam 5 lat aby poprawic mature i mi sie nie spieszy! ale dla nich to chyba bedzie koniec swiata jesli nei zdam i dlatego tak na mnie krzycza! paranoja!

Gość no tak....
chwalisz sie czy zalisz?:O

a potem sie bedziesz zalic na kafe ze musisz pracowac bo nie zdalas matury, albo ze nie dostalas sie na wymarzony kierunek bo sie nie uczylas :o zreszta, twoja sprawa 🖐️ )))

lol, liczylam ze ktoras z was tez tak ma, tzn ze rodzica ja zmuszaja do nauki...

tzn ze wy wszytskie tak chetnie sie uczycie do matury? a moze same jestescie po zawodowkach?

tez tak mialam wiec doskonale wiem o czym mowisz. skonczylo sie tak ze nie zdalam klasy, potem wzielam sie do nauki i teraz studiuje moj wymarzony kierunek, ale zaluje ze kiedys nie bylam madrzejsza, pamietaj im pozniej zdajesz mature tym mniej Ci sie bedzie chcialo uczyc, a jak teraz Ci sie nie chce, to gwarantuje Ci ze potem wogole jej nie zdasz.

Gość czemu moje posty skasowali
przeciez do matury jeszcze kawal czasu! ja sie zaczelam uczyc w kwietniu i zdalam:classic_cool:

Gość no tak....
to sobie wez wszystkie przedmioty na podstawie... moim zdaniem podstawe zda kazdy (kto choc troche cos umie bez jakiegos wielkiego wysilku) ale to tylko moje zdanie

tylko ze oni widza ze ja sie nie ucze, nie siedze godzinami w ksiazkach tylko przesiaduje z Nim ;) i wkurzaja sie ze nei zdam matury, krzycza strasznie na mnie i nie moge im przetlumaczyc ze jesli nie zdam matury to dla mnie nic sie nie stanie ze to w koncu moje zycie i moja matura. ale wtedy wybucha jeszcze wieksza wojna..

Gość a ja mysle ze
mnie to sie wydaje ze z ciebie jest jeszcze wielki bachor, ktory mysle ze pozjadal wszystkie rozumy... a kiedys sie ockniesz i zrozumiesz co spieprzylas... a facet? pewnie nie pierwszy i nie ostatni...