Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nissana

mam ciezka sytuacje, szukam pracy w domu

Polecane posty

Moja sytuacja zyciowa bardzo sie zmienila niestety na gorsze. szukam pracy najlepiej chalupniczej. Mam dwoje malutkich dzieci, praca w domu byla by dla mnie ratunkiem. moze ktos ma jakis pomysl, propozycje. prosze o pomoc.

Gość zainteresowanyyy
a z jakiego miasta pani jest?

allegro...mysle intensywnie nad tym, pewne kroki juz poczynilam...

tam wystwaim kosmetyki ale cienko idzie masz coś konkretnego na myśli?

konkretnego nie, ale na pewno nie kosmetyki...i w tym problem bo nie wiem na czym mozna zarobic, ani z kad brac towar...moze posciel????

Gość ja tez tak mam...
siedze z dzieckiem w domu i chcialabym moc pracowac w domu

Gość ktosssssssssssssssssssssssssss
a czy stadion to dobry pomysl na nabycie towaru?np.ciuszki dzieciece

Proszę o kontakat pod nr 693 431 757 oferuję Pani pracę w branży perfumeryjnej, bardzo dobrze płatną- nienormowany czas pracy- można pracować w domu. Edyta

Wejdź na stronkę umieszczoną w stopce. Zapraszam. Szczegóły można negocjować.

Edyta akurat FM to ja znam a siedząc w domu nie sprzeda się perfum i zainwestować w starter tez trzeba...........

Masz rację- skoro jesteś uwiązana w domu i nie możesz nigdzie wyjść to nic z tego. Ja zaczęłam pracę z FM pokazując perfumy moim znajomym- tyle mogę Ci podpowiedzieć, najpierw zarabiałam 9 lub 14 zł na sprzedanej sztuce perfum, moja inwestycja w starter zwrócił a się po sprzedaniu 9 perfum:) później zajęłam się planem marketningowym- ale sama wiesz najlepiej czy dałabys radę. Ja mogę Ci pomóc. Pozdrawiam. Edyta

ale ja już mam perfumy FM, betterware , oriflame, faberlic a na allegro? jak nei kupuje sie w hurcie to nie wiem co sie opłaca wystawiac

Pani Edyta L , Andzia74 czytając wasze wypowiedzi widzę że próbujecie sił w Marketingu Sieciowym. Ja również pracuję w Firmie Marketingu Sieciowego, gdzie produktem nie sa perfumy , a : 1. produkt masowy 2. działasz na rynku finansowym 3. i najważniejsze bezgotówkowy. Firma się Nazywa Korporacja Agentów Zawodowych. Jeśli są Panie z okolic Katowic to proszę pisać na maila a ja postaram się odpowiedzieć i zaproponować Państwu współpracę ;)

Gość elusialew
Szukam ludzi do współpracy, bez umowy o pracę,umowa licencyjna, wykształcenie min. średnie, mile wdziani studenci i emeryci, kobiety na macierzyńskim i wychowawczym, praca polega na sprzedaży i opiece nad klientem. Praca w domu i w terenie. Do wyboru cv prosze kierowac na adres Elusialew1@wp.pl

Jeśli jesteś za młody/a by pracować lub sadzisz ze stanie na sklepie za 8zl/h to nie praca dla Ciebie , spróbuj swoich sił i zacznij budować swój biznes. Omów się ze mną na spotkanie i poznaj 2 ścieżki krajery w firmie Oriflame. Wiec jeśli jesteś ambitny/a, umiesz brać sprawy w swoje ręce i lubisz gdy wszystko zależy od Ciebie to znaczy ze powinneś/aś spróbować bo to nic Cie nie kosztuje. Jeśli wiec nie zniechęciła Cie nazwa firmy i nie chcesz się zajmował sprzedażą, to napisz i pokaz na co Cie stać ______________________________ ______________________________ ________ Zapraszam wszystkich którzy chcą rozpocząć przygodę z Oriflame, zaoszczędzić na kosmetykach dla siebie lub szukają konsultantki :) ______________________________ ______________________________ ________________________ Aktualna rekrutacyjna kampania to nie tylko możliwość zarobienia dodatkowo 90 zl (40+50) i zdobycia kuferka ale także jeden z 3 nagród do wyboru i kremu z serii tender care za symboliczna złotówkę