Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana kobieta.

OPŁACA SIĘ?

Polecane posty

Może znajdzie się tu ktoś mądrzejszy ode mnie i mógłby zerknąć? Czy opłaca się tanio nabyć stary dom i wyremontować go? Czy lepiej od razu budować nowy? Tutaj jest taka tania oferta, ale nie mam pojęcia, ile by wyniosły koszty remontu ;( http://wroclaw.gumtree.pl/wroclaw/57/17841957.html

Gość up uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

zalezy jaki masz budzet . 175 tys to troche, i za tyle mniej wiecej powinno sie postawic dom w stanie surowym, jesli chcesz sobie darowac bol glowy mozna kupic w stanie surowym i wykonczyc - a ile na wykonczenie, zalezy jakie masz "standardy" jednym wystarczy $50,000 innym $500,000 malo :) a czemu wlasciciel ten sprzedaje?

i hakuna ma racje, nigdy nie wiesz, czy cos jest nie tak? a jak jest powazny problem z fundamentami, kanalizacja itp to tak jakbys na nowo czesc domu stawiala ..

Daj spokój, 175.000 za taka ruderę?? I co z tego masz? Działkę na zadupiu i gołe (stare) ściany. Oczywiste, że lepiej budować, finansowo wyjdzie podobnie, a masz wszystko nowe.

nie wiem, niestety, czemu właściciel sprzedaje ten dom, podałam linka tak dla przykładu :) ale faktycznie macie rację, nigdy nie wiadomo, co z takim starym jest nie tak :(

Wielbicielu, mówisz, że to dużo? :(

akurat, że zadupie, to fajnie, chcę tak ;)

Może nie dużo, może tyle jest to warte, nie wiem. Rzecz w tym, że za 175.000 kupisz gołą działkę na zadupiu i spokojnie postawisz nówke w stanie surowym i będzie to wyglądać w miarę nowocześnie, a nie tak... o... jak to \"coś\" :o

ale mi się podoba to "coś" ;) tylko zastanawiałam się, czy lepiej doprowadzić "to" do stanu używalności, czy budować od razu nowe :)