Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

LCN, nie, nie, nie bede :classic_cool: nie wypada, haha :)

bo ty juz masz kogos, a 9 przykazanie mowi: ...... :classic_cool: tez bede zaraz szedl.. pozno sie zrobilo i zapisalismy 5 stron :P

mysza, jak obiecasz ze jeszcze wlecisz, to idziemy :)

ok,czasami przesiaduje na cafe ale zaprzestałam tych działan bo mój pan sie martwił ale teraz jestem i bede jakis czas az znowu mi sie znudzi

no mam, ale przeciez mozesz mowic w drugiej osobie. Takie mowienie nic nie znaczy:P

ja bezżenny, ale tez musze dzialac... mysza, o co sie martwil? ze sie.. zdeprawujesz? ;)

No dobra nie wnikajmy dalej. Jestem ciekawa czy przy sexie czujecie ze sie pochwa konczy?

mysza no tak.. to rozumiem :P LCN, znaczy, nie znaczy, widzialas co mysza stwierdzila na gorze strony :P zreszta, i tak musze leciec, jeszcze cos do zrobienia (ale oczywiscie mozecie powymieniac uwagi o orgazmach :classic_cool:)

PS jak konczy? :P ze juz ma dosc? :D :classic_cool:

co stwierdziła, bo nie nadazam na tych 5 stronach. Ta, jasne my napiszemy a Ty bedziesz potem studiował:P

oczywiscie ze bede studiowal :classic_cool: no, czuc ze glebiej nie bardzo no i nie kazda lubi dobijanie, czasem mowi albo jeczy za bardzo ' mysza twoja o i połyk i rozmiar cos mi tu pachnie 22:41 mysza twoja myle sie????' :P

ah, no fakt. Ja lubie dobijanie:P o rozmiar i połykanie, my tylko wymieniamy opinie.

widac masz wrazliwa szyjke a np. pieszczoty ujscia cewki? niektore lubia, niektore to drazni? kilka razy tylko.. w pokoju hotelowym. mowie ze niewiele ale teraz jakby dalo rade, to mogloby byc roznie, podejrzewam.. troche sie zmienilo przez te lata :P

Z ta cewka to nie wiem, w sumie chyba nie czuc za bardzo, kiedys co prawda zabawiałam sie wkładajac tam cos do srodka, ale trudno osiagnac ten efekt z facetem bez zadnych narzedzi. Niewiele?jak nie wiele?byłbys w stanie policzyc?;)

kilkanascie? do srodka cewki? mozna zakazenia dostac :) rozumiem paluszkiem po wierzchu, ale do srodka.. :classic_cool: jakich niby narzedzi?