Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna

orgazm łechtaczkowy a zdrowie

Polecane posty

tak i trojkaty :classic_cool: z tym ze ja pisalem o innym skladzie osobowym, wiec chyba nie da rady :D

a tu piorka, kulka do masazu.. krem... zdanij co kiedy jak w czym gdzie..

Trojkat?no no. W przeciwienstwie do trojkata z kobieta nie przeszkadzałoby mi jakby sie jakis facet moim zajmował:P nie bierz tego do siebie 3456 oczywiscie.

LCN: 22:05 theblackcat .... Widze z obwodem trafiasz w moje upodobania. nadal nie wiem dlaczego nie masz kobiety :) tutaj :classic_cool: o marzeniach ja juz wczoraj pisalem..

nie trojkat odpada, ale mój ma takie pragnienie.Ale....Ja mysle o filmie takim tylko naszym

film moze byc, ale .. 'badz ostrozna na wypadek sie zwiazak rozleci, to bierz czym predzej bo wyladujesz w sieci :classic_cool:'

ja lubie dominowac bo wiem ze wtedy mam przewage i moge zrobic co che ale lubie tez byc pod władza mojego bo wtedy potrafi zrobic to czego kazda kobieta potrzebuje(lechtaczkowy

dominowac czy nie... roznie, nie ma recepty chyba. zalezy od momentu, i tak i tak fajnie.

No tak, bo trafiasz:P mam swoje wymagania w koncu. Ale dziwnie brzmia fantazje "Ty mnie przywiazujesz":P

Ja dzis ogladałam zdjecia takie sprzed 2 lat. Co za wspomnienia xD Ja wole dominowac zazwyczaj, ale to chyba dlatego ze to ja dominuje w zwiazku.

dlaczego dziwnie ja marze o tym aby tak wypróbowac to na moim panu,mysle ze mu sis espodoba

no, 'ty mnie...' moge pisac ze 'kobieta mnie przywiazuje...' ale to takie za dlugie jakies ;) dobrze, postaram sie :classic_cool:

LCN chodzi o osobe, ze to ją traktuje osobiscie.. no, moze ma racje, powinienem inaczej ;)

mysle o tym aby przywiazac jemu rece i nogi bo inaczej to nie dam rady,ale jak zaczne działąc to napewno bedzie efekt